2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738264 بازدید | 44695 پست

جادوی نظم

خوب اینجام ماری کاندو یه چیز دیگه متوجه شد و اون اینکه به خیلی از وسایل داخل قفسه ها بازم نیاز نداره و اینکه نکته مهمتر اینکه نباید برا منظم شدن وسایل رو جاساز  و مخفی از دید گذاشت. 

مامان منم میگه قدیما مطبخ بود ولی نون توش می‌پختن وگرنه اجاق گازشون تو اشپزخونه بوده،البته ما مازندر ...

نه تو مازندران مطبخ دقیقا به سبکی که الان میسازن از قدیم بوده

یعنی اون قدیم قدیما که خونه ها خشک و گل بود خونه های مازندران بالاتر از سطح زمین ساخته میشد بخاطر باران و سیل بالاتر از زمین می‌ساختن طبقه پایین که نهایت دو تا اتاقک بود یکیش غذای حیوانات نگهداری می‌شد یکیش مطبخ بود که پخت و پز های بو دار اونجا انجام میشد

شیروانی که تو سقف بود انبار اصلی خانه محسوب میشد 

با اومدن لوازم پخت و پز پیشرفته آشپزخانه ای به سبک قدیمی تهران تو شمال هم ساخته شد 

ولی مطبخ هنوز بود و بجای آتش با اجاق گاز های تک شعله کار میکردم

تا اینکه کلا سبک خانه سازی عوض شد و هر خونه ای ساختن انتهای آشپزخانه یه اتاقک کوچیک زدن در حد گاز و سینک و آبچکون نه در حد مطبخ های اینستا😅 و این مدل مطبخ هنوزم هست 

هنوزم اگر کسی خودش منزلش رو بسازه حتما مطبخ داره

یا جایی داشته باشه کنار آشپزخونه حتی در حد تراس اونجا رو تبدیل به مطبخ میکنن

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جادوی نظم  خوب اینجام ماری کاندو یه چیز دیگه متوجه شد و اون اینکه به خیلی از وسایل داخل قفسه ه ...

یه ایراد بزرگی که جدیدا به ماری میگیرن تبلیغات جعبه ها و پک های برند خودشه

میگن ماری داره مردم رو تشویق به خرید نظم دهنده های خودش می‌کنه

سریالش رو موفق نشدم ببینم ولی اشاره شده بود تو قسمت‌های سریالش هم گنجاندن محصولاتش در منزل مراجعه کننده هاش بسیار مشهوده

ققنوس
تو صفحات خیلی قبل گفتم  ان شاالله که از حوصله کاربرهای قدیمی خارج نباشه،اگه دیدن تکراریه به بز ...

چقدر قشنگ ، من هنوز کلی راه دارم تا مثل عمه خانم بشم.

البته من مهمان های موندنی بیشتر دارم ولی خوب تو بعضی چیزها واقعا مینیمالی که دلم بخواد باشم نبودم و نشدم هنوز

ققنوس

عمری باشه رفتم مازندران از مطبخ ها عکس میگیرم براتون البته بازم میگم مطبخ هایی که من میگم با مطبخ های لاکچری که تو اینستا پره و دو سه ساله مد شده خیلی فرق داره 

یعنی آشپزخانه اصلیشون بسیار پرفکت تر از مطبخ هست

ققنوس

جادوی نظم 

نکته مهم دیگه بعداز دور ریختن اینه که بر اساس طبقه بندی منظم کنید   نه بر اساس مکان.

مثلا بیایید کل لباسها رو به حسابشون برسید  نه اینه برید اتاق خوابو مرتب کنید. علت به هم ریختگی اینه که اصلا ما نمیدونیم چقد  وسیله از یک نوع داریم چون جاهای مختلفی نگهداری میشن. مثلا لباسها. تعدادی رو چوب رختی، تعدا دی تو کشو، تعدادی  جاساز زیر تخت و تو کاور و ........ وقتی بر اساس مکان بیایم منظم کنیم ،مثلا اتاق  خواب رو شروع میکنیم دیگه دسترسی به لباسی ندارم که  به چوب لباسی در ورودی اویزونه. پس هیچ وقت متوجه نمیشیم چه حجم و تعداد وسیله از هر طبقه داریم. 

سینی بزرک رو شما برا چی استفاده میکنید؟

خیلی بزرگ نیست از سایز متوسط بزرگتر هستش

موقع سفره انداختن وسایل سفره رو میچینم داخلش رو اپن همسرم برمیداره دوسری میچینم وگرنه دونه دونه باید برم بیام برای وسایل 

آشپزخونه هم سه تا پله داره سخته واقعا

موقع مهمان

پاک کردن مرغ و سبزی 

اون سینی لبه دالبری رو اینجوری غذا بکش توش و با همسرجان نوش جان کنید

مرسی گلم😍

اتفاقا فقط یکبار استفاده شده اونم همین مورد بوده بعدش فقط خاک خورده

البته اینم بگم کادوی تولد دخترمه که عمه خانم خریدن دلم نمیاد خودم استفاده کنم حساسم هست صداش درمیاد 

ماماااان ماله منه🧐

سلام من کلی تایپ کردم که تمامش بشه یه پست مرتب.به خاطر اینکه عزیزانی که میخوان بخونن نخوان بگردن بقیش رو لابلای پست های دیگه  پیدا کنن.که دیدم در کمال ناباوری همش حذف شد و من مات و مبهوت به صفحه سفید روبرم خیره موندم. دیگه تا یه پاراگراف کوتاه تایپ  میکردم از ترس پست میکردم و برای اینکه مشخص باشه بالای پست های مربوط به کتاب نوشتم جادوی نظم که اگه خودمم خواستم پستی بزارم قاطی نشه. فعلا تا اینجا رو داشته باشید   

من سرویس چینی ام دیس پلوخودی اش خیلی بزرگه.نمی دونم چیه ذهنشون رسیده اینجوری تولید کردند برنج که توش ...

امان از دست سایز عجیب غریب ظرفها و سنگینیشون

خواهرم سر همین مسئله شش تکه ظرف ملامین جنس خوب ۴۵۰ تومن براش آب خورد به نظرم که گرونه اما خوب سلامتی آدم مهمتر 

من سینی بزرگ خیلی به کارم میاد وچون میز نهار خوری نداریم بیشتر وقتها که حوصله ی سفره انداختن ندارم غ ...

منم اینکارو زیاد میکنم به جز شام که همسر هستن

تازه یوقتاییم پسرمو با غذاش تو سینی مینشونم که هم کثیف کاری نکنه جای دیگرو هم شستنش از شستن زیرانداز راحتتر برام🤭

منم گذاشتم اینکه ما اینجا باشیم و کسی از فامیل و آشنا ببینه که بد نیست نه صحبت ها سطح پایین هست که ...

از این لحاظ که آشنایی چیزی ببینه 

دوس ندارم کاربریمو بدونن 😄

وگرنه هیچ مشکلی ندارم 

دیشب و امروز صبح سه تا کلیپ راجع به مینیمالیست تو یوتیوب دیدم که یکیش خیلی بدرد من خورد اینکه برای ...

آفرین دقیقا نکته ای که خیلی ها تو گام اول این سبک زندگی دست به انجامش میزنن یا بهش انتقاد میکنن وسایل رنگی و.... 

یه چیز دیگه هم که باید در نظر بگیریم اینه که مثلا من یه کیف پول چرم با کیفیت دارم منتها چند وقت پیش یکی دیگه هدیه گرفتم، فعلا این یکی رو گذاشتم کنار تا هر وقت قبلیه کهنه شد ازش استفاده کنم. خوب چون ورودی ناخواسته بود ولی مطابق سلیقه م بود و درآینده ای نه چندان دور حتما تو لیست خریدم هست چرا باید بره خروجی؟ پس نگهش دارم تا به موقع ازش استفاده کنم.