2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738294 بازدید | 44695 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش توخونه میچرخم با اینکه وسایلم از نظر اطرافیانم کمه بارم میخوام کمش کنم  ببینم کی بالای کمد ...

دقیقا منم هرروز کشو هارو کابینتا رو باز میکنم ببینم ی خروجی پیدا میکنم،با اینکه میدونم چیا دارم،یا بیشتر چیزایی که دارم نیازمه ولی میگم حداقل هرروز ی چیز کوچولو پبدا کنم بزارم خروجی

من 4تا مانتو دارم.یکی مجلسی.سه تا مانتو شومیزی مهمونی و سفر و..

قبلتر ها حدود چهل تا کیف داشتم  چهل تا کفش و صندل  اما متحول شدم و تعداش خیلی کم کردم ...

چه جالب

برند های خاصی از کیف خریداری میکنید؟

چون گفتید علاقه دارید، 

حالا که تجربه دارید ویژگی هاشونو بگید 

بعد یسری چیزا دارم  که بعدا نیازم میشن مثل حوله دستی که چندتا نو دارم و تا قبلیها خراب نشن ن ...

سلام

من خیلی خیلیموافقم با حرف شما.

مثلا موقع جهاز خریدن میگن حوله زیاد بخر بذار کنار برای مهمون نمیدونم چادر بخر بذار کنار برای مهمون!!

به من سرجهازم ۴ تا حوله بززززرگ دادن چنتا هم مامانم خرید که مثلا بعدا بذارم برای مهمون یا یکی ک استفاده کردم خراب شد یکی جایگزین داشته باشم. حوله کلا چیزی نیست ک زود خراب بشه.

یا چادر سه تا دارم دوتا چادر نماز و ی چادرم مال عقدمه

کلا زیاد وسیله خریدن اشتباهه.از هر چیزی باید ی دونه نهاااااااااایتا دو تا داشته باشی.

همین ظرف و ظروف ک میخریم برای مهمون

ولی هیچ وقت مهمون به اون اندازه برامون نمیاد

هرسال زحمت جابجایی یا تمیزکردنش میوفته گردنمون.

منم مثل خیلیا فکر میکردم ادم تاجایی که جون داره توانایی داره باید وسیله بخره،اصلا فکر میکردم ادم باید وسیله بخره تا خوشحال باشه😂😂

الان همین وسیله ها شدن غصه، ک چجوری ردشون کنم چجوری خونه م خلوت بشه.

فکر کنم چندددددسال طول بکشه ب اون چیزی ک میخوایم،برسیم😶‍🌫️

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام من خیلی خیلیموافقم با حرف شما. مثلا موقع جهاز خریدن میگن حوله زیاد بخر بذار کنار برای مهمون ن ...

برای منم مادرم 4,5تا چادر دوخته بودن برای مهمون..یکی دو ماه پیش تو پاکسازیا گزاشتمشون خروجی و الان ی چادر عقدم .ی چادر قجری مشکی.و دوتا چادر رنگی دارم.که یکیشونو استفاده میکنم

سلام من خیلی خیلیموافقم با حرف شما. مثلا موقع جهاز خریدن میگن حوله زیاد بخر بذار کنار برای مهمون ن ...

سلام عزیزم

درست میفرمایید

الان دغدغمون شده خروج وسایل

منم چندتا چادر رنگی داشتم همشو رد کردم

الان یه چادر نماز تو سجاده دارم

یه چادر رنگی برای مهمان احتمالی که چندساله بی استفادس

یه چادر مشکی عبایی برای مواقع ضروری 

همشون هم بی استفاده هستن

چی بود رنگارنگ چادر داشتم 

همرو رد کردم

خانما ببخشید شما وسیله ای که میخرید کارتونشو نگه میدارید برای جابجایی یا دور میریزت 

من مستاجرم،وسایل برقی ام رو نگه داشتم

ولی اگه خونه خودمون بود،مینداختم میرفت،چون موقع جابه جایی تو همون جعبه خودش مطمئن تره،ترجیح میدم نگه دارم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی