2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738975 بازدید | 44705 پست
راستی بچه ها دیگه دفترچه بیمه ها رو بذاریم خروجی؟

الان با کارت شناسایی هم میشه دکتر و داروخانه رفت.فقط کد ملی لازمه.

دفترچه بیمه پسرم و شوهرم امسال عید تو لباسشویی خراب شد از اون موقع اصلا نیاز نشده

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
اینو خریدم البته هنوز قاشق هام رو نذاشتم توش.‌. الان فقط برا عکس اینا رو گذاشتم اندازهداش رو ...

عزیزم این چه قیمت خریدی خیلی قشنگه.به نظرم نسبت ب مدلای قدیمی جای کمتری میگیره نه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هالیلی دیلی چالش گذاشته عکس خونه هاشون می فرستن از هر ۲۰ تا عکس دو سه تاش مینیمال.اگه پیج اش ندا ...

دل مشغولی من که باهاش سرگرمم گوش دادن به پادکست هام و کتابامه 

❌لایک❌
بچه هالیلی دیلی چالش گذاشته عکس خونه هاشون می فرستن از هر ۲۰ تا عکس دو سه تاش مینیمال.اگه پیج اش ندا ...

اینستا واقعا تاثیرگذاره

هربلاگری ی جور تاثیر رو ادم میذاره 

بلاگر ارایشی ترغیبت میکنه لوازم ارایشی بخری ک سال تا سال استفاده نمیکنی

بلاگر روزمرگی ترغیبت میکنه ظرف و ظروف بخری

بلاگری ک لباس تبلیغ میکنه تو ادم احساس نیاز به لباس رو ب وجود میاره

و....

ولی ایده شما هم خیلی جالب بود ادم چیزی رو ک حودش دوست داره انجام بده ن اینکه سبک کسی رو کپی کنه

همین ایده شما عالیه به شرط اینکه نخوایم به  خاطر کوتاه مدت ی سری وسیله وارد خونه کنیم و بعدها ک مطمئنا دلمونو زد با کوهی از وسیله اضافه ندونیم چکار کنیم

البته جسارت نمیکنم امیدوارم ناراحت نشده باشین گلم فقط نظرمو گفتم🌸

سلام خانمهای عزیز منم تقریباً یکسالی هست با این سبک آشنا شدم و خونم رو تقریبا مینمال کردم ☺️ 

اول هم از آشپزخانه شروع کردم 

ظروف اضافی رو فروختم  جایگزین نداشتن مث آجیل خوری اردور خوری جام شکلات خوری بستنی خوری و.. چون هم اضافه بودن هم بدون کاربرد   سماور برقی فروختم کتری برقی خریدم بهتر به کارم اومد 

ظروف مسی اضافه. و فروختم به جاش گوشکوب برقی خریدم 

ظروف روحی دست دوم دادم سه تا قابلمه یک شکل ولی سایز مختلف خریدم 

سلام خانمهای عزیز منم تقریباً یکسالی هست با این سبک آشنا شدم و خونم رو تقریبا مینمال کردم ☺️  ...

به به عالیه😍😍😍

ادم وقتی به پشت سرش نگاه میکنه میبینه کلی چیز رو از دست داده ولی به جاش هزاربرابر ارامش به دست اورده کیف میکنه.

موفق باشی عزیزم

به به عالیه😍😍😍 ادم وقتی به پشت سرش نگاه میکنه میبینه کلی چیز رو از دست داده ولی به جاش هزاربرابر ...

مرسی عزیزم 🌹❤️ نه من چیزای که به کارم نمیومد رو رد میکنم اصلا هم بعدش حسرت نمی‌خورم 

من امروز دو مدل جا شمعی ک دکوری بودن رو گذاشتم برای فروش.انشالله فروش برن بیام گزارش خروجی بدم.

چند تا چیز دیگه هم هستن هنوز دلم نمیاد بگذارمشون خروجی یا اصلا بخوام بفروشمشون

انشالله یواش یواش از اونا هم دل میکنم.

خب بعد رسیدم اتاق پسرم گهواره ش دادم تخت جوان گرفتم پنج سالشه پسزم دختزمم از اول عادت ندادم به گهواره 

اسباب بازی های پسرمم جمع کردم دادم به پسر دوستم یکسری زیاد خریدم برای پسرم بازی نمی‌کرد 

لباسها رو هم که هر فصل رد میکنم میره 

مرسی عزیزم 🌹❤️ نه من چیزای که به کارم نمیومد رو رد میکنم اصلا هم بعدش حسرت نمی‌خورم 

قربونت برم.اره دیگه باید یاد بگیریم همه چیز رو رها کنیم.دلبستگی به اشیا خوب نیست

انشالله ثابت قدم باشین تو این راه

منم خیلی چیزا رد کردم رفته ولی خیلللللی چیزاهم هستن هنوز دوسنشون دارم!

از اونا هم بگذرم خیلی خوب میشه

اتاق خودمون هم نصف بیشتر  لوازم آرایشی رو گذاشتم دیوار فروختم هم تقریباً نو و تاریخ دار بودن هم مارک 

وسایل دکوری دوسه تا گذاشتم دم در کسی خواست ببره 

لباس هم من فصلی میخرم جایگزین میکنم قبلی‌ها میدم نیازمند 

کلا الان فقطططط ضدآفتاب و یه ریمل و یه رژ و یه خط چشم نگه داشتم تمام و یه مداد ابرو و چندتا ادکلن