2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738204 بازدید | 44695 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که دیگه تصمیم گرفتم اصلا وسیله دکوری محرم چون هرچی بخرم بعد مدتی دلمو میزنن نهایت خوشم بیاد چی بش ...

من تو جهیزیه هم نه دکوری داشتم نه تابلو

یدونه ساعت دیواری داشتم فقط

از اینایی که دسته گل خواستگاری و.... رو هم نگه دارن نبودم

همه لوازم عقد و عروسیم رو هم یکسال نشده بخشیدم به عروسی نیازمند و خلاص کردم خودمو

ققنوس
من تو جهیزیه هم نه دکوری داشتم نه تابلو یدونه ساعت دیواری داشتم فقط از اینایی که دسته گل خواستگاری ...

چه خوب نه من ساعت ایستاده و تابلو فرش و وسایل برنزی که فروختم همه رو ساعت هم دیروز فروختم به دختر عموجان تمام ولی خب اینه و شمعدان و میز  عقدم هست که دلم نمیاد 

کار خوبی کردین عزیزم، زیاد بهش آب ندین که همیشه بمونه براتون خوشگله 😍

همسایمون مادرم یه کاکتوس تو باغچه در خونشون کاشته بود

خوبم داشت بالا میرفت

زیاد بهش آب نمیدادن مخصوصا تابستون

اجازه گرفتم ازشون هروقت اومدم خونه مادرم بهش آب بدم  

من هردفعه میرفتم اونجا شلنگ رو میکشیدم کنار باغچه و تا پر میشد خوووووب سیرابش میکردم 

حالا تقویتی هم میبردم حل میکردم تو آب، ماهی یه بار میدادم بهش

خوب برگهاش پرآب شده بودن 

یه روز دیدم کل اون کاکتوس که نزدیک دیوار کوچه رسیده بود از جاش در امده خوابیده رو زمین!

نگو کاکتوس جماعت رو باید زیاد بهشون آب نداد که ریشه هاش خوب تو خاک فرو برن برای پیدا کردن نم آب تا بتونه سنگینی برگها رو تاب بیاره

بنده خداهام اینو از ریشه دراوردن انداختن دور

خلاصه از خجالت یه مدته اصلا آفتابی نشدم جلوشون😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️ 

❌لایک❌
منم دقیقا مشکل وسایل همسر رو دارم و البته فضاهای مشترک یکی دیگه هم آشپزخونه چون ایشون تو خروجی های ...

وای عجب کاری کردند ببخشید ولی خنده ام گرفت

امان از دست این اقایون

شادی صدام کنید
😂😂😂😂 ببخشید ولی هم حرکتشون هم حسی که باعث شده این حرکتو کنن قشنگ بود خندیدم کلللی

من فقط گریه نکردم ها انقدر حرص خوردم

مامان من خودش مینیمالیسته از خداشه یکی بگه وسایل و ظرفهای رو بده به ما بال درمیاره

منم سالهاست مشکل درد دست دارم

این مادر زن و داماد کی به این نتیجه رسیدن دست درد من بخاطر ظرف چینی هست نمیدونم😭😭😭

ققنوس