دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من هم کاشت ناخن دارم مژه هم خودم میذارم وسایلش خونه دارم چسب و مژه روتین پوستی دارم کرم شب ض ...
خوب البته بحث علاقه هن هست چون من به آشپزی علاقه دارم کلی قالب وابزار آشپزی دارم ولی با این وجود سعی می کنم کاربردی هاش بخرم وچیزی بخرم که بتونم بیشترین استفاده ازش بکنم.هر جیزی که لوازم قنادی ها بیارن نمی خرم مثلا قالب ساده یا کمربندی قلب ندارم چون بیشتر مناسبتش ولنتاین سالگرد ازدواج ولی گرد ومربع دارم چون خیلی استفاده داره
الان داشتم لباسای دخترم مرتب می کردم خوشبختانه تو لباس ها وسایل بهداشتی اش هیچ چیز اضافه ای نداشت.فقط دو روز شیر خشک باید می خورد که همسرم شیر دوش دستی خریده بود که برای دو روز ضرورتی نداشت.واقعا مواردی که دست خودم باشه کنترل می کنم ولی دست همسرم باشه نه
یه سری لباس کادو آوردند که چک می کنم هر وقت اندازه اش بشه بپوشونم نمونه کوچیک شه یکی دو دست هم تا آخر تابستون عمرش می کنه می ذارم خروجی.
از همین تاپیک یاد گرفتم،فک کنم هیدوا جان یه بار گفته بودن مانتو نمیخرن و شومیز دارن
منم دیدم واقعا خرج اضافه اس،این دو تا رو دارم ولی بعد این دیگه نمیخرم
حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
مثلا من امسال سه تا مانتو ورودی داشتم در کنارش سه تا رد کردم یا چهارتا کیف گرفتم که ...
منم خیلی کیف دوست دارم ولی انقدر مشکل پسندم،کلی باید بگردم تا باب میلم رو پیدا کنم،واس همین از هر چیزی کم دارم
حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی