2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
اره گلم منظورم پارسیان و از این شمش های کوچیکه  در حد ۳۰۰تا ۶۰۰ تکه تکه گرفتم برام همچین روزها ...

پس خدا رو شکر😅 خیلی خوبه اونا منم خیلی تلاش کردم بین خانواده همسر جا بندازم برای تولد ها و.... سکه چند سوتی هدیه بدم ولی متاسفانه هربار معترض شدن که کاش پولش رو میداد 

دیگه ترجیح میدم پولش رو بدم بهشون

ققنوس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیست۱ لیست۲ اینا لیست کل وسایلم هست.. یعنی تا جایی که ذهنم می‌کشید نوشتم اسب ...

سلام عزیزم

به نظرم همه وسایل ضروری رو دارید

فقط من باشم اویز پشت در اصلا استفاده نمیکنم هم فضای اتاق رو به هم ریخته نشون‌میده هم سنگینی میندازه رو در،در به اصطلاح لش میندازه

توی لیست دوم اینه شمعدان لحاف (حس میکنم تعداد لحاف ها زیاده)

اینه شمعدون و میزش رو قراره بذارم بیرون

لحاف چون راه دور هستیم هرکی میاد خونمون،چند روز میمونه،گاهی حتی کم میاد،چون ۲ تا برای خودم و همسرم هست،۳ تا لحاف تشک مهمون دارم.. ۲ تا بچه هم دارم،برای اونا هم هست

پتوهای زیاد بود،تازگی ۲ تا گذاشتم بیرون،بقیه رو نوشتم تو لیست

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
ممنون عزیزم لطف کردی قندون نقره رو خواهرم برام سوغات اورده،از اولم دوسش نداشتم مجبور شدم بیارم خ ...

سماور رو ببر بذار پیش مامانت خودش هم نخواد شاید کسی رو بشناسن که مصرف می‌کنه

مثلا مامان من یه خانم خیر می‌شناسه که همه چیزهایی که بنظر ما اضافه ست میده به اون خانم ایشونم میدن به نیازمند

البته مامان من یه مینیمالیست قهاره قشنگ خونش بدرد عکسای نت میخوره البته نه این عکس های لاکچری ها😅 

من جای شما باشم قندون اگر نقره باشه میبرم میفروشم جاش یه زیورالاتی میگیرم که مصرف خودم و سلیقه م باشه و به عشق خواهرم گهگاه مصرفش میکنم

اگر اهل کمپ رفتن و مسافرت با ماشین هستی کتری و دبه رو نگهدار برای مسافرت

من تو وسایل کمپ یه کتری روحی دارم و خیلی بدردم خورده

پلاستیکی که رفت بیرون اگر میتونی همون استیل رو بیار دم دست اگر خوشت نمیاد بنظر من اینم بده به کسی یدونه طبق سلیقه خودت بگیر

ققنوس
اینه شمعدون و میزش رو قراره بذارم بیرون لحاف چون راه دور هستیم هرکی میاد خونمون،چند روز میمونه،گاهی ...

لحاف رو میتونی بفروشی به تشک دوزی ها جاش پتو جدیدا که نازکن بگیری

هم توی شستشو راحتی هم توی جا دادن رختخواب بازم البته اینجور چیزها به سبک خانواده مربوطه

مثلا مهمونی ما همه میگن یچیز نازک بده بکشیم رومون و اصلا لحاف و پتو ضخیم نمی‌گیرن 

منم مثل شما قم هستم شهرمون هم که گرمه

ققنوس
سلام عزیزم به نظرم همه وسایل ضروری رو دارید فقط من باشم اویز پشت در اصلا استفاده نمیکنم هم فضای ات ...

اویز پشت در یکی برای حوله های تن پوش هست،که میخوام اونو بذارم خروجی،چون حوله تن پوش هامون خراب شده و نمیخوام از اونا بخریم

یکی دیگه اش همسرم لباس هاشو آویزون میکنه

اگه بردارم میندازه رو مبل و زمین و ...🤣اینو مجبورم نگه دارم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
سماور رو ببر بذار پیش مامانت خودش هم نخواد شاید کسی رو بشناسن که مصرف می‌کنه مثلا مامان من یه خانم ...

خیلی ممنون

آره همین کارو میکنم 

فعلا دبه زیر دوربین همسرمه 🤭

خب پس سعی کنید فقط سنگین نشه عزیزم حوله تنپوش بدرد نمیخوره؟🤔برای جهیزیه میپرسم 

دو تا حوله تکی دو تا حوله دست و صورت بگیرید و تمام

تن پوش خوبه البته ولی گرونه

بسته هم بگیری چیزهایی که تو بسته ش هست کارایی ندارن

ققنوس
لحاف رو میتونی بفروشی به تشک دوزی ها جاش پتو جدیدا که نازکن بگیری هم توی شستشو راحتی هم توی جا دادن ...

اره فامیل های ما هم میگن چقدر لحاف سنگین هست و ... ولی دیگه موقع جهیزیه همه میگن باشه باید،منم اون موقع آوردم و ۱سال نشده پشیمون بودم که به خاطر مردم باید از اینا استفاده کنیم

خیلی ممنون آره همین کارو میکنم  فعلا دبه زیر دوربین همسرمه 🤭

دبه و کتری روحی رو نگهدار برای مسافرت چند روزه با ماشین منم یه ده لیتری دارم قدیما آب میخریدیم دو تا بودن البته یکیش رو بخشیدم یکی رو برای سفرها مصرف میکنم

ققنوس
خب پس سعی کنید فقط سنگین نشه عزیزم حوله تنپوش بدرد نمیخوره؟🤔برای جهیزیه میپرسم 

نه همسرم فقط پیرهن و شلوار میزنه پشتش

چرا خوبه،اوایل ازدواج که دوتامون بودیم خیلی هم راحت بود

الان ولی دوس ندارم جلو بچه ها با حوله بگردی،میگم دیگه اسباب کشی کردیم اینارو بذاریم بیرون،حوله معمولی بخریم