2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738717 بازدید | 44704 پست
راستی بچه ها دیگه دفترچه بیمه ها رو بذاریم خروجی؟

اره سوال منم هست

من پاسپورت ،تاریخ گذشته هم دارم که سوراخ نکردن،نمیدونم نگه دارم یا اونم بندازم بره

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره سوال منم هست من پاسپورت ،تاریخ گذشته هم دارم که سوراخ نکردن،نمیدونم نگه دارم یا اونم بندازم ...

یه بار ما رفتیم سفارت یه کشوری برا ویزا گرفتن پاسپورتهای قبلی رو از ما خواست میخواست ببینه قبلا به چه کشورهایی سفر کردیم

❌️لایک❌️

چقد خوب..الان گفتین لب طلایی ها میره یادم‌ اومد یه جفت نمکدان چینی که خیلی قدیمی عه برای یادگاری نگه ...

چون ظروف قبلی های خودمم گل سرخی بودن لبه هاش طلایی بود اونام پاک شده بودن نصفه نیمه تجربه داشتم فروشنده هم که بهم گفت پاک میشن در اثر شستشو یاد ظرفهای قبل خودم افنادم 

ولی عزیزم برای پاک شدنشون نمیدونم چجوری میشه پاک کرد

مامان دوقلوها هستم😍😍
یه بار ما رفتیم سفارت یه کشوری برا ویزا گرفتن پاسپورتهای قبلی رو از ما خواست میخواست ببینه قبلا به چ ...

یعنی بازم ممکنه لازم شه

چون پاس جدید داریم.. کاش همون قبلی رو تمدید میکردن،هرموقع صفحه هاش تموم میشد میرفتیم عوض میکردیم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

سلام دوستان با خوندن پیامهاتون خیلی پر انرژی و پر از حس خوب میشم🥰

خروجیهای امروز

یک سطل زباله بزرگ ‌که بعد از پوشک گرفتن بچه هام بهش نیاز ندارم

یه دماسنج که رفت مغازه همسرم

شش عدد لیوان چینی آبخوری و شش عدد استکان چایخوری که اضافه بودن تو خونه بخشیدم

شش تا ظرف پلاستیکی بخشیدم

دوتا کارد میوه خورب که تک شده بودن و دسته هاشون کدر شده بود

یک ظرف شیشه ای که واسه رب گوجه استفاده میکردم بچه ها شکوندنش☹️

یه ظرف آلبالو فریزری که اوردم خونه مامانم دورهمی خوردیم

یه قندون اضافه بخشیدم

دوتا کاسه پلاستیکی سایز بزرگ و کوچیک نو بودن بخشیدم چون سرویس کاسه استیل دارم 

دوتا آبکش چدنی بخشیدم چون سرویس آبکش استیل دارم

یه ظرف ادکلن که تموم شده بود رفت سطل زباله

یه ریمل تموم شده بود رفت خروجی

یه رژلب رفت خروجی

یه سوهان ناخن رفت خروجی

یه لباس زیر رفت خروجی

یه پیراهن خراب شده بود رفت خروجی

حدودا ۶۰۰ تا عکس اضافه تو گالری گوشیم حذف شد

شش تا برنامه اضافه پاک شد

یه آلبوم رفت خروجی

مامان دوقلوها هستم😍😍
سلام دوستان با خوندن پیامهاتون خیلی پر انرژی و پر از حس خوب میشم🥰 خروجیهای امروز یک سطل زباله بزر ...

چقدر عالی گزارش دادی

من عصر مهمونم داشتم یه گلدون گل طبیعی بزررررگ برامون آوردند

شادی صدام کنید

خروجی:

یه لیوان شکست!

بلوز و شلوار مادرم 

کفش داداش

تلق موتور داداش

چند تا شیشه خالی مامان

۳ تا جعبه مناسب پست

دوتا بلوز پسرم

روسری و شال کادویی خودم

و یه شلوار کار همسرجان که رفت سطل آشغال

بازیافتی هم داشتیم 👌

❌لایک❌

بچه هالیلی دیلی چالش گذاشته عکس خونه هاشون می فرستن از هر ۲۰ تا عکس دو سه تاش مینیمال.اگه پیج اش ندارید از گوگل سرچ کنید لیلی دیلی آدرس پیج اش براتون میاد‌

برام جالب بود که همشون کافه بار داشتند.واقعا از نظر تصویری تاثیر می ذاره چون منم همش دلم می خواد یه کافه بار داشته باشم حالا جالب ما نه اهل چای هستیم نه قهوه ونسکافه تا دلتون بخواد اهل آب میوه و...هستیم من فکر کنم باید آب میوه گیری ومخلوط کنم بذارم با یه سبد میوه،عسل،شیره انگور،یه کم مغزیجات با چندتا لیوان.هی آدم می خواد خودش رد بده نمی ذارن که.شده حکایت میز خاطره

ولی خوب انتقادم نمیشه کرد این ها هم دلخوشی زندکی چتدصباحی مشغولیت وتنوع وذوق از چیدمان جدید خونه.

شادی صدام کنید
بچه هالیلی دیلی چالش گذاشته عکس خونه هاشون می فرستن از هر ۲۰ تا عکس دو سه تاش مینیمال.اگه پیج اش ندا ...

منم کافه بار دوست ندارم چون در روز فقط یک چای و یک کاپوچینو میخورم پس نیازی نمیبینم در ضمن فضا رو هم شلوغ میکنه که من نمیپسندم ..ولی شما که اب میوه دوست داری چرا که نه ایدتون خیلی جالبه اگه انجام دادین عکسشو هم برامون بفرستید...در رابطه با دل حوشی منم باهاتون موافقم بخصوص تو این زمونه پر از تنش هر راخکاری که به ارامشمون کمک کنه به نظرم خوبه انجام بدیم...چون به اندازه کافی فشار روی هممون هست متاسفانه...