2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738442 بازدید | 44695 پست
همش توخونه میچرخم با اینکه وسایلم از نظر اطرافیانم کمه بارم میخوام کمش کنم  ببینم کی بالای کمد ...

۲تا دارم،یکی پاییزه.. یکی هم تابستونی

دیگه هم تصمیم دارم مانتو نخرم،از این به بعد شومیز بپوشم چون چادری هستم،اصلا مانتوم دیده نمیشه 

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
بعد یسری چیزا دارم  که بعدا نیازم میشن مثل حوله دستی که چندتا نو دارم و تا قبلیها خراب نشن ن ...

منم به مشکل شما دچارم عزیزم اگه به جای وسیله های اضافی و برای آینده، طلا خریده بودم الان چقدر پیشرفتم بیشتر بود 👌ولی خوشحالم که بلخره آگاه شدم هر چند دیر ☘️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من نشمردم ولی انواعش مثل شومیز مانتویی، کت و دامن، ساحلی ووووو فکر کنم 30 تا حداقل بشه 😏که یکی ...

اره،اگه تونستی در برابر خرید مقاومت کنی،همین هایی که داری بپوش،اگه دیدی نمیتونی و بازم میخری،از اینهایی که داری ولی استفاده نمیکنی بذار خروجی

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

من هم کاشت ناخن دارم 

مژه هم خودم میذارم وسایلش خونه دارم چسب و مژه

روتین پوستی دارم کرم شب ضد افتاب کرم روز و چندتا دیگه که مصرف دارم 

خیلی اهل ارایش نیستم مگر جایی برم 

لوازم ارایش سعی میکنم خوب بخرم

و چیزی که مصرف نکنم ندارم

عطر یه ارزون میذارم واسه دم دستم و روزانه یه برند داره واسه مهمونی 

اینارو گفتم چون با اینکه علاقه مند به مینامیلیستم اما درکنارش سعی میکنم کارایی که خودم دوس دارم انجام بدم و به قولی سبک خودمو دارم

همینکه تغییر کنیم درسته  اما خوب سال دیگه هم مد جدید میاد  میتونی قسمتیشو کم کم و قیم ...

عزیزم تصمیم گرفتم دیگه به مد توجه نکنم و راحتیمو در نظر بگیرم از طرفی بخوام بفروشم قیمت خیلی پایین میبرن و جدید بخوام بگیرم خیلی گرون شدن، با توجه به این مسائل فکر میکنم همینا رو بپوشم تا کهنه بشن و از دور خارج بشن بهتره، در ضمن فری سایزم هستن احتمال اینکه کوچک بشن برام نیست، باز اگه دوستان پیشنهادی دارن ممنون میشم راهنماییم کنن🙏🌹

قبلتر ها حدود چهل تا کیف داشتم 

چهل تا کفش و صندل 

اما متحول شدم و تعداش خیلی کم کردم اما خوب هنوزم زیادن ده تا هستن هرکدام

اما خوب همینارو استفاده میکنم تا خراب شن یا نهایت بفروشم و جایگزین کنم و هرکار کردم از این کمتر نمیشن چون لازمم هستن برای تیپای مختلفم

دعوام نکنید

عوضش تعدادشال و روسریم کم کردم هشتا شدن 😂

در نهایت هعی میشماری باز میبینی زیاد وسیله داری🤣

اما بهتون قول میدم همشونو استفاده کنم و تا خروجی نداشته باشم ورودی نیاد