2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737202 بازدید | 44691 پست

خروجی 

دوتا ظرف بستنی و شیرموز و فالوده رفت کیسه بازیافتی ها

یه چادر مامانم، دیگه نمیپوشید گذاشتم خروجی و اون یکی چادرش رو از خیاط گرفتم براش بردم.حالا حالاها هم پارچه چادری تو کمدش داره🧐

یه رادیو قدیمی مامانم رفت خروجی این رادیو من از وقتی بچه بودم و یادمه تو خونه مادرم بود و سالهای زیادیم هست خرابه و درست نمیشه بالاخره راضیشون کردم ازش دل بکنه 😮‍💨

❌لایک❌

در مورد خونه تکونی ام همون جور که هر روز گزارش میدم هر روز یه بخشی تمیز می کنم فعلا کارم زیاده چون ۹ ماه دست به خونه نزدم یه دور که خونه تمیز کنم از دور بعد کارم میشه فقط در تمیز کاری روزمره.

نکته:پرده ها خیلی کثیف چون به خاطر دخترم کولر نمی زنیم دور برمون پر از تپه است پرده ها کاملا سیاه شده دیگه می ذارم مهر ماه می شورم که پنجره ها بسته باشه

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی امروز دیروز یخچالو کامل تمیز کردم متاسفانه کلی شربت که فقط شاید یه بار استفاده شده باید انداخته بشه و انداختمشون 

یه سوغاتی داشتم که مناسب من نبود گذاشتم بدم مامانم

مقداری نایلون خرید دارم که خونه مامانم میدم به درداونا میخوره 

خروجی امروز بعدازظهرم؛

یه براش آرایشی که موهاش می‌ریخت، دوتا دستکش و جوراب کهنه، یه پاکت بزرگ پستی، 3تا سیم خراب شارژر. 

یه سری وسیله هم که چون شک دارم بذارم خروجی یا نه فعلا کنار گذاشتمشون تا بعدا تصمیم درست بگیریم. 

یه لیوان بزرگ دوجداره شیشه ای خریده بودم همون اوایل جداره ی داخلیش شکست نمیدونم چرا دلم نمیاد بندازمش بره،شاید چون گرون خریدم و هیچ مصرفی هم نکردم ازش. 1هفته س رو کابینته تا ازش سیر بشم بره خروجی😐

در مورد خونه تکونی ام همون جور که هر روز گزارش میدم هر روز یه بخشی تمیز می کنم فعلا کارم زیاده چون ۹ ...

خدا قوت مادر تلاشگر و با نظم، بسلامتی بهره و ثمر زحماتتون رو ببینی 💖💯👌🌹

نه نه سو برداشت نشه،منظورم تقلید و الگو از اطرافیان نبود ،اتفاقا باز هم حمل بر خودستایی نباشه، از سل ...

نه عزیزم فکر کنم من منظورم رو بد رسوندم .پوزش🙏 مستقیما نگفتم شما تقلید میکنید .گفتم ترجیح خودم اینه که بجای تقلید از یه شخص خاص سبک خودمو داشته باشم 

اتفاقا منم گاهی همون لباسهای توی نت را میبینم خوشم میاد و ازشون ایده میگیرم خودم طراحی میکنم .به هر حال باید طرح‌لباس رو از یه جا آورد دیگه

وای😍😍 من عاشق این صحنه های پاییزی ام لطفاً عکس بدید برامون

باشه عزیزم

سال اول که بچم خیلی کوچیک بود حیاط پر برگ بود اصلا وقت نمی‌کردم اینا را جمع کنم.

پاتو میذاشتی زمین تا زانو برگ خشک😂🤣 اصلا یه وضعی 

منم خیلی دوست دارم خونه تکونی کنم ولی شش ماهه اسباب کشی کردیم بیشتر وسایلم تو کارتنه یه جورایی موقت اینجاییم تا خونه مون آماده بشه🥺 نمیدونم کارتن هارو یکی یکی باز کنم یا بذارم موقع چیدن پاکسازی کنم . البته تا حدودی اینجا اومدی خروجی داشتم ولی هنوزم جای کار داره. 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

منم خیلی دوست دارم خونه تکونی کنم ولی شش ماهه اسباب کشی کردیم بیشتر وسایلم تو کارتنه یه جورایی موقت ...

من بودم میذاشتم همون موقع جابجایی پاکسازی رو انجام می‌دادم. اینجوری دوباره کاری هم نمیشه

منم خیلی دوست دارم خونه تکونی کنم ولی شش ماهه اسباب کشی کردیم بیشتر وسایلم تو کارتنه یه جورایی موقت ...

عزیزم بزارین خونه ی خودتون قشنگ وسایلاتونو با دل خوش و سلامتی بچینین الان باز هم تمیز کنید فایده نداره

خروجی امروز بعدازظهرم؛ یه براش آرایشی که موهاش می‌ریخت، دوتا دستکش و جوراب کهنه، یه پاکت بزرگ پستی، ...

من تو ذهنم بود از این لیوان دوجداره ها بخرم ،الان که شما گفتی شکسته نمی‌خرم ،گرونم هست که