2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738963 بازدید | 44705 پست

اینو خریدم

البته هنوز قاشق هام رو نذاشتم توش.‌. الان فقط برا عکس اینا رو گذاشتم اندازهداش رو ببینید

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هر وقت برم خونم احتمالا دو تا ازین مدل بگیرم شایدم یکی

وااای منم از همینا خریدم

منتها بین رنگ طوسی،سفید مردد بودم

آخرش دیدم هرموقع سفید گرفتم به وسایل دیگه ام میومد و پشیمون نمیشدم،گفتم بذار همون سفید بخرم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
میشه هروقت کامل چیدید بگید چقد قاشق چنگال توش جا میشه

برای امتحان ۱۸ تا قاشق غذاخوری ام رو گذاشتم توش،کامل جا میشه

وااای منم از همینا خریدم منتها بین رنگ طوسی،سفید مردد بودم آخرش دیدم هرموقع سفید گرفتم به وسایل ...

مبارکتون باشه من وسایل پلاستیکی هایی که انتخاب کردم رنگ طوسی و سفیده ایناینم یا طوسی میخرم یا سفید😁

اینو خریدم البته هنوز قاشق هام رو نذاشتم توش.‌. الان فقط برا عکس اینا رو گذاشتم اندازهداش رو ...

مبارکت باشه عزیزم عالیه

برای من جاقاشقی داخل کشو هست 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

ادامه خروجی امروزم

دو تا قندون کوچیک سفالی که دخترم شکوند

یه جعبه کادو هم رفت خروجی

سه تا لباس بافتنی که چند روز پیش گذاشتم کنار اونارم شکافتم🤪

امروز حسابی از خودم راضی بودم ☺️☺️☺️😍😍😍

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

سلام دوستان 

خروجی این چند روزم؛ قاب موبایلم خراب شده بود با یه نو جایگزین شد. 

تو این چندماهی که پاکسازی کمد لباس صورت گرفته بود همه ی خروجی هام تو یه کیسه ی بزرگ کنار تختم بود که بدم به کسی که نیاز داره، دیروز عصر یه آقایی زنگ خونمونو زد گفت خانم لباس و کیف و کفش یا پتو اگه داری که نمیخوای من میخوام. منم از خدا خواسته همه رو دادم بهش و می‌خواست توضیح بده که گفتم مهم نیست علتشو بگی تو دلم گفتم همینکه زحمت بردنش رو میکشی برام کافیه. 

قند رو بریز تو قابلمه با مقداری آب تبدیل به شیره کن باهاش شربت درست کن تابستونی

ما خیلی کم شربت میخوریم عزیزم.چند ماه پیش ک بچه م تازه دنیا اومده بود همش عطش داشتم یه شربت غلیظ سن ایچ رو یه هفته ای خوردم تموم شد.خداروشکر ب مرور ک خوب شدم دیگه سعی کردم مصرف قندو شکرو پایین بیارم.

این قنداهم نزدیک ۷ کیلو میشن دو کیلو میذارم برای خودمون ۵ کیلوشو میبریم شهرستان

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

یه سری مدارک پزشکی که باید تحویل بیمه میشد جدا کردم فردا همسرم ببره

و کلی هم مدارک پزشکی قدیمی هم که دیگه به درد نمیخورد جدا کردم نوار قلبها رو دادم پسرم بازی کنه خیلی خوشش اومد

پشت سفیدها می مونه برا چرکنویس بقیه میره خروجی 

خیلی خلوت شد

❌️لایک❌️