بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اومدم اتاق خودم دو تا جا شعمی بنفش داشتم گذاشتم بیرون دو تا بلوری گذاشتم بشورم یه کارتون پر وسایل دکوری داشتم گشتم پیدا کنم ندیدم می خواستم تو یه عملیات انتخاری بزارم دم در تا شوهرم نیومده ندیدم یه مجسمه بز داشتم یادم نمی یاد کی خریدم
سلام دوستان🌹رفتم سراغ کشوی لباس خونگیام آخ چقد خروجی دارم برای بعدزایمان😋🤣فرداتولدمه و گفتم چون به تیشرت نو نیاز دارم وکتاب اینابشن کادوم فعلا این به صلاح روح وجسم وجیبمونه🤭🤲داشتم میگفتم...گفتم قبل اینکه برم خرید یه سر به کشوی لباس خونگیام بزنم والکی خریدنکنم...تیشرتا رو دسته بندی کردم اونایی که رنگ ورو داشتم وتمیزتمیز بودن رو گذاشتم یه سمت(توبارداری حواسم بود که همشون رو دم دستی نکنم چون به شیکمم روغن میزد...)یه سری هایی که پوشیدمشون توبارداری وسایزشون مناسبم بودن رو گذاشتم یه سمت که این چندروز باقی مانده هم استفاده کنم...فک کنم یه۱۵تاتیشرت خروجی داشته باشم(اگه بارداری نبود عمرا چیزیشون میشد خیلی خوب میمونن لباسام ایناهم برای مدتهاپیش هستن)توبارداری هیچی نخریدم جز دوتاشلوارک،بعدرفتم سراغ شلوارا باید دوتاشلوار ودوتا شلوارک رو قبل اینکه برم بیمارستان بنداززززززم دور😁سه تا هم شلوار تمیز رو گذاشتم یه طرف واگه هم شلواری بخرم بخاطر دل همسرم میخرم چون شلوارای مخصوص فصل سرد دارم که نو هستن باید بیارمشون بچینم توکشو،پس شلوارشایدیکی دوتاورودیم شه بعد زایمان یکم تازوترگل ورگل شم توخونه😍😍😍😍لباس زیر هم باید همشون رو بعددوره ی چهلروزم بندازمشونو ورودی های خوشگل جایگزین شن😍یهجوراب هم خروجی امروزم بود🥰 واینکه موقع شیردهی چون تیشرتا بیشترنیاز به تعویض دارن من یه سریا رو نیگه میدارم اون لابه لا میپوشم وقتی همسرم میاد نو وتمیزمیپوشم.قبل خرید چک کردن کشو ها خیلی کمک کنندست بنظرم.
خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
میترسم بخوان برای پرو بیان یا ببرن وپس بیارن که اندازه نشد به نظرم دردسرش زیاده حداقل یه جنسی هم ندا ...
یه تاپیک بزن ببین کسی فروخته به این طریق شایدتجربشون بدردت خوردتلاشت روبکن،واینکه به دور وبریات بسپر قصدفروش داری.یاتو شهرتون ببین جایی لباس دست دوم میخرن.
خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️