2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
دقیقا منم با خواهرام وسایلهامون رو عوض میکنیم مثلا چیزی که برای من کاربردی نیست شاید برای اونا خیلی ...

خيلى خوبه اينكار 💛 نه زباله اى نه هدر رفت پولى طرفين به چيزى كه ميخوان ميرسن 😄

منم با برادرم ، كفش و لباس گاهى معاوضه ميكنيم 

لوازم درس و طراحى مون هم مشتركه اصلا 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

جادوی نظم 

بسیار خوب میخوایم به یه چیز جالبی برسیم. بیاید برا خودتون اون هدف ایده ال رو از نظم دادن به خونه تعین کنید.

حالا بیاید اینجاکلمه پرسشی «چرا؟» رو تا چهار الی پنج بار بزارید جلوی جوابی که خودتون میدین؟ مثلا یکی میگه میخوام که خونم مث یه سویت هتل تمیز و منظم باشه.  حالا اون چرا رو بپرس از خودت؟ دوباره جواب میدی چون میخوام  دورم خلوت باشه.  بازم چرا؟ چون زیاد زحمت نظافت به خودم ندم و در گیر نباشم. باز چرا؟  چون وقت بزارم برم باشگاه؟ چرا؟ چون وزن کم کنم .چرا؟.......خوشتیپ شم.....، سلامت باشم.......چون میخوام بیشتر برا فرزندانم وقت بزارم.  باز چرا؟ چرا؟ چون میخوام خانواده شادی داشته باشم. چرا؟  چون میخوام شاد باشم،  حس خوب داشته باشم.  اینو میخواستم بگم که تهش میرسیم به این که هدف همون شاد بودنه است. به خاطر همینه که میگه فقط و فقط وسایلی رو نگه دارید که احساس شاد بودن بهتون میده و دوستش دارید. اون چیزی رو  نگهدارید که حس خوب بهتون میده. یه چیز دیگه  که اونم در واقع جز  چیزای مهمه اینه که یادتون باشه,: یادتون باشه و باز یادتون باشه عزیزان

نگردین دنبال اینکه چی رو دور بریزم؟ این اشتباهه. این در اخر میرسه به وسواس دور ریختن.   هی دنبال دور ریختنی نباشید. بچه ها خیلی این مهمه. بگردید اون چیزایی که خوشحالتون میکنن رو پیدا کنید و نگه دارید بگردید دنبال این جنس وسایل. پیداشون کنید.و اینجوری تفکیک کنید.(  به قول سهراب چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید.) 

برا همین میگه وسایل رو یکی یکی تو دست بگیرید اگه خوشحالتون میکنه و دوسش دارید نگهش دارید. اینم فلسفه این قسمت از  دستورات ماری کاندو که با هم بازش کردیم و به نتیجه هم رسیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااااااای تامیای بخونی ازبس تبلیغ دندون وپوست ومو بینی میاد بالا همش باخودم فک میکنم مینیمال شدن یه ربطی به دماغ وچشم وگوش پوست ودندون داره   چییییییییکارکنم این تبلیغات نیاد حالم بهم میریزه    

امروز سوسک کابینت دیدم تو خونه تمام آشپز خونه سوسک کش زدم ریختم بیرون کابینت ها خسته شدم الان نصفش جا زدم ولی خوب بود یه سری استکان و لیوان جدید در آوردم قدیمی ها گذاشتم انباری یه سری خرت و پرت دوباره رفت خروجی مثل ظرف غذا دخترم لیوان و استکانش قالب ژله  اینقدر بزرگه یه کارت ژله لازم پر بشه نمی دونم شوهرم چرا اینو خریده

ما به عنوان یک خانواده ۵ نفره تو تموم این سالها یه یخچال بالا پایین فریزر کافی بوده برامون موندم بقی ...

دوست گلم باور کن منم همیشه به این فکر میکنم که این یخچالهای بزرگ چرااااااااااا؟( ضمن احترام به عزیزانی که ساید دارن  مبارکشون باشه) من هیچ وقت فکر خرید یه همچین وسیله ای به ذهنم خطور نمیکنه بااینکه جاهم دارم بذارم ولی  انبارکردن درون فریزر رونمیپسندم وگوشت ومرغ  وماهی رروماهیانه تازه به تازه مصرف یک ماه سبزی قورمه  دوتاسه بسته بقیه چیزها که روتین مصرف میکنیم چه داخل فریزر چه قسمت یخچالی هفتگی ویا ماهیانه وتمام میوه روهم به فصلش دوست دایم نه فریزری وهفتگی میوه داخل یخچال '، یخچال همیشه تمییز ومرتب زیپ کیپم نمی‌ذارم یاظروف فریزری ویا همین نایلون فریزر معمولی  برای همه چی 

جادوی نظم  بسیار خوب میخوایم به یه چیز جالبی برسیم. بیاید برا خودتون اون هدف ایده ال رو از ...

رزگونه جان ممنون از مطالب مفیدت 💚

میگم یه سوال: وقتی لباسی رو دوس داریم ولی چندساله تو کمده و استفاده نشده چی؟ مثلا به خاطر شرایط پوششی یا فرهنگی و... نشده که اون لباس رو بپوشیم. 

بازم با این حال باید نگهش داریم چون دوسش داریم؟ 

رزگونه جان ممنون از مطالب مفیدت 💚 میگم یه سوال: وقتی لباسی رو دوس داریم ولی چندساله تو کمده و استف ...

تو یجای کتاب خانمی پیراهن آبی برای رقص داره که چون دیگه کلاس رقص نمیره نمیپوشه دوستش داره ولی نمیشه بیرون بپوشه

ماری بهش میگه تو خونه بپوش اول تعجب می‌کنه ولی می‌پوشه و خوشش میاد

میگه اکثر مراجعه کنند گام به من لباس سنتی دارن که نمیشه بیرون بپوشن اولش نمیگه دور بریز اول میگه خونه بپوش 

اگر لباسی داری که نه بیرون میتونی بپوشید نه تو خونه پس مطمئن باش هیچوقت نمیپوشیش و اولویتت میشه بقیه لباس هات

ققنوس

خروجی امروز :

کیف مدرسه پارسال پسر بزرگم،  کیف جدید گرفته بودیم ولی تا امروز کیف قبلی رو نگه داشتم برای کلاس زبان استفاده میکرد امروز دیگه رفت خروجی چون خودش گفت با همون کیف مدرسه کلاس زبانم می‌ره و نیازی به دو تا کیف نداره.

خروجی بعدی ۶عدد چوب لباسی بچگانه که دیگه بدرد بچه ها نمی‌خورد و لباساشون سنگین تر شده چوب لباسی ها برای سیسمونی پسر بزرگم بود

رفتن خروجی و بجاشون چوب لباسی پلاستیکی سفید که تو انباری گذاشته بودیم جایگزین شد

کتاب درسی های پارسال کامل جمع شد کتاب های جدید چیده شد

ولی کتاب های پارسال رو فعلا نمی‌ذارم خروجی تا برن مدرسه یوقتا بعضی معلم ها اوایل سال به کتاب های سال قبل رجوع میکنن اگر این مسئله پیش نیومد کتاب های پارسال میرن برای بازیافت

ققنوس
وااااااااای تامیای بخونی ازبس تبلیغ دندون وپوست ومو بینی میاد بالا همش باخودم فک میکنم مینیمال شدن ی ...

با مرورگر گردو پلاس یا اُپرا بیا دیگه برات تبلیغ نمیاد گلم

❌لایک❌