2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738266 بازدید | 44695 پست
دوستان موافقید یه چندمورد درباره سبک زندگی افرادی که از نزدیک دیدیم وواقعا مرتب ومینیمال وساده ولی ش ...

داشتم پستتون رو میخوندم همون خطهای اول یاد عمه م افتادم یهو دیدم اتفاقا در مورد ایشون نوشتی🙃🙃🙃

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون سینی لبه دالبری رو اینجوری غذا بکش توش و با همسرجان نوش جان کنید

من سرویس چینی ام دیس پلوخودی اش خیلی بزرگه.نمی دونم چیه ذهنشون رسیده اینجوری تولید کردند برنج که توش می ریزم همسرم نمی تونه بلند کنه چه به برسه به بقیه.

دیگه گفتم بمونه یه وقت واسه مهمونی یا تولد به عنوان ظرف فینکرفود واین جور چیزا ازش استفاده کنم.

شادی صدام کنید
۴ تا جا ادویه سفارش  داده بودم،اون ظرف قبلی هارو خالی کردم تو اینا،و قبلی هارو گذاشتم خروجی ۶ ...

من سینی بزرگ خیلی به کارم میاد وچون میز نهار خوری نداریم بیشتر وقتها که حوصله ی سفره انداختن ندارم غذای هر کس رو توی بشقابش میریزم وبا آب ونمک ولیوان واینا همشو با هم با سینی بزرگ میارم جلوی تلویزیون غذامونو میخوریم 😅

همسر من اصرار داره از این سینی بخریم فقط بخاطر همین مدل سرو غذا و من زیر بار نمیرم

نخری ها دوبار توش غذا می خورید از ذوق اش می افته اگه سرو غذا این مدلی دوس دارند بگرد تو خونه یه ظرف مناسب پیدا کن غذا به این شکل سرو کن که به خواسته شونم احترام گذاشته باشی

شادی صدام کنید
من دارم اره واقعا فلسفه سینی بزرگ چیه؟ ما بعععععضی وقتا روش گوشت و مرغ تیکه میکنیم

برای من خیلیییی کاربردیه توش سبزی پاک میکنم بعد همونطور که برای دوست عزیزمون گفتم توش تمااام وسایل سفره رو میزارم وبا هم میارم یا میچینم توی سفره یا تو همون سینی بزرگ غذا میخوریم بعضی وقتها البته که حوصله سفره پهن کردن ندارم😅

دیشب و امروز صبح سه تا کلیپ راجع به مینیمالیست تو یوتیوب دیدم که یکیش خیلی بدرد من خورد

اینکه برای مینیمالیست دنبال خرید وسایل مینیمال نباشید فقط اگر احتیاج داشتید و سلیقه تون مینیمال بود اون موقع دیگه مختارید هرچی پسندتون هست بخرید

ممکنه یکی مبل سلطنتی سلیقه ش باشه ولی سبک زندگیش مینیمال باشه اینکه اگر کسی مینیمالیست هست لوازمش هم باید مینیمال باشه ترفند مصرف گرایی شرکت هاست که دارن تو ذهنمون جا میندازن

هرکس می‌تونه سلیقه ش رو زندگی کنه ولی سبک زندگیش مینیمال باشه

می‌تونه خونه ای پر از وسایل رنگی داشته باشه ولی اون وسایل فقط کاربردی هاش باشن

می‌تونه لباس های رنگی رنگی بپوشم ولی مینیمالیست باشه

من خودم بارها به آدمها راجع به مینیمالیست توضیح دادم

یهو دیدم طرف میگه پس چرا فرش های خودت مینیمال نیست

در حالی که فرش من قدیمی هست و اون موقع اصلا فرش مینیمال نبود

ذهنیت مصرف گرا ما رو می‌بره به سمتی که حالا که فرش مینیمال هست بیا فرشت رو عوض کن و مینیمال بگیر

ولی مینیمالیست میگه تا وقتی فرشت خوبه و احتیاجات تو رو برآورده می‌کنه و لازمش داری توی خونت پس باید نگهش داری

در صورتی عوض میشه که تو یا واقعا دیگه دوستش نداشته باشی یا کیفیت خودش رو از دست داده باشه یا اینکه جا به جا بشی و فرش مناسب مکان بعدی نباشه

اون موقع اگر فرش خریدی و سلیقه ت تو لوازم منزل هم سبک مینیمال بود میتونی فرش مینیمال بخری

ققنوس

بعد دیدم کلیپ دیدم من عاشق مینیمالیست هستم ولی سبک دیزاین و چیدمان مینیمال رو بصورت تک دوست ندارم

ترکیبی از مینیمال و بوهو بیشتر سلیقه شخصی من هست

مثلا برعکس بیشتر عکسهای مینیمال من خونه یکدست سفید رو به هیچ وجه دوست ندارم

ققنوس
دوستان موافقید یه چندمورد درباره سبک زندگی افرادی که از نزدیک دیدیم وواقعا مرتب ومینیمال وساده ولی ش ...

یه چیزی  اضافه کنم در مورد رفتارهای مینیمال عمه جانم

اگه دوتا خونه رو در اختیارشون قرار بدید یکی که داره زندگی میکنه توش و یکی دیگه که خالی خالیه و باید اثاث کشی کنه تو خونه خالی،اول میره خونه خالی و فقط و فقط هرچی نیاز داره از اون خونه میاره اینور 

مثلا میگه تو پذیرایی اون دوتا فرش و تی وی رو بیارید و بس!

برای تو اتاق همون یه فرش رو بیارید با چند دست رختخواب واجب و اتو و میزش که میره تو کمد دیواری و تمام!

و همینجور بقیه جاها....

هرچی از خونه قبلی میمونه اگه میبینه به احتمال زیاد لازمش میشه میبره تو خونه باغشون هروقت نیاز شد برمیداره یا اگه نیاز نداره فوری میبخشه(این خونه باغ میتونه برای ما انباریمون باشه)

اینجوری سال به سال وسایلاش کمتر میشه ولی همونی که داره شیک و کاربردی و سالمن

یه چیز دیگه هم بگم که شاید نگفتم قبلا 

ایشون هرررررچیزی که میخواد بخره یا جنس خوب میخره یا نمیخره اصلا.وقتیم خرید به بهترین وجه مواظبشه ولی نه وسواس گونه 

خیلی از رفتاراشون برام الگوئه

❌لایک❌
نخری ها دوبار توش غذا می خورید از ذوق اش می افته اگه سرو غذا این مدلی دوس دارند بگرد تو خونه یه ظرف ...

بیشتر از دوساله میگه من مقاومت میکنم

سرویس کریستالم یه ظرف بزرگ گرد بدون پایه داره البته نه اندازه این سینی ها ولی بزرگه یوقتا تو اون اینجوری میچینم که به دلش راه بیام ولی سینی رو نمی‌گیرم چون دو روز دیگه خویش می‌خوابه من میمونم و سینی

ققنوس