2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست

و منی ک امروز شروع کردم ب بیرون ریختن کمدا و خارج کردن موارد غیرضروری

انگاری دارم خونه تکونی میکنم عادیه؟؟؟

الان اتاق خواب کمد و کشوهای لباسا رو مرتب کردم کلی خروجی داشتم همرو گذاشتم پلاستیک 

حیاط خلوتم کابینش رو مرتب کردم حسابی جا خالی شد

ولی کل حیاط خلوت بهم ریخته باید مرتب کنم

فردا نمیدونم آشپزخونه رو درست کنم یا کمد دیواری؟؟؟

دوتاش سخته🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کشوی لباس هام کم کم داره نفس میکشه 

خروجی امروز یه شلوار بیرونی و یه بلوز که دیگه قدیمی شده بود و خیلی وقته نپوشیدمش☺️

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
خانوما یه چیزی بگم؟😥 درسته من سنم قطعا از خیلیاتون کمتره شما تجربتون بیشتر ولی خواهشا اگه سلامتیتو ...

خب یا باید با تاید ۲ ساعت بسابی ظرف رو

یا بذاری تو وایتکس

بعد یه مدت ظرف ها با اینکه شسته میشن ممکنه رنگ شون تغییر کنه

وسایل پلاستیکی هم کع به مرور زمان تغییر رنگ میدن،لااقل باید هر ۳ ماه یه بار،۶ ماه یه بار بذاری تو وایتکس

من اگه راه حل دیگه داشتم استفاده نمیکردم،ولی چیزی بلد نیستم 

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

[QUOTE=309311267]منم هیچی رو سرویس نمیگیرم  چاقو ۲ تا میخرم با دو تا چاقو المانی ارّه ای دم دستی[/QUOTE دقیقا. کارد زنجان هم خریدم خیلی عالیه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
و منی ک امروز شروع کردم ب بیرون ریختن کمدا و خارج کردن موارد غیرضروری انگاری دارم خونه تکونی میکنم ...

به خودت فشار نیار خوردخورد وبه نوبت نمیزکن من همیشه وسط کار میام یه میوه ای میخورم یکم توگوشیم میگردم بعدمیرم سراغ ادامه ی کاراینطوری خسته نمیشی.

خب یا باید با تاید ۲ ساعت بسابی ظرف رو یا بذاری تو وایتکس بعد یه مدت ظرف ها با اینکه شسته میشن ...

من وایتکس رو ریختم تو بطری شیر وسرش رو باسوزن چندتا سوراخ ریز زدم اینطوری خیلی کم مصرف میشه پیش بندهم که حتمامیذارم هم بخاطرسلامتیم هم لباسم کثیف نمیشه،

سلام بر همگی من کارتون هامو جمع کردم کلی خروجی داشتم کیف کردم. ولی هنوز جا داره برای رد کردن چقدر خوبه با اینجا آشنا شدم کلی لباس و وسیله بچه بود الکی جمع کرده بودم من که دیگه قصد بچه داری ندارم همشو دادم یه خانم باردار که می شناسم چقدم خوشحال شد امروز پشه بندش هم دیدم فردا بگم بیاد ببره به قول دوستمون کم کم پژواک صدامو تو خونه می شنوم 

یه نکنه ای که یادم اومد ودوست دارم بگم راجع به یخچال هست: من ازینکه یخچال هم شلوغ باشه وپرمشماباشه خوشم نمیاد حالاکارایی که میکنم خیلی هم سادست:دوتاظرف بزرگ در دار خریدم یکی برای خیار وگوجه یکی هم برای میوه،وقتی میوه میخرم میشورم وآبش که رفت خشک میکنم ومیچینم تواین ظرفا(به اندازه میخرم که دور ریزنداشته باشم اصلا)سبزی هم میشورم ووقتی آبش رفت میذارم تو ظرف در دار،قفسه های روی در یخچال هم شیشه های یه دست آبلیمو چیدم،مصرف سسمون بشدت کم هست وهروقت لازم باشه ازین تک نفره هامیخریم، الانم فقط یه ظرف سس الویه تویخچال هست تنهاسس موجود، پنیروکره وحلواشکری هم توظرف غذا میذارم،کشوهای بزرگ یخچالمومخصوص شیشه های کمپوت وترشی  ورب آلوچه وایناست.یه کشو هم مخصوص هویج وبادنجون وکدوسبزو موز و ایناست که ایناروقبل مصرف میشورم.

سرکه لیمو جوش شیرین

بله واقعا اینکه گفتین خوبن حالامن خودم ازوایتکس برای سینک وسرویسهااستفاده میکنم وبرای ظروف بندرت اما پیرو چیزی که شماگفتین درسته من چندروز پیش وایتکس تموم کرده بودم وسینکم نیاز به تمیز کردن داشت اومدم از مخلوط سرکه وجوش شیرین وبیکینگ پودر استفاده کردم برای شستشو واقعا تمییز شد وبرق زد درحد همون وایتکس ولی خوب باز رفتم وایتکس گرفتم دوباره انگار وایتکس راحت تره وزودتر جواب میده وشایدم عادت باشه