2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738200 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه مورد یادم اومد بگم! چندین سال قبل به شوهر خواهرشوهرم انتقالی میدن بدن جزیره کیش زندگی کنن و ب ...

من خیلی دوست دارم اینکار رو حتی برای یمدت کوتاه تست کنم فکرش حالم رو خوب میکنم

ققنوس
چرا من این پست ندیدم.دقیقا امروز داشتم به همین موضوع فکر می کردم که اگه تصمیم گیرنده مطلق خودم چیکار ...

من الان تو موقعیتی هستم که از نظر خودم خیلی چیزها خروجی هستن

اما از نظر همسرم خیلی خوبه و همه چی درست و به اندازه هست

متاسفانه یسری چیزها رو نمیتونم جزو خروجی بذارم و همش باید تلاش کنم نادیده بگیرمشون

ققنوس
دقیقا اینم یکی دیگه از تناقضاییه که دارم خب یسری وسیله ها هست کاربرد و استفاده داره ولی خوب میشه گ ...

من تو یک حرکت همه قابلمه ها رو فروختم به پلاستیک فروشی و یه سرویس قابلمه چدن سرامیک خریدم خودم و کابینت رو راحت کردم

البته قابلمه های من برای شانزده هفده سال پیش بودن و دیگه کارایی نداشتن یمقدار هم تک و توک روحی و... داشتیم که من اصلا استفاده نداشتم همشون رو دادم رفت همش با هم یک صدم قیمت سرویس قابلمه هم نشد ولی انقدر خوشحال شدم و حالم خوب شد که برام میلیون ها تومان می ارزید

ققنوس
پلاستیک فروشی مگه میخرع خورشت تو چی میذاری؟ تو همون چدنا؟

یه زودپز قابلمه ای دارم که دو تا در داره در شیشه ای و در زودپزی

خورشت ها رو توی اون میپزم

برای خرید هم بله عزیزم وزن میکنن با قیمت ناچیزی میخرن برای من فروختنشون از دور انداختن بهتره 

ققنوس
دقیقا اینم یکی دیگه از تناقضاییه که دارم خب یسری وسیله ها هست کاربرد و استفاده داره ولی خوب میشه گ ...

سجاده ام نو مونده.شاید عوض اش نکنم این میل به تنوع جای دیگه که لازمه خرج کنم‌ما اینجا بیشتر از خروجی ها می گیم کاش میشد از خرید درست هم بگیم.الان اینکه چادر نمازم متعلقاتش ست نیستند اذیتم.

پاییز می خوام خرید کنم اول گفتم سارافون بدوزم بعد دیدم سارافون بدوزم حتما پالتو هم می خوام یدفعه ای پالتو بدوزم بهتره[سارافون هم مدلی دیده بودم که بتونم بیرون بپوشم]

خلاصه داستان های این شکلی واقعا ورودی ها مهمن اند

شادی صدام کنید
من الان تو موقعیتی هستم که از نظر خودم خیلی چیزها خروجی هستن اما از نظر همسرم خیلی خوبه و همه چی در ...

یه اتاق دارم که در واقع اتاق دخترم که سیسمونی براش نخریدیم.

الان کیسه برنج توش.یه گهواره که دوست نون برای دخترم آورد استفاده نکردیم.یفنی این اتاق یه آرامشی به من میده‌اتاق خودم بالطبع با اتاق همسرم مشترکه انقدر دوس داشتم یه اتاق برای خودم داشتم مدلی که دوس داشتم می چیدیمش.

الان کل وسایل من دیگه می دونید یه خانم چقدر وسیله داره تو یک سوم یه کمد دیواری دو در جا شده.فضا اضافه هم دارم.

بعد وسایل همسرم بگم سرگیجه نی گیرید از خونه تا ماشین

شادی صدام کنید
یه اتاق دارم که در واقع اتاق دخترم که سیسمونی براش نخریدیم. الان کیسه برنج توش.یه گهواره که دوست نو ...

منم دقیقا مشکل وسایل همسر رو دارم و البته فضاهای مشترک

یکی دیگه هم آشپزخونه چون ایشون تو خروجی های آشپزخونه هم اندکی دخالت داره 

من عاشق ظرف چینی هستم دو تا سرویس دوازده نفره دارم که برای مهمان ها استفاده میشه

ایشون خیلی علاقه به سرویس مجزا برای خودمون دارن منم یه شش نفره که واقعا عاشقش بودم رو خریدم برای دم دستمون

حالا با همفکری مامانم رفته از خونه مامانم ست کامل شش نفره آرکوپال آورده (یک شش نفره از سی نفره مامانم) که مثلا من چون ظرفها سنگینه دستم درد می‌کنه😭 منم نمیتونم برگردونم هم مامانم هم همسرم دلخور میشن

مجبور شدم ظرف مورد علاقه م رو بذارم تو کمد و آرکوپال ها رو استفاده کنم😭خیلی ناراحتم کلی هم غر زدم ولی آخرش تسلیم شدم

ققنوس