2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737730 بازدید | 44694 پست

خروجی امروز من

مقداری حبه عناب که برامون سوغاتی آورده بودن و مصرف نمیشد

آرد نخودچی که بخاطر پخت یه غذای محلی که از دوستم یادگرفته بودم خریدم ولی تو خونه ما استقبال نشد آرد نخودچی رو گذاشتم کنار فردا بدم به دوستم

مقداری ظرف در دار پلاستیکی که از قبل داشتم و من الان دو ساله کلا ظرف در دار چینی و شیشه فقط مصرف دارم و این پلاستیکی ها رو گذاشتم توی بازیافتی ها

دستکش ظرفشویی که سوراخ شده بود رفت خروجی و به جایش یدونه جدید از کابینت گذاشتم

قالب کیک صبحانه که از بین رفته بود کاملا و اصلا قابل استفاده نبود رفت خروجی جایگزین ندارن چون قالب کیک مدل های دیگه دارم

ظرف چوبی کارخانه ای پشمک که خوشم اومده بود و نگه داشته بودم بکار نیومده بود و بالاخره رفت خروجی

یه جفت جوراب خودم که کشش از بین رفته بود و دیگه قابل استفاده نبود اینم ورودی ندارن چون چند جفت جوراب نو دارم و یکی از اونا رو جایگزین میکنم

ققنوس
من تو ذهنم بود از این لیوان دوجداره ها بخرم ،الان که شما گفتی شکسته نمی‌خرم ،گرونم هست که 

منم دو تا گرفته بودم یکیش رو همسر شکوند ولی اون یکی هست و استفاده ش میکنم خیلی هم دوستش دارم 😅

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صبحتون بخیر، دیروز یخچال رو مرتب کردم و خروجی شد یه شیشه آلوی برغان که اونقد شور بود که اصلا نت ...

در مورد الو منم یه بار الو خشک خریدم خیلی شور بود

آلوها رو تو آب خیس کردم هر ۵ دقیقه آبش رو عوض کردم 

گذاشتم تو آفتاب خشک شد

عالی شد کل نمکش از بین رفت

عصری دایی همسرم یه عالممممممممممه گوجه و بادمجون و فلفل دلمه ای برامون اورد!

منم از این ظروف به بار مصرف چندتا داشتم توخونه،با اونها مقداری از هرکدومو گذاشتم داخلش و روش سلفون کشیدم خیلی شیک شد بعد بردم دادم به همسایه ها.چقدر خوشحال شدن ...

دو تا ظرف خاله و عروسشونم پیشم بود انها رو هم از بادمجون و گوجه و فلفل دلمه پر کردم بردم براشون😁

یه مقدارم گذاشتم فعلا فریزش کنم و یه مقدار دیگه هم باهاش فردا مرغ و بادمجون درست میکنم فردا میبرم برای مامان و داداشم ✌️✌️✌️

❌لایک❌

سلام دوستان خروجی های امروز من

یه مانتو مشکی که سال ۹۹ خریده بودم اون لحظه فقط عاشق گلدوزی مچ آستینش شده بودم ولی اصلا تنخور خوبی نداشت و اینکه جنسش از اینایی بود که وقتی میشوری جمع میشه و باید دو ساعت اتو میزدمش البته در حد خودش پوشیدمش ولی دیگه امروز گذاشتمش بدم به کسی

کلی شیشه ترشی و رب که یکی از همسایه هامون باغ دار مربا درست میکنه همیشه جمع میکنم تعدادش که زیاد میشه زنگ میزنم میاد میره که امروز اومد برد

خروجی امروز یه طرف شیشه ای که توش پر از گل خشک بود و یه زعفرون ساب که گذاشتم بدم به کمکیم....یه چند تا گلدون سفالی هم دارم ببرم برای مادرم که توش گل بزاره چون من بچه کوچیک دارم وقت رسیدگی به گل و گیاه ندارم...البته یه عکس هم رفت خروجی مال عروسی یکی از دوستام بود که تو عروسیشون به همه دادن و الان از هم جداشدن🥲 منم عکس رو از بین بردم که سو استفاده نشه و رفت خروجی

دوستان سلام

صبحتون بخیر

کتاب در باب زندگی مینیمالیستی نوشته فومیو ساساکی رو پیشنهاد میکنم حتما بخونید

من خودم سه بار خوندم و امروز صبح برای بار چهارم شروع کردم به خوندن

بخونید و انگیزه بگیرید برای حذف لوازم اضافه

ققنوس

https://www.uplooder.net/img/image/94/b2b849eab69c515792f4528e10022aaf/

اینم خروجی‌های امروز تا الان البته

دو تا شال که هدیه بودن و سلیقه من نیست قرارم ببخشم به دوستی که دختر داره و دخترانش شال استفاده میکنن

مداد ها و رژها هم همسرم بصورت عمده از بازار بزرگ برای من خریده که من این مقدار رو حتی تو یکسال هم مصرف نمیکنم از هر کدوم دو تا برداشتم و مابقی که تو عکس می‌بینید قراره ببخشم به تعدادی از دوستام

ققنوس
https://www.uplooder.net/img/image/94/b2b849eab69c515792f4528e10022aaf/ اینم خروجی‌های امروز تا الا ...

چقدر مداد آرایشی 😶😶

خیلی عالی👌

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام دوستان خروجی امروز من

چند روز پیش همسایمون یه شلوار خونگی برام سوغات آورده بود که بزرگ بود دادمش به مامانم

یه کلیپس مو که شکست رفت خروجی

یه مانتو که برای من کوچیک شده بود رفت خروجی که بدمش به کسی

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۸۱۶_۱۳۲۳۱۴_x9vx.jpg

قندونامونو خالی کردم شیستم دوباره پر کردم،بدم میاد گرد قند باشه تو قندون..این گل محمدیام همیشه میزارم هم برای زیباییش هم مهمونام عادت کردن و دوست دارن میندازن تو چاییشون😍

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۸۱۶_۱۳۲۳۱۴_x9vx.jpg قندونامونو خالی کردم شیستم دوباره پر ک ...

شستم}،قندون دم دستیمم دخترم درشو شکونده بود.امروز گزاشتم خروجی و ی قندون کوچولو از کربلا برامون سوغاتی اورده بودن گزاشتم ب جاش