2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکسارو دیدم ولی اون که گفتی ظرف دردار خریدی واسه میوه و...ندیدم نفرستادی؟!؟

چرا فرستادم شایدپاک کردم ندیدی الان دوباره میفرستم ببین

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من وایتکس رو ریختم تو بطری شیر وسرش رو باسوزن چندتا سوراخ ریز زدم اینطوری خیلی کم مصرف میشه پیش بنده ...

عزیزم اگه توی ظرف شیشه پاک کن بریزی واسپری کنی خیلی بهتره هم اثرش نمیره چون مثل الکل که اگه در شیشه اش باز بمونه بوش کمتر میشه هست هم امکان اینکه از سوراخ ها بریزه نیست وهم اینکه اسپری کردن راحتره وبیشتر صرفه جویی میشه

عزیزم اگه توی ظرف شیشه پاک کن بریزی واسپری کنی خیلی بهتره هم اثرش نمیره چون مثل الکل که اگه در شیشه ...

چشم ایندفعه ظرف شیشه پاک کن خالی شه حتما میریزم♥️

فرستادم ببین

آره دیدم ممنونم ،لطف کردی،منم یخچالم اکثرا خالیه ،ولی تو جا میوه ای میوه میذارم اولا نمی بینمشون که بخورم ،و دوم اینکه کشو کثیف میشه شستنش سخته ،این روش شما بهتره،بازم مرسی،میرم از این ظرفا‌میخرم

آره دیدم ممنونم ،لطف کردی،منم یخچالم اکثرا خالیه ،ولی تو جا میوه ای میوه میذارم اولا نمی بینمشون که ...

خواهش میکنم،میوه هم سالم میمونه خراب نمیشه.نه من یادم نمیره ازمیوه نمیگذرم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 میوه نخورم انگارهیچی نخوردم🤕

چشمت بی بلا گلم البته ببخشید قصد جسارت نداشتم چون خودم امتحان کردم وخوب بود گفتم به شما هم بگم❤

نه من همسرم این طرح رو داد تازه روش آدمک خطرهم نقاشی کشید🤣🤣🤣🤣🤣🤣چقد دعاش کردم اینطوری خیلی بصرفه هم شدوراحت.روش شماهم مطمئنم خوبه وحتمااستفاده میکنم ممنون که گفتین♥️♥️♥️

فقط یه سوال،سبزی و کاهو و...چی کار کنم که موندگاربشه و زود خراب نشه 

سبزی وکاهو رو بعضیا توکیسه ی پارچه ای میذارن...یاقابلمه روحی،من جفتش رو امتحان کردم ولی آخرش رسیدم به همون ظرف گردطوسی در دار که دیدی تو عکس تو یکیش سبزی بود تو یکیش هم ماست درست کرده بودم سبزی رو سعی کن طبقه ی پایین تربذاری چون سرمای زیاد مپلاسونه،کاهو رو هم وقتی میخرم ازمشما درنمیارم‌ هروقت میخوام بخوریم چندتابرگ میشورم ومیخوریم.

یه چیزدیگه درموردیخچال:شربتارو الکی نیگه نمیدارم (شربت مریضی منظورمه)وقتی تایمش بگذره میندازم دور ولی چون بچه دارم همیشه یه چندتاشربت بازنشده دارم برااطمینان وشب و...