2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738193 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه خودمونه میگم نکنه یه زمانی جابحا شیم پس همه رو میندازم دور

خب احتمال اینکه شما جا به جا شید شاید ۱۰ درصد،۲۰ درصد باشه

ولی من شهر غریبم که ۷۰۰ کیلومتر با خانواده پدری فاصله داریم،ممکنه یه زمانی برگردیم اونجا،از طرفی اینجا هم مستاجریم و هر سال اسباب کشی داریم،گاهی صاحب خونه کنار میاد و دو سه سال میشینیم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
خب احتمال اینکه شما جا به جا شید شاید ۱۰ درصد،۲۰ درصد باشه ولی من شهر غریبم که ۷۰۰ کیلومتر با خا ...

آره همین درسته همسرم میگه او زمان نهایتا کارتن میگیریم 

ای همه کارتون نگه داشتی نکنه جابجا شیم

خانما ببخشید شما وسیله ای که میخرید کارتونشو نگه میدارید برای جابجایی یا دور میریزت 

من بیشترشو نگه داشتم چون مستاجریم ولی اونایی که خراب شده بودن رو انداختم دور 

البته انشالله رفتیم خونه خودمون همه رو میذارم خروجی😍

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

خروجی امروز یه شلوار تو خونه ای که کهنه شده بود...یه جفت دمپایی آوردم خونه مامانم چون دمپاییم پاره شده بود و یکم کشمش داشتم تو خونه خورده نمیشه بردم خونه مامان...فعلا امروز تا اینجای کار اینا خروجی بوده

من  دوتا مانتو مجلسی دارم

سه تا مهمونی

دوتا اداری

یه دونه ام دم دستی

می دونم زیاده ولی چه کنم همسرم اجازه خروج نمیده چیزی که میاد خونه ما دیگه خارج شدن نداره.تازه مانتوی عقدمم گفته نگه داشتم هر از چند گاهی هم چک می کنه.

چادر یه تعدادی دادم رفت

دوتا به یه نیتی نگه داشتم یه دونه نگه داشتم خواستم چادر نمازم بذارم خروجی چادر داشته باشم.یه دونه هن نگه داشتم بری جایگزین چادر دم دری

شادی صدام کنید

وای اسم لباس که میاد یاد کمد خودم میافتم، اصلا تعداد مانتوها از دستم در رفته. ولی از پارسال بهار هیچ ورودی مانتو نداشتم و فقط یکی دوتا شومیز خریدم. هر سال هم محل کارم دو دست لباس فرم میده که با وارد شدن جدیدا قدیمی ها میرن خروجی. کیفم معمولا سعی میکنم جنس خوب بگیرم و حتما هم سبک باشه که این گزینه ی آخر رو جدیدا لحاظ کردم. از زمستون تا حالا کیفی نخریدم و 5تا کیفم رو دادم رفت. که دوتاشون نو بودن ولی خیلی سنگین بودن دادم به خواهرم. 

منم امروز کابینت ها رد تخلیه میکنم هرچی اضافی بود پر میدم 

لباسامو عم همینطور 

یه عالمه شیشه از ربو آبمیوه و.. جم کردم تو کابینت یه عالمه نایلون الکی دارم 

یه عالمه جعبه کادو و...

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

بچه ها می دونید که مبحث قابلمه ها خیلی پیچیده است.

اینکه چه جنسی بخریم بهتره ؟چه سایزی؛بهتره؟

من الان بعد از کلی پرس وجو یه قابلمه وماهیتابه تفلونم[سرویس نبود دوتا تک خریده بودم]جمع کردم چون تفلونش رفته بود راستش تعنیرشم به دلم نمی شینه 

به جاش دوسایز قابلمه روحی ویک ماهیتابه روحی که تو جهیزیه ام داشتم جایگیری کردم.به نظرتون کار درستی کردم؟

برای مهمان هم سرویس چدن دارم که اونم سایزی ۱ د۲ قابلمه هاش ویک ماهیتابه اش چدن اش رفته اونم نمی خوام تعمیر کنم.می خرم بفروشم به اینایی که می خرن به جاش یه ماهیتابه چدن بخرم چون برای مهمان قابلمه سایز ویک دو نیازم نمیشه

شادی صدام کنید
بچه ها می دونید که مبحث قابلمه ها خیلی پیچیده است. اینکه چه جنسی بخریم بهتره ؟چه سایزی؛بهتره؟ من ا ...

تعمیر تفلون که اصلا کار بیهوده ایه.دو روز دیگه پر خط و خش میشه. منم تاحالا ظرف برای تعمیر ندادم. کند روز پیش یکی از دوستان آدرس جایی رو دادن که گرانيت میکنه و ایشون خیلی راضی بودن. هنوز فرصت نکردم اون طرفی برم ببینم چجوریه.من هر چند سال یکبار یه قابلمه و ماهی تابه دم دست بصورت تک  میخرم ولی سایز بزرگم از اول ازدواجم هنوز نو مونده. تو فکرم اینبار یه ماهی تابه گود بگیرم هم کار قابلمه خورش رو بکنه هم چیزای سرخکردنی رو

برند HMK سایز 20و32 اگه اشتباه نکنم برای قابلمه و ماهی تابه ی دم دستی یه خانواده ی 3الی 4نفری خوبه.س ...

خیلی هم عالی.اره قابلمه های مهمان چون استفاده نمیشن نو می مونند.

من برای مهمان دو سایز قابلمه ‌یک ماهیتابه برام کافیه.

برای خودمونم دو سایز قابلمه ویه ماهیتابه کافیه.

ولی سرویس چدنم ماهیتابه دو طرفه وماهیتابه ماهی هم داشت که با توجه به سبک زندگی من جفتش اضافه است.

شادی صدام کنید