2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
یه چیزدیگه درموردیخچال:شربتارو الکی نیگه نمیدارم (شربت مریضی منظورمه)وقتی تایمش بگذره میندازم دور ول ...

آره من هم چند تا شربت باز نشده نگه داشتم

از طرفی حوصله ام سر رفته از بس تو یخچال دیدمشون

میخواستم ببینم شما چطوری این جور چیزا رو نگهداری میکنین

آخه اینجا هوا گرمه،نمیتونم بذارم بیرون از یخچال،نگران میشم چون برا بچه اس 

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره من هم چند تا شربت باز نشده نگه داشتم از طرفی حوصله ام سر رفته از بس تو یخچال دیدمشون میخواستم ...

منم تو یخچال میذارم. 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بله واقعا اینکه گفتین خوبن حالامن خودم ازوایتکس برای سینک وسرویسهااستفاده میکنم وبرای ظروف بندرت اما ...

عالیه من حتی شیشه پاک کن هم خودم درست میکنم

تو یه سایتی داشتم راجب همین تمیز کاریا میخوندم جالبه نوشته بود ایرانیا از بچگی با وایتکس بزرگ میشن،راست میگه😅

من که گذاشتم کنار..

سلام دوستان عزیز🤗

یک ماهی میشه که بصورت خواننده خاموش این تاپیک دنبال میکنم همه‌ی صفحات رو خوندم واقعا عالی بود و از استارتر عزیز بابت این تاپیک و همه ی دوستان بابت انگیزه هایی که دادید سپاسگزارم🌹🌹

باوجود بچه کوچک هر موقع که وقت میکردم میومدم و نظرات همتونو می‌خوندم در واقع اینجا برام ی دلخوشی بزرگ بود .

همتون عالی هستید😘🥰

سلام دوستان عزیزم

دیروز طی یه حرکت بعضی از قسمتهای خونه مادر رو پاکسازی و تمیز کردم

اتاق برادرم کلی خروجی داشت

حدود دوازده تا پیراهن مردانه و تیشرت

سه تا شلوار و یه شلوارک

کلی کاغذ و بطری اب که تنبلی کرده و دور نریخته بود

حسابی تمیز کردم اما هنوز پر وسیلس اینقدر میخرن

از کمد مادر هم کلی پارچه و بلوز و لباس هایی که نمیپوشیدن ریختم دور😉منظورم البته اینه که میدیم به کسی 

توی این مدت تقریبا بیشتر فضاهای خونه رو پاکسازی کردم. 

👗لباسهای دخترم که براش کوچیک شده بودن اونایی که هنوز قابل استفاده بودن بخشیدم ی سری از جغجغه ها که خراب شده بودن و کارتن کالسکه و مینی واش رفتن توی بازیافتی ها. 

من از بچگی تقریبا مینیمال بودم و خودم لباس زیاد نداشتم ولی باز چند دست  لباس بود که توی تن راحت نبود و گذاشتم کنار تا ببخشم به فردی که نیاز داره.

💄لوازم آرایشی چک کردم ی پالت رژگونه انقضاش تموم شده بود رفت خروجی ،چنتا دستبند و بدلیجات داشتم که استایل الان من نیست دادم به چنتا دختر بچه و کلی ذوق کردن😍

منم چند روز پیش یه قوطی پر دستنبند و اکسسوری هایی که دوستام هدیه داده بودن(که الان اصلا نمیخوام اونارو به یاد بیارمممم)گذاشتم کنار بدم به دختر بچه فامیل🥰

تو استایل الانم دیگه از بدلیجات استفاده نمیکنم

هم از لحاظ فیزیکی هم روحی سبک شدم یکوچولو نمیدونم چرا از ادمایی که دیگه گذاشتمشون کنار باید یادگاری داشته باشم😑

فعلا جزو روتین ماهانم نشده ولی اگه یه زمان بیوفتم تو خط ژل ناخن(چون ناخن هام خیلی میشکنه)دیگه لاک نمیخرم این دو تا لاک هم که دارم استفاده میکنم بعدش ورودی ندارم تو این مورد

چه فایده به ناخنی که مثه پوست پیازه لاک بزنم بعد بشکنه☹️😅