2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
میشه بگید شغلتون چیه بچه تون چند وقتشه

عزیزم من ارشد مدیریت خوندم 

چندوقت به عنوان مشاور مدیر یک شرکت بودم الآنم به عنوان معاون مدرسه غیرانتفاعی می‌خوام برم هنوز تصمیم قطعی نگرفتم یعنی نهایت تا 15باید بهشون خبر بدم دخترم نزدیک نه ماهشه پسرم 6سالش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا قوت واقعا👏👏👏👏👏👏 هرچی نمیذارن بذاری بیرون فعلا از جلو چشمت دورشون کن شاید بعدا بتونی بف ...

یعنی انقد وابسطه وسیله های کهنه هستن ک با این روش فقط میشه از دست ات و اشغالا خلاص شد

عزیزم من ارشد مدیریت خوندم  چندوقت به عنوان مشاور مدیر یک شرکت بودم الآنم به عنوان معاون مدرسه ...

کسی هست بچه ها نگه داره؟اگه دوست ذارید تو تاپیک زن موفق هنامیک جون جواب بدین.

شادی صدام کنید
کسی هست بچه ها نگه داره؟اگه دوست ذارید تو تاپیک زن موفق هنامیک جون جواب بدین.

طبقع بالای پدرم هستم خودمم تک فرزندم مامانم پرستار بازنشسته هست گناه داره خودشم مشکل قلبی داره یکم اذیت میشه دوتا رو نگه داره خصوصا که پسرم اذیت کنه

طبقع بالای پدرم هستم خودمم تک فرزندم مامانم پرستار بازنشسته هست گناه داره خودشم مشکل قلبی داره یکم ا ...

پسرتون پیش دبستانی نمیرن؟

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
من زندگیم اینجوریه...هیچیییی اضافه ندارم و همه جای خونم همیشه مرتبه واقعا حس خوبی داره 😍

منم

حتی عکس اضافه هم ندارم 

توگ.شیمم همه چی پاک

هیچ وسیله اضافه ای ندارم 

تو‌کمدامم لباسام از۳ دست بیشتر نباید بشن

ولی من از مینیمالیست بودن گذشتم به نظرم‌وسواسه بیشتر

وسواس به چی؟! بعید میدونم کسی تو این روش یا ساده زیستی به وسواس برسه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵