2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
ازین کارا دیدم چوب راش عه نمیدونم دوامشون چجوریه کسی داره چوبی؟🙄کریستال سنگین و گرونه..و میشکنه

اگر قصد خرید داری سعی کن ساده ترین ها رو بگیری چون هرچی ساده تر باشه طی مرور زمان کمتر امکان داره از مد بیفته

ققنوس
شما یه چند وقت دیگه مثل سری قبل باید برید براشون یه پاکسازی عمیق انجام بدین.  یاد پست قبلا هات ...

وای عزیزم همین الانشم به نونم تشنه ن🤪🤪🤪

من هرسری ی کم براشون مرتب میکنم ولی خب فایده نداره

بیشتر سعی میکنم خونه خودم اونشکلی نشه هرچی استفاده نمیکنیم میدم ب کسی چقدرم خوشحال میشن.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خروجی برگه های ثبت نام ازمون و کنکور و مدارک قدیمی و کمی های شناسنانه و کارت های تبلیغاتی و ابزارب س ...

من خیلی سال هست که مینیمالیست شدم

ولی پیام های اینجوری مثل پیام شما و یه دوره ای پیام های کاربر مووش خیلی خوشحالم می‌کنه

لذتی که شما میبرید بعد پاکسازی خیلی خوبه

ققنوس

خب خروجی امروز

یه سطل اشغال و جادستمالی ست داشتم سطلش شکسته چندبار چسب زدم ولی باز میشکنه مدلش بده کلا.

یه سطل پلاستیکی داشتم اونو گذاشتم به جاش.

دیگه هم نمیخرم تا زمانی ک سطل ی وقت بشکنه

من خیلی سال هست که مینیمالیست شدم ولی پیام های اینجوری مثل پیام شما و یه دوره ای پیام های کاربر موو ...

قربونت برم عزیزم.

پاکسازی واقعا لذت بخشه.💗💗💗💗

من اول که با این روش زندگی اشنا شدم

چند روز صبر کردم و فکر کردم بعد شروع ب خلوت کردن خونمون کردم.

ولی همش ته دلم میگفتم اخرش پشیمون میشم یا حالا شاید تحت تاثیر تاپیک قرار گرفتم به قول معروف جوگیر شدم،ولی هرروز که میگذره واقعا از تصمیمم خوشحال میشم و عزمم هم جدیه.

چون قبلا ی مدت از خرید کردن دست کشیده بودم ولی باز برگشتم سر جای اول.

خرید خییییلی کم میکنم فقط در صورت نیاز

خروجی هامم خیلی دقت میکنم هیجانی نباشه بعدها پشیمون نشم

خلاصه خیلی خوشحالم با اینجا اشنا شدم

خانوما شما برای پذیرایی از چه ظروفی استفاده میکنید؟ بین کریستال و چینی و چوب و..کدوم با دوام تر و ه ...

من کریستال فقط پیش دستی از چینی هام استفاده میکنم 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

بچها من تصمیم گرفتم استند چاقومو بذارم خروجی و چاقو هاشو بذارم کشو استفاده کنم 

الان فقط مونده رو کابینت همش خاک میشینه روش 

یا بنظرتون بفروشم چندتا چاقوی تیز بخرم 

الان نمیدونم قیمت حدودیش چنده و اینکه دادم بیرون تیزش کردن ☹️

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

خانوما شما برای پذیرایی از چه ظروفی استفاده میکنید؟ بین کریستال و چینی و چوب و..کدوم با دوام تر و ه ...

من خودم آرکوپال طرح رمانتیک ۲۴تا دارم برای پذیرایی 

دم دستی هم یه سرویس شش تایی چینی 

سرویس میوه خوری و شیرینی خوری و شکلات خوری هم چینی سفید ساده امسال عوض کردم 

من اول که با این روش زندگی اشنا شدم چند روز صبر کردم و فکر کردم بعد شروع ب خلوت کردن خونمون کردم. ...

من که اصلا پشیمون نشدم برای خروجی ها دورم حسابی خلوت شده البته من از پارسال شروع کردم