2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
خروجی  یه سیم شارژر یه مقدار یونولیت پسرم از مغازه اورده بود بازی کنه  یه شال کادو و ...

برای یه افرادی نمیشه سوغات سکه داد 

مثل همسایه ای که رفته مشهد برات یه بسته زنجبیل و یه جوراب اورده،اون شال و یه بسته نقل برای اینجاست👌

❌لایک❌
هفته دیگه عازم مسافرت یه هفته ای هستیم  میخوام با سبک بستن ساکها خودمو به چالش بکشم  تصم ...

چرا برای هر خانواده در حد یه زعفران کوچک یا زرشک و نبات نمیگیرید؟

سکه بنظرم برای  سوغاتی خیلی چیز گرونی باشه

ققنوس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای یه افرادی نمیشه سوغات سکه داد  مثل همسایه ای که رفته مشهد برات یه بسته زنجبیل و یه جوراب ...

سکه زیاده عزیزم 

حالا من با سبک زندگیتون آشنا نیستم 

ولی از نظر من سوغات مال قدیما بوده ک مشافرتا کم بوده شاید کسی توی طول عمرش یبار بیشتر مشهد نمی‌رفته یا جایی ازونجا یه چیزی به عنوان سوغات می‌آورده ک‌به یادتون بودم 

من و همسرم اوایل ازدواجمون خیلی اذیت می‌شدیم سر سوغاتی آوردن چون طبیعتاً اگر برای هرکدام از خانواده ها می‌آوردیم اون یکی دیگم انتظار داشت منظورم 

بعد نمی‌تونستیم ازین پولی ک داریم برای خودمون خرید کنیم و تفریح کنیم باهاش یا سوغاتی بگیریم 

این شد ک دیگ هیچی سوغاتی نیاوردیم تو مسافرتا واسه هیچکس 

تهش یه بسته نبات یا نقل یا زعفران  

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!

همون اوایل یکی دو دفعه برای مادر و پدر همسرم لباس سوغات آوردیم دیدم بخشیدن به برادر شوهرم ک ازدواج کرده

مادرشوهر مم که روز اول جلوی خودم پوشید اندازش بود بعد دیگ حتی یبارم ندیدم بپوشه گفت تنگ و گشاده و فلان 

یادمه اونجا چقدر ناراحت شدم ک از خریداری ضروری خودم زدم براشون با عشق سوغات آوردم ولی اونا بخشیدنش ب کسی 

این شد ک دیگ مسافرت رفتنا واسه هیچکس سوغات نمیارم مگر آبجی کوچیکم یه اسباب بازی بیارم براش تمام 

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!
همون اوایل یکی دو دفعه برای مادر و پدر همسرم لباس سوغات آوردیم دیدم بخشیدن به برادر شوهرم ک ازدواج ک ...

منم سوغاتی نمیارم آخه ما مشهد و شمال زیاد میریم

همسرم هم کربلا زیاد می‌ره

برای همین برای کسی چیزی نمیخرم

نهایت برای مادر خودم و مادر همسرم زعفران یکی دو گرمی میخرم

و تمام

ققنوس

سلام دوستان مینیمالیست،  منم سوغات اوایل ازدواج به قول دوستمون خیلی اذیت میشدم، ولی الان فقط مثلا یک مثقال زعفرون اگر مشهددبرم، یا اصفهان فقط گز، کلا ی چیز،اونم نه زیاد، قبلنا برا تمام اعضای خانواده لباس میخریدم، تهش راضی هم نبودن، چه کاریه انقد خودمون و دردسر بدیم 

خانوما شما برای پذیرایی از چه ظروفی استفاده میکنید؟ بین کریستال و چینی و چوب و..کدوم با دوام تر و ه ...

بنظرم کریستال بهتره من چند تا ظرف پذیرایی مسی و برنجی هم از جهیزیم دارم راضیم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
چرا برای هر خانواده در حد یه زعفران کوچک یا زرشک و نبات نمیگیرید؟ سکه بنظرم برای  سوغاتی خیلی ...

چون اونها برن مسافرت در حد ۳۰۰الی ۴۰۰ تومن لباس و خوراکی میارن برامون عزیزم

❌لایک❌
بچها من تصمیم گرفتم استند چاقومو بذارم خروجی و چاقو هاشو بذارم کشو استفاده کنم  الان فقط مونده ...

اگه تازه تیز کردی و جنسشون خوبه بذار کابینت همونا رو استفاده کن اونوقت باید دوباره هزینه کنی بازم ببین چجوری دوس داری عزیزم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
سکه زیاده عزیزم  حالا من با سبک زندگیتون آشنا نیستم  ولی از نظر من سوغات مال قدیما بوده ...

برای همسایه یا دوست و آشنا در همون حدودی که سوغات اوردن یکم بیشتر سوغات میاریم 

اصولا ما جبران کننده ایم همیشه😶‍🌫️😶‍🌫️

😁😁

❌لایک❌
سکه زیاده عزیزم  حالا من با سبک زندگیتون آشنا نیستم  ولی از نظر من سوغات مال قدیما بوده ...

ولی برای خونواده همسرم یا خونواده خودم که برامون زحمت میکشن سوغات میارن نمیتونم هیچی نیارم 

برادرهمسرم حتی یه سفر دوروزه قم هم برن شده یه بسته سوهان برای تک تک خونواده ها(مادرشون و خواهر و برادراشون) بیارن اینکارو میکنن اونوقت ماهم هرجا بریم اگه در حد همون یکی دو روزه باشه سوغات خوراکی کم مثه گز،کلوچه یا شیرینی اون شهر رو میاریم

اینو واقعا با جون ودل میارم و جبران میکنم مثه خودشون 

❌لایک❌
همون اوایل یکی دو دفعه برای مادر و پدر همسرم لباس سوغات آوردیم دیدم بخشیدن به برادر شوهرم ک ازدواج ک ...

خب منم به همین دلیله که برای کسی وقتمو نمیذارم سوغات بگیرم چون چیزی که من با ذوق براشون میگیرم حتما نمیتونه سلیقه اونها باشه عزیزم 

مثلا من تو پیراهن و بلوز حتما جنس پنبه ای و نخی میپوشم.خواهر همسرم بره سوغات جنس کریشه یا حریر بیاره قطعا نمتونم بپوشم و میبخشم به کسی دیگه چاره ایم ندارم وگرنه تو کمدم دوباره انباشت صورت میگیره

این میشه که یه عذرخواهی میکنم و معادل سوغاتی که هردفعه برامون میارن یه مقدار بیشتر من طلا میدم بهشون،اتفاقا خوشحالیشون باعث خوشحالی بیشتر من میشه😊😊😊

❌لایک❌
چون اونها برن مسافرت در حد ۳۰۰الی ۴۰۰ تومن لباس و خوراکی میارن برامون عزیزم

آخه سکه پولش میلیونیه 😅 

البته شایدم من بد متوجه شدم و منظورتون سکه  پارسیان باشه که سوت هستن

ققنوس
ولی برای خونواده همسرم یا خونواده خودم که برامون زحمت میکشن سوغات میارن نمیتونم هیچی نیارم  ...

خوب پس روابط فرق می‌کنه

آخه تو خانواده همسر من فقط پدر و مادرشون هرجا برن چیزی میارن اونم در حد خوراکی اون شهری که رفتن هست

بعد سفر رفتنشون شاید سه الی چهار سال یکباره

ولی ما زیاد میریم مثلا پارسال ده بار رفتیم😅البته کم هزینه و دو سه روزه بیشتر میریم برای همین خیلی سوغاتی نمیارم برای کسی

ققنوس
خب منم به همین دلیله که برای کسی وقتمو نمیذارم سوغات بگیرم چون چیزی که من با ذوق براشون میگیرم حتما ...

اهان پس شرایطامون متفاوته😅 

من بقیه بردار شوهرت مسافرت برن هیچی نمیارن ن برای ما نه خانواده شوهرم .منم همینطور . همین کارو میکنم . 

اوایل خودمو خیلی اذیت میکردم و حتما باید برای همشون حتی بچها یه چی میاوردم  ولی وقتی دیدم اونا اینکارو نمیکنن منم نکردم یه بسته خوراکی برای هرکدام اوردم