2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736995 بازدید | 44690 پست

یه مقدار سیب تو راه برگشت مسافرت خریده بودیم تو این چند روز آبشو گرفتم دادم به اهل خونواده خوردن تموم شد.

چندتا خربزه هم تو راه گرفته بودیم چون بعد مسافرت سرماخوردیم نمیتونستیم بخوریم همه رو بخشیدم به خونواده خودم و همسرم و دوتا از همسایه ها.

یه مقدار رشته سوپی از خیلی وقت پیش تو کمد داشتم اونم چون مرتب سوپ درست میکنم داره تموم میشه 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیز، 

بااینکه این مدت کارای بیرون خونه زیاد داشتم ولی خونه تکونی شهریورمم کم کم دارم به پایان میرسونم. امروز یه سری از پارچه های نخی و دستمال های کهنه رو که تصمیم به دور ریختن داشتم برای آخرین بار ازشون استفاده کردم و کابینت پشت گاز و هود رو تمیز کردم. تو بالکن یه سری گلدون پلاستیکی داشتم که همه رو گذاشتم برای خروجی. 

یه مقدار آرد کیک و بکینگ پودر و... دارم گذاشتم فردا باهاشون کیک درست کنم کلک اینام کنده شه. 

بچها من از این ظرفای لیمون برای پودر کاکائو کنجد دارچین و.. استفاده میکنم راضیم 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

من از اینا هم زیاد دارم ولی الان خیلی گرون شده دیگه نمیتونم اضافه کنم

خونه ما نمیصرفه از این مدل تعداد زیاد بگیرم

ققنوس
من از اینا هم زیاد دارم ولی الان خیلی گرون شده دیگه نمیتونم اضافه کنم خونه ما نمیصرفه از این مدل تع ...

اره گرونه ولی یه دست نبودن رو مخ می‌ره

من شش تا هم کوچکشو واسه ادویه ها گرفتم که یه شکل باشن

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

اره گرونه ولی یه دست نبودن رو مخ می‌ره من شش تا هم کوچکشو واسه ادویه ها گرفتم که یه شکل باشن

من ۱۸تا دارم تو چند سایز ولی ما وسایل گیاهی و ادویه و... زیاد داریم

برای همین ۱۸تا هم یمدل دیگه دارم

۱۸تا هم شیشه رب دارم که در جدا خریدم

۸تا هم مک کارتی دارم

و به همین دلیل نمیتونم لیمون بخرم و یکدست کنم😅

ققنوس

من هم ۴ تا جا ادویه ای،از اون کوچیک هاش،گرفتم برای چیزای ریز

سرویس جهیزیه ام لیمون بود،همه وسایل کاربردی لیمون رو دارم

ست ادویه جهیزیه ام ۶ تایی بود،تو ۳ تاش ادویه اس،۳ تای دیگه:تو یکی پودر کاکائو،یکی نعناع خشک، یکی پودر گل محمدی

۴تا هم از اینا سفارش دادم که بقیه رو بذارم خیلی نامرتب دیده نشه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

من خیلی وقته مطالب خاموش می‌خوندم و خروجی داشتم اما از امروز میخام پست بزارم خروجیام بگم 

امروز فریزر تمیز کردم  به بسته بامیه فریزری یکسال پیش. توت فرنگی یخ زده . برنج خیس خورده یخ زدم انداختم دور. دوتا کاکتوس خراب شده از گلدان انداختم دور 

دیروز هم تصمیم گرفتم مانتو عقد و لباس بله برونم رو بزارم برای فروش گذاشتم دم دست ولی هنوز به خروجی منجر نشده 

چرخ خیاطی نو و سماور نو  و یه سالاد خوری خواهر شوهرم کادو آورده اونام باید رد کنم برن چون استفاده ندارم

من ۱۸تا دارم تو چند سایز ولی ما وسایل گیاهی و ادویه و... زیاد داریم برای همین ۱۸تا هم یمدل دیگه دار ...

اره انصافا کابینت شما پر بود و گفتین نمیتونین هیچ کدوم رو حذف کنید

من غیر ۶ تای ادویه،۸ تا چیز دیگه داشتم که ظرف های متفاوت داشتن،منم اونایی که کاربرد نداشتن،گذاشتم خروجی،۳ تا چیز موند

گفتم یکی هم اضافه سفارش بدم،هزینه پست میدم😄،ممکنه بعدا لازم شه برا چیزی

بعدش هم به فکرم رسید اسپند یه ظرف دیگه داشت،گفتم اونم میریزم تو همین ظرف

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
من خیلی وقته مطالب خاموش می‌خوندم و خروجی داشتم اما از امروز میخام پست بزارم خروجیام بگم  امرو ...

خوش اومدی عزیزم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
اره انصافا کابینت شما پر بود و گفتین نمیتونین هیچ کدوم رو حذف کنید من غیر ۶ تای ادویه،۸ تا چیز د ...

همسر من و پسر بزرگم دمنوش زیاد میخورن

و همه اونا جزو مصرفی هست

اگر تموم بشه هم سریع جایگزین میشه

باز هر وقت ببینم یکیش رو سه ماهه نخوردن بدون اینکه بدونن میذارم خروجی

خدا رو شکر جز یکبار که گل گاو زبان بود بقیه رو اصلا پیگیرش نشدن

ققنوس
همسر من و پسر بزرگم دمنوش زیاد میخورن و همه اونا جزو مصرفی هست اگر تموم بشه هم سریع جایگزین میشه ...

همسر من هم دمنوش میخوره ولی متنوع نیست

اسماشون رو بلد نیستم،یکی همین گل گاو زبون هست،یکی هم ریشه یه گیاهه که برای آرامش هست 

۲ تا گیاه دیگه هم که گرم هستن،برای چرک و سرماخوردگی خوبن،باز اسمشون رو نمیدونم،تو زیپ کیپ کوچیک ریختم 

درکل خداروشکر همسرم زیاد نمیخره،معمولا این جور چیزارو در حد یه پلاستیک کوچولو میخره،چشم نخوره،ماشاءالله 😅