2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
خانوما شما برای پذیرایی از چه ظروفی استفاده میکنید؟ بین کریستال و چینی و چوب و..کدوم با دوام تر و ه ...

من از سرویس کریستالم استفاده میکنم.و هرازگاهی از پیش دستیای سرویس چینیم

کریستال مد پایدار هست بنظرم..دوام هم بستگی ب جنسش و خوب استفاده کردن داره

خروجی دوتا ابکس کوچولو سبزی،خودم نداشتم از مامانم اورده بودم که استفاده نکردم.برمیگردونم ب خودش

و یکم لواشک و برگه زرد الو و البالو خشک بسته کردم ۱۲بسته شد.دادم ب بچه های کوچه چقدر خوشحال شدن✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما شما برای پذیرایی از چه ظروفی استفاده میکنید؟ بین کریستال و چینی و چوب و..کدوم با دوام تر و ه ...

من از ظروف کریستال و سینی چوبی 

ولی همشون ست نیستن باهم،با اینحال چون دارم ازشون و نیازم رفع میشه نمیخوام بذارم بیرون و ست بخرم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
سلام عزیزم✨واای چه خووووب چون مبل جای بزرگی رو اشغال میکنه،صددرصد خیلییی عوض شده الان خونتون و خلوت ...

سلام به روی ماهت، بله عزیزم خیلی جا باز شده ودقیقا الان دارم کیف میکنم از این خلوتی 👌✌️🌸

من برای مهمانی رسمی کریستال

مهمانی خودمونی و خانوادگی چینی

چوب رو واقعا دوست دارم ولی خیلی مراقبت میخواد گرونه و نمیدونم چرا با وجود این که عاشق چوبم ولی نمیتونم خودمو راضی کنم ظروف چوبی بخرم

ققنوس