2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738193 بازدید | 44695 پست
وای چه حس خوبی😍منم منتظرم اسباب کشی کنیم وتمااااام قوطی ها رو بزارم خروجی😍 منم دوسه تا لباس مجلسی ...

اره تو اسباب کشی اینقد آشغال رفت حالا چون ما شهر دیگه اومدیم بخاطر اون خیلی وسیله انداختم ولی باز داریم  

منم خیلی چیزارو دلم‌نمیاد مخصوصا لباس مجلسی آخه واقعا سخته مثلا من چادر معمولی خونگی زیاد دارم تو کشو جمع کردم ولی هیچوقت دلم نمیاد بدم برن

فقط خودم میدونم ازکجا به کجا رسیدم🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره تو اسباب کشی اینقد آشغال رفت حالا چون ما شهر دیگه اومدیم بخاطر اون خیلی وسیله انداختم ولی باز دا ...

منم خیلی وسیله برای دور انداختن دارم ومنتظرم موقع اسباب کشی دور از چشم همسر جان رد کنم بره😅

ولی دل کندن از بعضی چیزها که نو هستن برای منم سخته

منم خیلی وسیله برای دور انداختن دارم ومنتظرم موقع اسباب کشی دور از چشم همسر جان رد کنم بره😅 ولی دل ...

آره انصافا اسباب کشی خیلی کمک کننده اس  آره حالا قرار نیس همه چی بندازیم ولی خب کم کم شروع کنیم درآینده خونه بهترو تمیزتری خواهیم داشت انشالله 

منم سعی میکنم تا جایی که میتونم بعد این چرت پرت نخرم من خودم خیلی وسیله ریز میخرم الکی باید تغییر بدم خودمو😎

فقط خودم میدونم ازکجا به کجا رسیدم🥺

من امروز شروع کردم

از حیاط خلوت کابیتی ک گاز بیرونم روشه، داخلش پر از شیشه های خالی خیارشور و کمپوت و شربت و سطل ماست و اینا بود همشو انداختم بیرون

الانم تو اتاق خواب دارم کشوی لباسا رو مرتب میکنم

بعضی لباسا ک ب شدت کهنه بودن رو انداختم زباله 

چن تا لباس و شال رو گذاشتم بدم بیرون

و چن تا نو بودن دوسشون ندارم گذاشتم کنار بزارم جایی دور از چشمم یه وقت برا کادو ب درد میخوره🤣

خب من برم ادامه ی ماجرا

اره تو اسباب کشی اینقد آشغال رفت حالا چون ما شهر دیگه اومدیم بخاطر اون خیلی وسیله انداختم ولی باز دا ...

عزیزم چادر خیلی دیرررررکهنه میشه یه چادر برای دم در یه چادرنماز می بینی سال‌های سال کار می کنه حالا مگر برای تنوع خودتون تعویض کنید به نظرم یا هدیه بدین یا یه کاری اس بکنید خلاصه

شادی صدام کنید

بچه ها این که می خوام بگم تکراریه ولی یادآوری اش خوبه وانگیزه میده من سرویس پلاسکو جهیزیه ام از این پک های بزرگ بود فقط ۵ تا کاسه در سایزهای مختلف ۷ تا لگن با سبد هاشون داشت[این فقط یه بخشی اش بود]منم حالا از ذوق نوعروس بودنم همش انداخته بودم تو دست هی مرتب می کردم هی جمع نمی شد زحمتی زیاد بود با پیج لیلی دیلی که آشنا شدم دوتا لگن وابکش با دوتا سایز کاسه نگه داشتم 

بقیه از دم دست جمع کردم یعنی زیر سینک که باز می کنم لذت می برم[دلیل اینکه خروجی نذاشتم اینکه خوب بالاخره این ها یا می شکنند یا خراب میشن بعد اونا جایگزین می کنم]

شادی صدام کنید

بچه ها سه تا سبد نون از این ها که سر سفره می ذارند از اون ها هم دارم الان که دارم تایپ می کنم فکر کردم چرا هر سه تاش دارم استفاده می کنم بلند شدم دوتاش بر می دارم می ذارم کنار یکی اش بمونه.سبد سبزی هم خودم جدا ۶ تا خریدم که زمان اومدن مهمون نیازم میشه اون ها هم یکی اش زیر سینک نگه می دارم برای خودمون ۵ تا بعدی می ذارم کنار

✅️همش ام خروجی گذاشتن نیست اینکه مراقب وسایل مون باشیم تا مجبور نشیم برای ورودی های جدید وقت وهزینه صرف کنیم نکته مهمیه.نگران دلزدگی هم نباشیم اول اینکه ماشاا..انقدر آیتم برای خریدن هست تو قسمت های دیگه خونه

دوما اینکه اگه وسایل مون شانل مد پایدار باشه حالا حالاها از چشمامون نمی افته

✅️سوم اینکه اینجا خیلی ایده میده تو این سالها اصلا حواسم به سبد نون وسبزی نبود.ممنونم از همتون

✅️دوتا ظرف درب دار که توش سبد هم داره دارم که یکی اش توش نون می ذاریم یکی اش جمع کردم گذاشتم قبلا الکی تو دست وپا بود

شادی صدام کنید

اون دوست مون که گفتند لای کارتون ها دراز کشیدند وپشیمونن عزیزم حالت خریدارم.

انقدر از این صحنه ها داشتم ولی الان که خونه تا حد زیادی پاکسازی کردم دیگه اینجوری نمیشم تو چند دقیقه کم همه چیز جمع میشه همه چیزای کاربردی.

❌️جا داره بگم چقدر حرف زدم

شادی صدام کنید

وسایل نو رو سعی کنین نندازین حیفه خریدنشون سخته یاسعی کنین بفروشین،مثلا چادر معمولیا رو یکیوبذاردم دست استفاده کن بقیه رو بشور اتو کن نمیدونم چقدزیاد داری اگه واقعا خیلی زیادن یه سریا رو بده به مساجد برای نماز یا بده کسی که نیازداره استفاده کنه،یاببین برا کاری میشه استفاده کرد مثلا رو‌ماشینتون بکشین که آفتاب نتابه روش...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بچه ها این که می خوام بگم تکراریه ولی یادآوری اش خوبه وانگیزه میده من سرویس پلاسکو جهیزیه ام از این ...

کار خیلی خوبی کردید منم خیلی ایده میگیرم ازشون کاش بیشتر فعالیت کنن..من برای جهیزیه فعلا ۲ تا ابکش استیل گرفتم میخوام یدونه بزرگ تر هم بخرم بشه ۳ سایز کوچیک متوسط و بزرگ با ۳ تا لگن استیل دیگه پلاستیکی نمیخرم

هر وسیله ای میخرم با دقت دفترچه رو میخونم دو بار که درست استفاده کنم از اون محصول چون خیلی از خرابی ها بخاطر عدم استفاده درست ماعه بعدشم میره خروجی

انقدر اتو خراب شد و عوض کردیم(البته من استفاده نکردم) الان داشتم‌میخوندم دفترچه وسیله خودمو تازه فهمیدم چه نوع ابی و چقدر و چطور باید ریخته شه که رسوب نکنه😅