2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738279 بازدید | 44695 پست
سلام دوستای عزیزم از وقتی اومدم تاپیکتون خیلی حس خوبی گرفتم مثلا از انباری شروع کردم البته ما حدود د ...

وای چه حس خوبی😍منم منتظرم اسباب کشی کنیم وتمااااام قوطی ها رو بزارم خروجی😍

منم دوسه تا لباس مجلسی دارم که بیشتر از 5 ساله نپوشیدم ولی نو هستن دلم نمیاد بزارم خروجی نمیدونم باهاشون چیکار کنم😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اتاق دختر ها تموم شد تخت خواب هاشون می زارم دیوار چون اصلا روش نمی خوابن بعد می خوام سرویس خواب خ ...

من برعکس شما عمل کردم یعنی سرویس خواب خودمون رو تو دیوار فروختم ویه تخت یه نفره ویه دراور برای پسرم خریدیم😅

اومدم اتاق خودم دو تا جا شعمی بنفش داشتم گذاشتم بیرون دو تا بلوری گذاشتم بشورم یه کارتون پر وسایل دکوری داشتم گشتم پیدا کنم ندیدم می خواستم تو یه عملیات انتخاری بزارم دم در تا شوهرم نیومده ندیدم  یه مجسمه بز داشتم یادم نمی یاد کی خریدم 

وای چه حس خوبی😍منم منتظرم اسباب کشی کنیم وتمااااام قوطی ها رو بزارم خروجی😍 منم دوسه تا لباس مجلسی ...

بذارشون تو کمدا برای فروش یا توی دیواروشیپور(این قسمت رو مواظب باش واحتیاط کن اگه برا بازدید میان)

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بذارشون تو کمدا برای فروش یا توی دیواروشیپور(این قسمت رو مواظب باش واحتیاط کن اگه برا بازدید میان)

میترسم بخوان برای پرو بیان یا ببرن وپس بیارن که اندازه نشد به نظرم دردسرش زیاده حداقل یه جنسی هم ندارن که بشه تو خونه پوشید 

سلام دوستان🌹رفتم سراغ کشوی لباس خونگیام آخ چقد خروجی دارم برای بعدزایمان😋🤣فرداتولدمه و گفتم چون به تیشرت نو نیاز دارم وکتاب اینابشن کادوم فعلا این به صلاح روح وجسم وجیبمونه🤭🤲داشتم میگفتم...گفتم قبل اینکه برم خرید یه سر به کشوی لباس خونگیام بزنم والکی خریدنکنم...تیشرتا رو دسته بندی کردم اونایی که رنگ ورو داشتم وتمیزتمیز بودن رو گذاشتم یه سمت(توبارداری حواسم بود که همشون رو دم دستی نکنم چون به شیکمم روغن میزد...)یه سری هایی که پوشیدمشون توبارداری وسایزشون مناسبم بودن رو گذاشتم یه سمت که این چندروز باقی مانده هم استفاده کنم...فک کنم یه۱۵تاتیشرت خروجی داشته باشم(اگه بارداری نبود عمرا چیزیشون میشد خیلی خوب میمونن لباسام ایناهم برای مدتهاپیش هستن)توبارداری هیچی نخریدم جز دوتاشلوارک،بعدرفتم سراغ شلوارا باید دوتاشلوار ودوتا شلوارک رو قبل اینکه برم بیمارستان بنداززززززم دور😁سه تا هم شلوار تمیز رو گذاشتم یه طرف واگه هم شلواری بخرم بخاطر دل همسرم میخرم چون شلوارای مخصوص فصل سرد دارم که نو هستن باید بیارمشون بچینم توکشو،پس شلوارشایدیکی دوتاورودیم شه بعد زایمان یکم تازوترگل ورگل شم توخونه😍😍😍😍لباس زیر هم باید همشون رو بعددوره ی چهل‌روزم بندازمشون‌و ورودی های خوشگل جایگزین شن😍یه‌جوراب هم خروجی امروزم بود🥰 واینکه موقع شیردهی چون تیشرتا بیشترنیاز به تعویض دارن من یه سریا رو نیگه میدارم اون لابه لا میپوشم وقتی همسرم میاد نو وتمیزمیپوشم.قبل خرید چک کردن کشو ها خیلی کمک کنندست بنظرم.

میترسم بخوان برای پرو بیان یا ببرن وپس بیارن که اندازه نشد به نظرم دردسرش زیاده حداقل یه جنسی هم ندا ...

یه تاپیک بزن ببین کسی فروخته به این طریق شایدتجربشون بدردت خوردتلاشت روبکن،واینکه به دور وبریات بسپر قصدفروش داری.یاتو شهرتون ببین جایی لباس دست دوم میخرن.