2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736542 بازدید | 44687 پست
همسر من هم دمنوش میخوره ولی متنوع نیست اسماشون رو بلد نیستم،یکی همین گل گاو زبون هست،یکی هم ریشه ...

من ی بار ب شوهرم گفتم برو دارجین بخر

نیم کیلو خریده بود😐😐😐😐😐

هنوزم ک هنوزه داریم دارچینو

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
من ی بار ب شوهرم گفتم برو دارجین بخر نیم کیلو خریده بود😐😐😐😐😐 هنوزم ک هنوزه داریم دارچینو

😂😂

بابای منم دستش به کم نمیرفت،هرچی میخرید می‌گفت انتظار دارید من هر ماه برم زنجبیل بخرم،دارچین بخرم و .... در ادامه می‌گفت بذارید خونه استفاده می کنیم 😁

همسر من گاهی چیزایی میخره که اصلا مصرف نمی کنیم،مثل زیره  و ....

من خیلی خانه داری بلد نیستم که اگه خرید بیارم با همون چیز یه کاری بکنم

مجبورم آخر سر ببرم خونه مامان ها... وگرنه هیچ چی رو زیاد نمیخره خداروشکر

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسر من هم دمنوش میخوره ولی متنوع نیست اسماشون رو بلد نیستم،یکی همین گل گاو زبون هست،یکی هم ریشه ...

من اسماشون رو بگم یه تومار میشه

ولی خوب خوششون میاد دیگه

اما چایی اصلا نمی‌خوریم و چایی فقط برای مهمان درست میکنم

ققنوس
😂😂 بابای منم دستش به کم نمیرفت،هرچی میخرید می‌گفت انتظار دارید من هر ماه برم زنجبیل بخرم،دارچی ...

من اگر بخوام اون کابینت رو طبق ایده آل خودم بچینم چون کابینت باریکی هست نهایت دو طبقه حبوبات. نبات و لیمو عمانی و ادویه آشپزی باشه

ولی خوب دیگه عادت کردم و الحمدالله چون از اول مینیمال بودم هیچوقت زیاد بودنشون من رو دچار کمبود جا نکرده

ققنوس

امروز نوبت کمد دیواری ها بود مرتب کردم یه کم‌خرده ریز از کشوی دخترم گذاشتم خروجی.چند دست لباس اشم کوچیک شده گذاشتم کنار بعدا بذارم خروجی.[اول پاییز باید برای دخترم‌لباس گرم بخریم]

امروز نوبت شستشو نبود ولی خارج از برنامه پرده هال شستم چون هفته بعد مهمون دارم.اینجا در مورد پرده های مینیمال صحبت نکردیم.

آهان یه کمم هویج داشتیم یعنی زیاد داشتیم آوردیم خونه‌پدر همسرم آب هویج گرفتیم.

شادی صدام کنید

یه کابینت که لیوان توش می ذارند باریک اند دیروز مرتب کردم

طبقه اول ۶ تا شیشه ادویه

طبقه دوم یه کم دارچین فله وقوطی چای خشک

طبقه سوم ۳ چهار بسته حبوبات 

اصلا در کابینت باز می کنم کیف می کنم از بس خلوت ومرتب

شادی صدام کنید

مینیمال بودن هزار بار به نفع خانم هاست 

بعضی از خانم ها برای سهولت در کارها به لوازم برقی روی میارن برای سبک کردن کارای خونه فقط بلید مینیمال شد کم ساده وظریف

این سه اصل رعایت کنیم کارای خونه نصف میشه

شادی صدام کنید

امروز جایی بودم که نشد پاکسازی داشته باشم

ولی خوبی عکس گرفتن از خونه و کشو و کابینت ها باعث شد تو تایم که گوشیم دستم بود یه لیست بلند بالا خروجی و جا به جایی بنویسم از نوشتن خروجی ها خیلی خوشحالم

جا به جایی ها هم فعلا بصورت نوشتاری و ذهنی خیلی خوبن حالا در عمل هم موفقیت آمیز باشن عالی میشه

ققنوس
من ی بار ب شوهرم گفتم برو دارجین بخر نیم کیلو خریده بود😐😐😐😐😐 هنوزم ک هنوزه داریم دارچینو

🤣🤣🤣منم پارسال فکر کنم قبل عید بود به همسرم گفتم زرد چوبه بخره نیم کیلو خریده بود هنوزم تموم نشده😐

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

خانوما همگی خدا قوت 👏👏👏

امروز مهمون سرزده داشتم ولی خدارو شکر همه جا تمیز بود فقط چند تا ظرف تو سینک بود اونا رو شستم

کلا از وقتی با این سبک آشنا شدم کارای خونه هم برام راحت شده😌

دیگه مث سابق همش در حال جمع کردن خورده روزای الکی و به درد نخور نیستم و...

کلا این چند وقته تازه دارم از زندگیم لذت میبرم کارای خونم کمتر شده بیشتر وقتمو برای دخترم میذارم🥰😍

در خصوص خونه تکونی من یه ماه پیش فرشمو دادیم شستن

✔️ یه موکت کوچیک که تو راهرو بود اونم شسته شد

✔️کابینتا همه رو مرتب کردم کاملا تمیزه

✔️ شیشه های بوفه رو پاک کردم

✔️ کاشیای آشپزخونه رو حسابی پاک کردم

❌️پرده هامو عید شسته بودم دیگه نگه داشتم انشالله عید سال بعد

❌️خونمون توی پذیرایی یه جای بخاری داره الان جاش کاناپه گذاشتم باید اونم جا ب جا شه

❌️یه مقدار پارچه هم دارم گذاشتم کنار بدم رو بالشتی بدوزن که رو بالشتیامو عوض کنم

خونه ی من اکثرا خدا رو شکر تمیزه چون هر بار که خونه رو مرتب میکنم یه جایی از خونه رو اساسی سر و سامون میدم

مثلا امروز کاشیای آشپزخونه رو حسابی برق انداختم

یا یه یبارشو اختصاص میدم به گاز یا کابینت و.‌‌..

خروجی دیروز و امروزم:

یه توپ دخترم که پاره شد

یه شلوار دخترم که براش کوچیک شده بود 

چند تا هم بازیافتی داشتم که انداختم کیسه بازیافتیا

دیروز بیرون بودم یه جفت کفش دیدم حسابی خوشم اومد قیمتشم مناسب بود ولی دیدم به استایلم نمیخوره همم راحت نیست نهایت مهمونیا شاید میتونستم بپوشم از خریدش منصرف شدم قبلنا هرچیزی که میدیدم قیمتش خوبه یکمم خوشم میومد دست دست نمیکردم زودی میخریدم ولی الان قبلش یکم فکر میکنم که ببینم اصلا به لباسایی که تو خونه دارم میان یا لازمه که بخرم؟ بیشتر از همه به این فکر میکنم چرا کمد یا جاکفشی الکی پر کنم زودی منصرف میشم😅

چند روز پیش همسرم جاکفشی نگا می‌کرد حسابی تعجب می‌کرد میگف تو که عاشق کفش بودی الان چرا فقط چهار جفت کفش داری🤭🤭

حالا یه جفت مجلسی رو هم امروز فردا احتمالا بذارم خروجی چون پوشیدنی حسابی کمرم درد میکنه الان بیشتر سادگی و راحتی کفش برام مهمه 

خروجی دیروز و امروزم: یه توپ دخترم که پاره شد یه شلوار دخترم که براش کوچیک شده بود  چند تا ه ...

جا کفشی ما پرررررره

حالا ی جفت کفش قراره شوهرم بده ب پدرش

چند جفتم من میخوام اهدا کنم ب کسی

فردا انشاله مرتب میکنم

خوب شد یادم انداختین

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
جا کفشی ما پرررررره حالا ی جفت کفش قراره شوهرم بده ب پدرش چند جفتم من میخوام اهدا کنم ب کسی فردا ...

من کلا دو جفت اسپورت دارم دو جفت هم مجلسی حالا یه جفت مجلسی رو باید بذارم خروجی 

انشالله فردا میای گزارش خروجی کفشاتو میگی خیلی حس خوبیه خلوتی جا کفشی همیشه مرتب میمونه 😍