2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با مرورگر گردو پلاس یا اُپرا بیا دیگه برات تبلیغ نمیاد گلم

ممنون واقعا من همیشه درگیر تبلیغات چندش اینجا بودم

ولی فکر میکردم همه مثل من مجبورم تحمل کنند

الان با اپرا اومدم خیلییی خوبه

ققنوس
ممنون واقعا من همیشه درگیر تبلیغات چندش اینجا بودم ولی فکر میکردم همه مثل من مجبورم تحمل کنند الان ...

برا من مثه یه خونه شلوغ بود که هی یه چیزی میرفت زیر دست و پام...

الان راحتم خیلی ذهنم آروم شد

❌لایک❌
برا من مثه یه خونه شلوغ بود که هی یه چیزی میرفت زیر دست و پام...   الان راحتم خیلی ذهنم آروم ...

منم اذیت میشدم همیشه ولی چون این تاپیک رو دوست دارم تحمل میکردم خدا خیرت بده نجات پیدا کردم

ققنوس
بله واقعا همینطوره  اینو یه مادر با ۴تا پسر به شدت تایید میکنه

🤕🤕😭😭 هفته ای یکبار یه کیسه زباله فقط وسیله از کمدشون می‌ره بیرون

الان مدرسه نیست مدرسه برن کاغذ هم اضافه میشه

ققنوس
پرده پتینه سفید هم تایم لس هست هم مینیمال و شیکه دید هم نداره

این پرده خودتونه؟من یکی شبیه اینو دیدم خیلی دوست داشتم قیمتشم گفت متری 240 تومن ولی جنسشو نپرسیدم اگه میشه قیمتشو اگه میدونی بگو لطفا عزیزم

عزیزم منم ۲ماه  دیگه میخوام‌برم‌خونه ی  خودم اگر خدا بخاد ... میشه لطف کنی عکسایی که برات ...

منم اگه خدا بخواد تا سه ماه آینده میرم خونه خودم وراجع به پرده خیلی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم بدون گل وطرح ودستک وسفید بگیرم که هم مینیماله هم شیکه هم اینکه از گوشی یاد گرفتم که چطور پلیسه بدوزم خیلی راحته وبه نظرم از پانچ مرتبتر دیده میشه جنسهای حریر قیمتش تقریبا 120 بود پرسیدم یه جنس دیگه داشت خیلی خوب و شیک بود 240 گفت ولی پرده های گلدار ومجلسی خیلیییی گرون بودن وباید فلت دوخته بشه که من پلیسه رو از فلت وپانچ بیشتر دوست دارم تو این مدت اینقدر از اینترنت درباره پرده تحقیق کردم که نگو  ولی اگه دوستان نقطه ای در این باره میدونن که تو حرفهام اشتباه بود لطفا بگن  وراهنمایی کنن چون هنوز نخریدم و وقت تجدید نظر دارم 

عزیزم ببخش سرتو درد آوردم خواستم چیزهایی که این مدت راجع به پرده یاد گرفتم به شما هم بگم😅

این پرده خودتونه؟من یکی شبیه اینو دیدم خیلی دوست داشتم قیمتشم گفت متری 240 تومن ولی جنسشو نپرسیدم اگ ...

نه گلم پرده خونه ما قدیمی تره

ولی این رو از نزدیک دیدم بسیار زیباست طرحش هم یجوری نیست که خیلی تو چشم بیاد

واقعیت عکسش رو نگهداشتم تو گوشی اگر یروزی خواستم پرده عوض کنم اینو بگیرم 

قیمت هم ندارم 

ققنوس
منم اگه خدا بخواد تا سه ماه آینده میرم خونه خودم وراجع به پرده خیلی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم ...

پرده پلیسه پایینش خیلی مهمه

یعنی بالا که پلیسه باشه قشنگیش به اینه که پایینش هم پلیسه باشه

اگر حریر و ... بگیری چون سبک هستن برای قشنگ تر شدن باید پایینش سرب بدی

و پلیسه های پایین رو با دستگاهی که به اتیکت زن معروفه پلیسه بزنی

موقع شستشو پلاستیک های که دستگاه میزنم رو قیچی کنی سرب رو دربیاری بشوری دوباره سرب و پلیسه زنی پایین

من دو تا از  پرده هام حریر و پلیسه ست موقع خرید کسی این ایراد ها رو بهم نگفت من دستگاه رو نخریدم و پایین پرده صاف هست اما نمای پرده های سنگین تر رو نداره

ققنوس