2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736958 بازدید | 44690 پست
به نظرت کفش اسپرت سفید برای خانمی که چادریه مناسبه عزیزم؟راستش خودم دارم ولی فکر میکنم با چادر خوب ن ...

سلیقه شخصیه خودتونه عزیزم 

ولی من که چادریم نمیپسندم برای خودم 

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز نوبت کمد دیواری ها بود مرتب کردم یه کم‌خرده ریز از کشوی دخترم گذاشتم خروجی.چند دست لباس اشم کو ...

شادی جان خیلی هم عالی🥰 

خیلی خوبه که برنامه دارید من واقعا از شما انگیزه میگیرم 

موفق باشید

هیدوا جان میشه بگی گردو رو جطوری مزه دار کنم؟

یکم روغن زیتون میزنم خییییییییلی کم با نمک تو تابه بو داده میکنم 

این مدل رو پسرام دوست دارن

با نمک تنها هم میشه این مدل رو همسرم دوست داره 

بدون هیچ چیزی هم میتونی تو تابه بو بدی،فقط تو هر مورد خیییلی حواست باید باشه گردوها نسوزه 

من خودم به شخصه گردو خام  رو میپسندم 

زن داداشم اون ثانیه آخرو که میخواد برداره گردو رو از رو گاز،بهش دارچین میزنه

اینم بگم گردو مزه دار شده برای سالادها خیلی خوشمزه ست

بستگی به سلیقه هرکسی یه جور پسندشه

❌لایک❌

سلام دوستان عزیزم

خروجی‌های من: ی بطری عرق نعنا داشتیم که بدون استفاده بود بخشیدم به کسی که استفاده میکنه، دوتا بطری آبلیمو خانگی که اضافه بود و فروختمشون و پولشو پس انداز میکنم، ی گلدون داشتیم که دوسال بود بدون استفاده مونده بود و هربار که میخواستم بزارم خروجی کوتاهی میکردم و میگفتم شاید ی روزی ی گل بخرم و داخلش بزارم ولی اینبار ی گل داشتم که کنارش از همون گل پاجوش زده بود داخل اون گلدون کاشتم و بردم برای یکی از دوستام کلی هم خوشحال شد🥰😍

راستی کلی هم قرص و دارو داشتیم که بررسی کردم و نصفشون انقضاشون تموم شده بود پس رفتن خروجی. بچه ها ج ...

خیریه کهریزک جمع میکنه اگرم مقدار قابل توجهی وسیله باشه خودشون ماشین میفرستن دم خونه میبرن

❌️لایک❌️

امروز بزرگترین و محالترین خروجی خونه صورت گرفت و خیلی احساس سبکی دارم؛ 

بالاخره همسرم راضی شد که انباری رو مرتب کنیم و یه سری وسایل بی مصرف ماشین و کاغذ و کتابای قدیمی و دوتا پنکه و توالت فرنگی و دوتا سطل بزرگ که سوراخ بود رو بدیم سمساری سیار. نمیدونم دقیقا چندسال بود که اینارو نگه داشته بود و دلش نمیومد بده بره. اونقد ریز ریز از فواید پاکسازی و رفع انباشت گفتم که اثر کرد. 

الان تو انباری یه سری کارتونه که خوب مجبورم بخاطر مستاجر بودنمون نگه دارم و برنج مصرف سالانه و یه سری کاغذ و کتاب که همسرم به عنوان رفرنس بهشون همیشه نیاز داره. همه رو مرتب کردم و گذاشتم تو یه ساک ورزشی که قبلا قرار بود بشه خروجی .

امروز نوبت گردگیری بود ولی انرژی کار کردن نداشتم.

یه کمم جمع وجور کردم داریم می ریم به یکی از روستاهای اطراف.

یه لباس زیر خودم رفت خروجی.لباسی که ۰ند روز پیش برای دخترم هدیه آوردند وخوشحال شدم متاسفانه بوی نفت میده احتمالا بدون استفاده می مونه.

شادی صدام کنید