2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738347 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان این کتاب  یه مطلب جالبی داره که ما بارها راجع بهش صحبت کردیم  اسباب کشی یک قسمت ا ...

من  چند وقت قبل این کار رو کردم ،از یه کمد دیواری بزرگ فقط یه کارتن کوچولو موند بقیش همه رفت

من که با کسی انقدر صمیمی نیستم از خرید و .... بگیم مادر و خواهرام هستن که بینمون نخریدن و پس انداز ب ...

ببخشید پیام اون دوستمون رو پیدا نکردم مال شمارو ریپلای کردم

من دقیقا نقطه مقابل ادمهای اطرافم بودم!!

هیچکدوم از اطرافیانم هیچ چی نمیخریدن هیچی ها

از همسایه و دوست بگیر تا فامیل و غیره

همش با خودم کلنجار میرفتم میگفتم خدایا یعنی کی داره اشتباه میکنه؟

من یا اینا؟

مثلا من لباس داشتم دوباره جایی میدیدم خوشم میومد میخریدم

کفش میدیدم میخریدم با اینکه تو خونه انواعشو داشتم ظروف اشپزخانه هم الی ماشالله😁😁😁

چند بارم با یه نفر اینو مطرح کردم گفتم نظرشو بپرسم ببینم من اشتباه میکنم یا نه

گفت نمیدونم😆

ولی یه سریا هم از اونور بوم افتاده بودن

مثلا یک نفر بود ک تو حیاطش برای ۸ نفر ادم بزرگسال ی دمپایی پاره گذاشته بود دلشون نمی اومد دمپایی بخرن

یا ی نفر بود که لباسهای ۲۰ سال پیش میپوشید میگف حیفن سالمن

من اینارو میدیدم خیلی تعجب میکردم

خلاصه کار خدا بود با این تاپیک اشنا شدم

فهمیدم من اشتباه میکنم

البته کار بقیه هم درست نبوده زیادی قناعت کردنم خوب نیست ولی من مسیرمو پیدا کردم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

امروز اسباب بازیای پسرمو ریختم هیچی خراب نبود چرخ یه سری ماشیارو دراورده بود همه رو جا زدم

یه ظرف ارکوپالم شکست هفته پیش

یه لباس زیر

یه توپ

یه ملاقه پلاستیکی

یه زیر قاشقی بای کنار گاز

اینا رفتن خروجی.

امروز رفتم بیرون ی اینه برای خودم خریدم با ضربه گیر برای در های اتاقا،پسرمم بود یه ماشینم اون برداشت😬اینا شد ورودی من

بعد ی عادت عجیبی ک شوهرم داره هر جا میره باتری قلمی میخره

امروزم دوتا بسته خرید

ما یه جعبه باتری داریم هنوز دو سه تا مونده تموم بشه باز شوهرم میخزه🙄🤐🤐

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
امروز اسباب بازیای پسرمو ریختم هیچی خراب نبود چرخ یه سری ماشیارو دراورده بود همه رو جا زدم یه ظرف ا ...

یاد یه کاربر این تاپیک افتادم

میگفت همسرم مرتب ناخن گیر میخره با اینکه چند تا ناخن گیر نو داریم...!

براستی مردان را چه میشود؟!

❌لایک❌
خروجی های تپل من😁✌️ یه عالمه جورابهای داداشم که یا کشش شل بود یا پاره بود یا لنگه نداشت.... هم ...

منم امروز یه لنگه جوراب خروجی داشتم🤭

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سجاده ام نو مونده.شاید عوض اش نکنم این میل به تنوع جای دیگه که لازمه خرج کنم‌ما اینجا بیشتر از خروجی ...

من زایمان کنم‌ورودی وخروجیم زیادمیشه😁🤭پالتو خیلی بهتره وکاراییش هم بیشترهست،واینکه الان لباسای تابستونی توآف هستن براخرید(درصورت نیاز)خیلی خوب وبصرفه میشه.من همیشه اینطورخریدمیکنم واقعا راضی هستم

مرسی عزیزم سعیم رو میکنم ولی کلا مردا بیشتر میل به انباشتگی دارن هنوز خیلی کار دارم 😁

حالا من بااینکه بایدهرچندوقت فنگشویی کنم بااین تاپیک هنو بهترشدم ولی همسرمممم🤕مثل اون ندیدم اوایل که عقدکردیم (ازهمون اول خونه ی خودمون بودیم این دوران رو)من یه حوله صورت ازخونه ی مامان اورده بودم گذاشتم پیش روشویی رودستگیره ی مخصوص حوله آویزون کردم رفتم خونه ی مامان بعدا امتحانام که برگشتم دیدم حوله نیست گفتم حوله کو؟گفتم صورتمومیشستم میخورد به سرم انداختم دور،من🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄بعدبنظرم اصلا نیاز به کشونداشت🤦کلا‌خلوته خلوته الان یکم من هرچیزکه به خارآید رو براش تقویت کردم اونم یکم منو مثل خودش کرده وبه یه حدوسطی رسیدیم ولی میدونم نباشم سه سوت میشه همون آدم قبلی فقط کافیه سرمودور ببینه🤭🤣 

چه فکر خوبی. اون کیف بزرگ رو مخم منم هست ولی جایی برای قاشقا نداشتم الان که گفتید یادم اومد منم یه ظ ...

من ازین کیفیانخریدم چون دوس نداشتم ولی سه تا ظرف در دار خریدم که دقیقا اندازه ی قاشق چنگالام هستن تویکی قاشق تویکی هم چنگال تو یکی دیگه هم چنگال ریز وچاقومیوه خوری برای مهمون رو گذاشتم اینطوری قروقاطی هم نمیشن جای خیلی خیلی کمی هم‌میگیرن

من تو یک حرکت همه قابلمه ها رو فروختم به پلاستیک فروشی و یه سرویس قابلمه چدن سرامیک خریدم خودم و کاب ...

من هم یه چندتا قابلمه وتابه ازمجردی همسرم داشتیم وقتی که جهازخریدیم بعدش اونارو بردم با دوتا ظرف روحی که املت میزنن معمولا تعویض کردم اینطوری هم چیزجدید خریدم هم نو😍

بچه ها انقدحالم بده که ازحال بدی بیدارشدم...گفتم تاپیک رو بخونم بلکه کمی بهترشم🥺من همیشه عادتمه حتی گوشیمم مرتب کنم وعکساوفیلمارو انتقال میدم به هارد این سری به لپ تاپم دسترسی نداشتم گوشیمووهاردمودادم به یکی ازنزدیکان برام انجام بده وقتی اورددیگه چک نکردم تادیروز آخ چه روزی بود دیروز😭هیچی توهاردنبو۸سال خاطراتم پاک شد فیلمای عروسیم..عکساوفیلمای بچگی پسرم😭😭😭😭😭نمیدونین با چه حالی از خواب پاشدم😭دادم ریکاوری کنن نمیدونم چی میشه، چنان دردی دارم تو کتفم که سوزناک😭