2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737229 بازدید | 44691 پست
سلام عزیزم خوبی بچه هاتون خوبن؟ من خیلی یاد شما هستم. ی کاربری دیگه داشتین ارغوان اگر اشتباه نکنم. ...

سلام عزیزم خداروشکر خوبن 

قربونت دوست مهربونم که به یادم بودی

آره دوتا کاربری دارم که هر سری به مشکل میخورم با یکیش میتونم وارد بشم

موفق باشی خواهری🫂

اینم شیشه های ابمیوی عالیسه که من توش اینجور چیزا ریختم

چه خوب

من خودم خیلی از آبمیوه خوشم نمیاد،ولی بچه هام زیاد میخرن

مشکل اینه هر دفعه باید یه مدل جدید بخرن

خوبیش اینه ۲ تا بچه دارم،هر سری ۲ تا میخرن و اگه ۱ دفعه بخریم،۲ تا ظرف خالی در اختیارمه 

ان شاءالله پیدا کردم میخرم منم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما کسی ازین بانکه ها برای ادویه و حبوبات اینا داره؟ از این پاسماری ها که رو اپن عه خوشم نمیا ...

من دو تا سایزشو دارم عزیزم 

ارتفاع ۲۳ سانت برای حبوبات و ارد و شکر و...

و ۱۴ سانت برای چای و نبات و چیزای یخچالی مثل مربا و رب و... استفاده میکنم

برا من مارک کاوه هستن. شیشه شون ضخامتش خوبه و شفاف و تقریبا بدون حباب هستن

من دو تا سایزشو دارم عزیزم  ارتفاع ۲۳ سانت برای حبوبات و ارد و شکر و...  و ۱۴ سانت برای ...

چه مرتب و خلوتِ🤩

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
ما بالکنمون خیلی خیلی کوچیکه 🥲 کلا یه گلدون از نرده هاش آویزون کردم 

ما دو تا تراس داریم یکیش که تو آشپزخونه ست خیلی کوچیکه ولی نرده ش لبه داره اون لبه رو گلدون گل ناز و نعنا دارم گذاشتم

ولی اون یکی توش انباری داره همسرم کل انباری و تراس رو با لوازم ماشین و کارتن خالی موز اشغال کرده هیچکدوم رو هم راضی نمیشه برداریم

منم حریفش نمیشم😅

ققنوس
مرسی عزیزم. من فکر میکنم اگر کابینت نباشه وسیله ای هم نیست. امیدوارم منظورمو متوجه بشین میگم یعنی ...

ما اگر انباری نداشتیم مطمئنم همسرم کارتن خالی نگه نمی‌داشت

و البته مطمئنم خرت و پرتی هم نداشتیم

چون من اونجا هیچ چیز مربوط به خونمون ندارم

ولی همیشه پره و راضی نمیشه خالیش کنه

ققنوس
من دو تا سایزشو دارم عزیزم  ارتفاع ۲۳ سانت برای حبوبات و ارد و شکر و...  و ۱۴ سانت برای ...

خیلی عالی عزیزم مارک کاوه خوبه کیفیتش ببخشید این سایز بزرگشون ۲۳که گفتین برای  یک کیلو حبوبات جامیشه  

منم کاوه گرفتم قیمتش هم خیلی خوبه به نسبت بقیه بانکه ها

ظاهرش هم شیک هم مینیمال

من به بتونم به مرور شیشه در سفید ها رو هم عوض میکنم از اینا میگیرم

ققنوس
سلام عزیزم خداروشکر خوبن  قربونت دوست مهربونم که به یادم بودی آره دوتا کاربری دارم که هر سری ...

فدات شم،انشالله همیشه سالم باشن

ممنون ازشما

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
ما اگر انباری نداشتیم مطمئنم همسرم کارتن خالی نگه نمی‌داشت و البته مطمئنم خرت و پرتی هم نداشتیم چو ...

اره هر سوراخ سمبه ای تو خونه باشه با یه چیزی پر میشه.

همون نباشه بهتره.

من دیشب با شوهرم صحبت میکردم یهو حرف کشیده شد به کنسول،راضی شده انشالله کنسول رو بفروشیم🤩🤩🤩

اگر اونم نباشه خییییلی خیلی خونمون خلوت میشه.

یه گوشه جا کفشی،میزتلوزیون ،میز تلفن،پنکه هم به طودی جمع میشه میره تو کارتن😍

این چند روز سرگرم پاکسازی یخچال و کمد بودم  کلی خرت و پرت گذاشتم خروجی  یه قسمت از کمدم ...

😂

خب بد عادت شون کردی،شکوندی و مزه دار کردی و دادی بخورن😋

من آنقدر نمی شکنم که همسرم خودش مجبور شه بشکنه

یا مامانم میاد خونمون مهمون،حوصله اش سر بره و بگه کاری داری انجام بدیم،میگم بیا گردو و بادوم هامون رو بشکن

اگه خودم بشکنم،در حد یه مشت کاس خوردن خودم میشکنم😁

البته گاهی این وسطا دلم واس همسرم میسوزه،یه مشت هم واس اون میشکنم،مزه دار کردن هم بلد نیستم

😂 خب بد عادت شون کردی،شکوندی و مزه دار کردی و دادی بخورن😋 من آنقدر نمی شکنم که همسرم خودش مجب ...

خخخ

اره بدعادت شدن واقعا 

انار دون شده 

گردو و بادوم و پسته مغز شده و مزه دار شده 

میوه خرد شده 

و ....

❌لایک❌