2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738252 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همش توخونه میچرخم با اینکه وسایلم از نظر اطرافیانم کمه بارم میخوام کمش کنم  ببینم کی بالای کمد ...

من مانتو ندارم 

دوتا شومیز و یه کت مجلسی دارم 

زیر چادر میپوشمش🙃

❌لایک❌

پاشم یه‌گشتی بزنم ببینم چی رو بذارم خروجی

دلم میخواد بالای کمدو بریزم اما امروز کمرم درد میکنه 

کار سبک تر انجام بدم

برم سراغ شال روسری ها ببینم چندتا دارم 🫠

شماهم اگر دوست داشتین و وقتشو دارید به شال و روسری هاتون سر بزنید و اینجا بگین😍🙏

بچه ها می دونید که مبحث قابلمه ها خیلی پیچیده است. اینکه چه جنسی بخریم بهتره ؟چه سایزی؛بهتره؟ من ا ...

شادی جون من پیشنهادم اینه که دوتا دم دستی و ماهیتابه دم دستی چدن بگیر چون خیلی بیشتر استفاده میکنی و روحی تا اونجایی که میدونم خیلی خوب نیست هم غذا میچسبه هم سیاه میشه

ولی سایز بزرگ مهمونی مثلا اگه بالا ۵۰ نفره که روحی بگیر اگرنه یه پاکت جدا بزار هر ماه یه مبلغی داخلش بزار شبیه قلک و بعدا جنس خوب بگیر 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
بعد یسری چیزا دارم  که بعدا نیازم میشن مثل حوله دستی که چندتا نو دارم و تا قبلیها خراب نشن ن ...

در مورد حوله ها چاره ای نیست 

هرچندتا رو که لازم داری بیرون بذار و یقیه رو جایی،بذار که دم دست نباشن اون انباشت به چشم بیاد ...

اون کریستالها رو من به شخصه یا استفاده میکنم و یا اگه قراره همیشه تو کارتون باشن چون یادگارین میدم به کسی و برق چشاشو میخرم باهاش💕

❌لایک❌
ماشالا همسرتون پیگیرن و کمی کارتون سخته🫠

می دونی از این مدل هاست که دقت اش به خونه ومن خیلی زیاده‌تازگیا دخترم اضافه شده یعن قشنگ می دونه دخترم الان چند جفت جوراب داره.

برای همین من بیشتر ورودی ها کنترل می کنم

هر چی میگه بخرم میگم نخ اگه گوش بده

راستی من امروز یه  قفسه پنتری مرتب کردم.قاعدتا خروجی نداشتم ولی چندتا آیتم گذاشتم دم دست موقع پیک نیک رفتن استفاده کنیم.۶ تا چاقو هم گذاشتم تو کشو چون چاقوی الانم داره دونه دونه کم میشه قابلمه های روحی هم که گفتم‌جایگزین قابلمه وماهیتابه تفلون ام کردم.

شادی صدام کنید
سلام من نشمردم ولی انواعش مثل شومیز مانتویی، کت و دامن، ساحلی ووووو فکر کنم 30 تا حداقل بشه 😏که یکی ...

از اون قسمت که گفتید از عید ورودی نداشتید و شاید تا چند سال دیگه هم  چیزی نگیرید واقعا لذت بردم 😇😇😇

❌لایک❌
قبلتر ها حدود چهل تا کیف داشتم  چهل تا کفش و صندل  اما متحول شدم و تعداش خیلی کم کردم ...

همین که از مانتوها و لباس هایی که داری استفادشون کنی تا کهنه شن از این ورم ورودی لباس نداشته باشی 

لباس هاتونم تعدادش مینیمال میشه😍

منم قبلا شدیدا زیاد لباس میخریدم از این طرفم که خروجی نداشتم دیگه لباسام تو کمد جا نمیشد میذاشتم یکمشو انباری یا کمد دخترم🤦‍♀️

ولی الان مانتو فقط دو تا دارم قبلا بالای۲۰ تا بود تو این دو سال انقده متحول شدم😉

کشو لباسامو که باز میکنم از خلوتیشون شدیدا لذت میبرم🥰🥰

حالا جاکفشی اینا که بماند

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.