2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737009 بازدید | 44690 پست

من خودم دو جفت کفش اسپورت سفید و مشکی دارم خیلی استفاده میکنم

یک جفت تابستانه و یک جفت راحتی دارم برای خونه مامانم و تفریح استفاده میکنم که راحتی رو کم کم باید بذارم خروجی کهنه شده و جایگزین نمیکنم

صندل ندارم

یه بوت واسه زمستان دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز یه حدیث جالب و قشنگ متناسب با محتوای تاپیک از امام حسن (ع) دیدم 

"مازاد بر احتیاجت،دنبال مال دنیا نرو

چون خزانه دار دیگران خواهی شد"

برام خیلی قشنگ و مفهومی بود

❌لایک❌

سلام دوستان شبتون بخیر و خدا قوت گزارشهاتون رو خوندم و کلی لذت بردم

من یه مشکلی که دارم تایپ کردن سخته برام 🙈 از یه طرفم دوست دارم فعال باشم تو این تاپیک مفید

تلاشمو میکنم که مشارکت داشته باشم 

در رابطه با کفش دو جفت کفش برای مهمانی و استفاده معمول دارم که رنگ عسلی و مشکی هستن به همراه کیفهاشون 

دو جفت کتونی دارم که یکی مورد استفادم هست اما یک جفت که از اول دوسش نداشتم و کاملا نو هست باید خروجی بذارم

یک جفت کفش مجلسی کرم رنگ که خیلی پاخور خوب و راحتی داره فقط یکم مدلش قدیمی شده اما قصد خروج دادانشو  ندارم با این قیمتها تا بعد اگر به کارم نیومد خروجش بدم

*** آقای همسر هم کلا یک جفت کفش دارن برای همه موارد

امروز یه حدیث جالب و قشنگ متناسب با محتوای تاپیک از امام حسن (ع) دیدم  "مازاد بر احتیاجت،دنبال ...

عاااااااااااالی بود اینجور چیزارواگر باحدیث وایه  وروایت گفت بیشتر به دل میشینه  ♡ سپاس بانو ♡

دخترم در حال حاظر یک جفت کفش تابستونی و یک جفت کتونی که کاربردی هستن براش

اما یک جفت کتونی و کفش اسپرت براش کوچیک شدن که میمونه برای داداشش🤭

پسرم یک جفت کتونی که از خواهر جونش براش مونده و الان اندازش هست کاملا به موقع چون کفشهاش کوچیک شده براش

(لازم به ذکر که چون بچه ها تو سن رشد هستن کفشهایی که کوچیک شدن کاملا نو هستن و کیفیت خوبی دارن و رنگ و طرحشون اسپرت بوده که برای پسرم استفاده میکنم دخترونه ها رو خروج دادم)

خروجی پسرم کالج عیدش که کوچیک شده

ماه دیگه تولدم هست 

و اولین هدیه ها رو گرفتم یه شال و کیف ست

با اینکه هر دو طرح دارن ولی طرحشون بسیار ساده بود

فعلا استفاده نمیکنم چون کیف دارم شال هم دارم و اگر بیاد تو دست من چون اولویت سلیقه خودم هست مصرف نمیکنم

گذاشتم کنار انشاالله هر وقت نیاز به کیف جدید داشتم این ها رو اولویت قرار بدم

اگر تونستم استفاده کنم و اگر دیدم نمیتونم استفاده کنم همون موقع خروج بذارم

یه روسری بسیار بزرگ هم هدیه گرفتم من اصلا روسری استفاده نمیکنم

این روسری تک رنگ هست و رنگش هم سبزه که من عاشقشم

یه مانتو عبایی سبز دارم که من با شال می‌پوشم به دلایلی پشت لباس خوب دیده نمیشه و حتی فروشنده هم گفت با روسری بهتره ولی من کار خودمو انجام میدم😀

کسی که هدیه داده این روسری رو به نیت اون مانتو عبایی خریده برام

الان منزل نیستم بعد تعطیلات برم خونه با مانتو عباییم می‌پوشم اگر خوب بود برای همون میذارمش اگر دیدم باز هم ارتباط برقرار نکردم باهاش دوستی دارم سید هست و عاشق رنگ سبزه کنار می‌ذارم و توی اولین فرصت به ایشون هدیه میدمش

ققنوس

من همه کفشام مشکیه 

دوجفت مجلسی پاشنه بلند دارم یه جفت پاشنه کوتاه روفرشی

یه جفت پوتین یه جفت هم کتونی برای روزمره 

بااینکه چندساله دارمشون ولی نو ان

صندل و کفش تابستونی هم ندارم 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام. چند وقت پیش که کتاب جادوی نظم ماری کاندو رو میخوندم یه نکته ی خیلی ساده و در عین حال مهم این بود که موقع نظم دهی باید اینجوری عمل کنیم ...

مثلا نوبت  نظم دهی به ظروفه.( اگه تعداد بالا باشه . یکبار نوبت تمام لیوان ها  مثلا، یکبار تمام قاشق ها و بدین ترتیب...در مورد لباس ها هم به همین صورت عمل میکنیم)

طبق روش ماری کاندو باید تمام ظروف تاکید میکنم تمام اونها رو بدون استتثنا ،مثلا ازکابینت و سینک و  روی گاز و روی میز و توی ماشین ظرف شویی و داخل یخچال و خلاصه هر جا که ظرفی داریم جمع کنیم بزاریم زمین یکجا و بعد دونه دونه   تو دستمون بگیریم اگه باهاش  توی دلمون حس خوبی داشتیم و لذت میبریم و واقعا دوستش داریم میزاریم بمونه. وگرنه خروج. اصل احساس خوب ودوست داشتن اشیا به عنوان فاکتوری مهم برای نگه داشتن اشیا به شدت تاکید شده. در واقع شاید محتوای  اصلی کل کتاب همین باشه. جایی دیگه میگه وقتی طبق این اصل پیش میریددر انتها میرسید به خونه ایی که هر جاش رو نگاه میکنید فقط چیزاییه که واقعا دوست دارید و انرژی و احساس خوب بهتون میده و واقعا لذت میبرید از دیدن واستفادشون. تعداد کم هست ولی ما دوستشون داریم و اون اشیا هم با ما ارتباط میگیرن و در واقع زنده هستند. دیدید مثلا حس میکنید یه وسیله اضافه است یا کاش کمتر ازش داشتید یهو خراب میشه یا میشکنه?? ماری کاندو موبایل قدیمیشو مثال میزنه که یه پیام تشکر بابت همراهیش بهش میده و ازش تشکر میکنه و بعد خیلی جالبه که موبایلش بدون اینکه کوچکترین ایرادی از قبل داشته باشه خاموش میشه و بدون هیچ مشکلی تمام. گویا شنید که ازش تشکر شد وظیفشو به نحو احسنت انجام داده و خودش کنار میره. 

سلام. چند وقت پیش که کتاب جادوی نظم ماری کاندو رو میخوندم یه نکته ی خیلی ساده و در عین حال مهم این ب ...

من به همین روش پاکسازی کردم

و الان برعکس خیلی از خانوما که بوفه های ویترینی رو دور انداختن من بوفه م رو دارم و عاشقشم

و خیلی چیزهای دیگه

هیچ چیزی رو فقط به این خاطر که جامعه نمی‌پذیره حذف نکردم و هرچی دارم رو دوست دارم

بارها شده بهم گفتن فلان چیز رو بنداز بره و جدیدش رو بگیر ولی من اینکار رو نکردم

بارها هم شده چیزی رو که همه پسندیدن خودم دیگه دوستش نداشتم و بخشیدم به دیگران

حتی شده چیزی رو دوست داشتم و دیدم یکی خیلی بیشتر از من دوستش داشته و بخشیدم به اون ادم

ققنوس
من به همین روش پاکسازی کردم و الان برعکس خیلی از خانوما که بوفه های ویترینی رو دور انداختن من بوفه ...

من نگاه میکنم به اینکه چقدر وسایل و لباسها برام کارایی داره 

فقط همین 

اگه لباسی برام کارایی نداشته باشه و نیاز منو تامین نکنه میره کنار(خروجی)

نمیدونم چرا 

اصلا به مقوله دوست داشتن بهش نگاه نمیکنم چون گاهی یه یادگاری برام دوست داشتنیه ولی کارایی نداره 

نمیتونم نگهش دارم میدم به کسی که اون براش مهمه 

مثلا یادگاری مادربزرگمو دادم به داداشم

❌لایک❌

و نکته ی دیگه که من خودم از ماری کاندو یاد گرفتم این بود که...

زمانی که داریم پاکسازی میکنیم اگر وسیله ای رو نخواستیم نباید بگیم وای اینو من چرا خریدم یا به چه دردم میخورده یا خریدش اشتباه بوده. بلکه باید دستمون بگیریم  باهاش ارتباط برقرار کنیم و بابت خدمتی که بهمون کرده ازش تشکر کنیم و بعد اجازه بدیم بره جای دیگه وظیفشو انجام بده. چون وطیفشو برای ما انجام داده. مثلا من یه بلوز تو وسایلمه که اصلا دوسش ندارم و خریدش صد در صد به نظرم اشتباه بوده. ولی خدمتی که این لباس بهم کرده این بوده که به من یاد داده این سبک یا رنگ لباس به من نمیاد و نباید دیگه بخرم. خوب اگه من اینو نمیخریدم هیچ وقت نمیفهمیدم اینو. پس ازش تشکر میکنم که برام مفید بود و ازش درس گرفتم ازش خدا حافظی میکنم و میگم بره جایی دیگه و کسی دیگه جوری که خودش میدونه خدمت کنه و وظیفشو انجام بده. جوری که اشیا شعور دارن و البته که شعور دارن . خیلی دوست دارم که ماری کاندو همیشه به محض ورود به خونش که کسی نبود  با انژی و خوشحالی سلااااام میکرد که من اوووومدم