2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737643 بازدید | 44694 پست

خب من شمارو میخونم بیشتر دلم میخواد دورم خالی بشه

لباس کمد بچه هام و خودم زساد شده بودن و دیگهبرای سال بعدم استفادشون نمیشد

همشو گذاشتم کنار ببرم فردا صبح بیرون

هممون فقط ۳ دست لباس داریم

ورودی جدید دوست

تاب پسرمم در اوردم

میله بارفیکسم حس کردم رو دوش‌من و باید شوهرش بدم

من که اصلا پشیمون نشدم برای خروجی ها دورم حسابی خلوت شده البته من از پارسال شروع کردم 

اگر درست و اصولی پیش بریم اصلا پشیمون نمیشیم.

اینهمه وسیله ی شبه جمع نشده تو خونه هامون ک یه شبه بخواد بره بیرون

باید با صبر و حوصله پیش بریم👍

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیرم عکسی که فرستادم رو میبینی سینی شما چه جنس چوبیه

والا جنسش رو نمیدونم

ولی دقیقا مثل سینی استیل ها که نیاز به مراقبت داره و نباید خیس بمونه،من هم با سینی چوبی همونطوری ام

وقتی میشورم بلافاصله خشک میکنم با اینکه موقع خرید گفته بودن روکش روغنی داره و آب توش نفوذ نمیکنه،ولی من مراقب وسایلم هستم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
خب خروجی امروز یه سطل اشغال و جادستمالی ست داشتم سطلش شکسته چندبار چسب زدم ولی باز میشکنه مدلش بده ...

سطل و جا دستمالی لازم میشه؟

من خودم ندارم و لنگ نموندم

همون سطل اضافی رو هم بده بره😂

معلومه صبح رفتم پیج لیلی دیلی رو دیدم یا نه؟

گفته بود کنسول رو میخوام عوض کنم،یا یکم تغییرات روش بدم

گفته بودن بده بره بابا،به وسایل وابسته نباشیم و ...

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
بچها من تصمیم گرفتم استند چاقومو بذارم خروجی و چاقو هاشو بذارم کشو استفاده کنم  الان فقط مونده ...

من نمیدونم قیمتش چنده عزیزم

ولی خودم یه دونه تو جهیزیه ام چاقو داشتم،۸ ساله باهمون کارهام رو انجام میدم

خواستی بفروش کلا

یه چاقو تک بخر،اگه بعد یه مدت دیدی نه ۲ تا نیاز هست میری یکی دیگه هم میخری

گاهی همسرم چاقو رو میبره مثلا سالاد درست کنه و منم مشغول آشپزی هستم،اگه بتونم صبر میکنم کارش با چاقو تموم شه

اگه عجله داشته باشم،ازش میگیرم و میشورم،تا من کارم رو بکنم اونم استراحت میکنه

به نظرم نهایتا ۲ تا چاقو تو خونه لازم میشه

سطل و جا دستمالی لازم میشه؟ من خودم ندارم و لنگ نموندم همون سطل اضافی رو هم بده بره😂 معلوم ...

منم هروقت یه حسی سراغم میاد که یه وسیله ای رو خروجی ندم میرم پیجشو میبینم ترغیب بشم😑😂 ، بعد یادم میفته بعد مرگم قراره بخشیده بشه حالا که زنده م خودم ببخشم .

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

وای عزیزم همین الانشم به نونم تشنه ن🤪🤪🤪 من هرسری ی کم براشون مرتب میکنم ولی خب فایده نداره بیشت ...

درستشم همینه.حالا به عزیزانمونم این سبک رو معرفی می‌کنیم اگه دوست داشتن کمکشونم میکنیم تا لذت مینیمال بودن رو تجربه کنند. 

ازین کارا دیدم چوب راش عه نمیدونم دوامشون چجوریه کسی داره چوبی؟🙄کریستال سنگین و گرونه..و میشکنه

من چند سال پیش برای دم دستم کاسه و سینی چوب گردو خریدم خیلی سبکه و بادوام. راش رو ازش اطلاعی ندارم. 

فقط اینکه توشون مایعات بریزید از دوامش کم میشه 

خروجی

یه سیم شارژر

یه مقدار یونولیت پسرم از مغازه اورده بود بازی کنه 

یه شال کادو و مقداری ترشی برام فرستادن.اهل شال سر کردن نیستم برای همین اصلا از پلاستیکش بیرون نیاوردم گذاشتم چند وقت دیگه ان شاالله میریم مشهد بدم سوغاتی واسه کسی.

❌لایک❌

هفته دیگه عازم مسافرت یه هفته ای هستیم 

میخوام با سبک بستن ساکها خودمو به چالش بکشم 

تصمیم گرفتم به جز پسر کوچیکم برای همه فقط یه دست لباس راحتی بردارم.

برای پسر کوچیکم نهایت ۳ دست 

+

برای پسر کوچیکا یه دست لباس گرم 

فقط تنها کاری که باید بکنم اینه که لباسی که کثیف شد زود شسته بشه تا تایم بعدی که لازم داریم خشک شده باشه

سوغات هم هر خونواده ای از پس اندازی که با همسرم تو طول سال داشتیم یه تکه سکه میدم وقتمو اونجا برای خرید سوغاتی که آیا پسندشون باشه یا نه تلف نمیکنم

هرچی قراره بخریم لیست کردم که خرید هیجانی نداشته باشیم،هرچند اگه هم پیش اومد دیگه طبیعیه ولی برای خودم سعی خودمو میکنم 

❌لایک❌