2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738287 بازدید | 44695 پست
یاد چیزی افتادم من تو بارداری امپول ضد انعقادی میزدم،۴ ماهه باردار بودم،یکی از آشناها منو دید و ...

عریزم منم تو بارداری ام آمپول می زدم یعنی نگم برات که نه تنها یکی اش حتی یک روز نگه نداشتم حتی یه عکس هم ازشون ندارم.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم با دوست عزیزمون موافقم.واقعا این همه وسیله آخه برای چی؟هر روزم در زمینه پوشاک،لوازم آرایشی بهداشتی،لوازم خونگی برامون یه نیاز تعریف میشه مثل کراپ ها ،اورال ها،ماگ ها،سرخ کن ها 

حتی تو خدمات مثل کاشت ناخن  مواردی از این دست

کلی برامون ورودی تعریف کردند‌.انجام میدی نمیشه انجام نمیدی فاصله زیادی با جامعه پیدا می کنی.خواهر همسرم برای تولدم یه ظرف سالاد خوری بهم هدیه داد با تمام علاقه ای که به ظرف وظروف دارم با دیدنش آه از نهادم بلند شد چون به اندازه کافی ظرف سالاد دارم.

شادی صدام کنید

گفتم ناخن این بگم که در ایم مورد مینیمالم هیچ نوع لاکی ندارم،سوهان ناخن ندارم،خدمات ناخن مثل کاشت این چیزا انجام نمیدم وچون به آشپزی علاقه دارم ناخن هام کوتاه نگه می دارم از جهت بهداشت آشپزی ام.

شادی صدام کنید

همش توخونه میچرخم با اینکه وسایلم از نظر اطرافیانم کمه بارم میخوام کمش کنم 

ببینم کی بالای کمدو میریزم ببینم چی ب چیه

وسایل ارزشمندی هم دارم که نه استفاده میکنم نه نه دلم میاد ردشون کنم 

ببینم چی میشن دراینده

واقعا وسایل زیاد جز زحمت جیزی ندارن

میخوام تعداد مانتوهام محدود کنم رو چهارتا

یکی برای مجلس

یکی مهمونی

یکی سفر

یکی پیک نیک و گردش

ببینم کی دست پیدا میکنم

البته الانم زیاد نیستن

شماها چندتا مانتو دارین؟؟؟

بعد یسری چیزا دارم 

که بعدا نیازم میشن

مثل حوله دستی

که چندتا نو دارم و تا قبلیها خراب نشن نمیشه بیارم وسط

یا چندتا عطر دارم که نو هستن بعدا استفاده میشن

یا حوله استخری نو که یکی دیگه درحال استفاده دارم

واقعا اشتباهه خریدش چون باید سالها نگهداریشون کنم

خوب چکاری بود خروقت خراب بشن میخریم میشد جاش طلا خرید و پس انداز کرد

خلاصه یسری وسایل اینچنینی دارم که مجبورم نگهشون دارم

یا چندتا کریستال قدیمی مثلا مال پنجاه سال پیش دارم که یادگاری هستن با اینکه خودم جهیزیم کریستال چک درجه یک بود و اون قدیمیارو تو کارتن گذاشتم

چکنم🫢

همش توخونه میچرخم با اینکه وسایلم از نظر اطرافیانم کمه بارم میخوام کمش کنم  ببینم کی بالای کمد ...

سلام من نشمردم ولی انواعش مثل شومیز مانتویی، کت و دامن، ساحلی ووووو فکر کنم 30 تا حداقل بشه 😏که یکیشو صد در صد میزارم خروجی چون جنسش خوب نیست ولی واقعیتش با اینکه خیلی ظرف و ظروف و وسیله میذارم خروجی، در مورد لباسهام هنوز مرددم ولی خب از عید به بعد ورودی نداشتم و شاید چند سال دیگه هم نگیرم و از همینا استفاده کنم، دوستان بنظرتون کار درستیه؟ 

تا الان ۳۵۰ تومن تو دیوار فروش داشتم 

که گذاشتم جمع بشه یه مانتو کوتاه دک دستی بخرم و یه ست بلوز شلوار که دوتومنی پول لازم دارم 

صبر میکنم تا با پول اضافه ها به خودم جایزه بدمشون و طبق نیازم خرید کنم

منم با دوست عزیزمون موافقم.واقعا این همه وسیله آخه برای چی؟هر روزم در زمینه پوشاک،لوازم آرایشی بهداش ...

عزیزم من میخواستم سرخکن بدون روغن بخرم ولی با  کامنت منطقی  شما به احتمال  نود درصد تجدید نظر میکنم  ☘️

سلام من نشمردم ولی انواعش مثل شومیز مانتویی، کت و دامن، ساحلی ووووو فکر کنم 30 تا حداقل بشه 😏که یکی ...

همینکه تغییر کنیم درسته 

اما خوب سال دیگه هم مد جدید میاد 

میتونی قسمتیشو کم کم و قیمت خیلی پایین بفروشی

تا حداقل اگر دلت مد خواست زیاد نشن 

من هم خلوتی دوست دارم هم تنوع هم رو مد بودن

و سعی میکنم انتخاب درستی داشته باشم

و سبک زندگی متفاوته 

مثلا خودم میگم مگه چقدر مهمونی میرم و چقدر بیرون و خیلی مواظب وسایلم هستم

و اکثرا نو میمونن بخاطر همین کم بخریم و خوب بخریم