2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
بصورت کتابی بسته بندی کنید  سبدهای مرتب سازی  برای اینجور فریزرها کاربردی هستن

عزیزم من همین کار رو کردم دوتا سبد خریدم ولی احساس میکنم بازم مرتب نیست،کاش میشد عکسشو بزارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها منم از روز جمعه ک این تاپیک و پیدا کردم دارم همه چی و زیر و رو میکنم تا الان فقط 3تا بچه ...

سلام به روی ماهت 

منم دو سال پیش اینجا را پیدا کردم همینطوری بودم 

اوایل وسیله زیاد ضبط میشه خیلی حال میده .بعد دیگه کمتر میشه😉

خروجی امروزم یه شلوار خونگی ،یه جفت جوراب،و یه کم چیزای بازیافتی.یه دونه هم ش ر ت 

دارم برمی‌گردم به دوران اوج 

تو این مرحله گیر کردم که هرچی ورودی داشتم به همون اندازه خروجی هم داشته باشم.ولی بازم بهتر از قبل هست که فقط انباشته میکردم و تقریبا خروجی نداشتم

خانما شما برای کارای خونه چطوری برنامه ریزی میکنید که همیشه تمیز باشه ؟ 

من یه مدت همه را میزاشتم دو روز آخر هفته انجام بدم .بعد دیگه خسته میشدم و کشش نداشتم .دست و کمرم میخواست بشکنه از کار زیاد.

اکثرا کارا روی هم انباشته میشد نمی‌دونستم کدوم طرف رو بگیرم 

الان هفت روز هفته را نوشتم هر روز یه کار .نهایت یک ربع تا نیم ساعت وقت میگیره.گاهی وقتا ممکنه نتونم یا حوصله نکنم طبق برنامه عمل کنم.ولی با این حال  نسبتا تمیزه خونه .

البته اگه پسرم بزاره

سلام

من هرکاری بکنم و هرچی اضافی بدم بیرون(خونه مامانم) ولی نمیدونم با آشغالایی ک بابام روی هم انبار کرده باید چیکار کنم😐!!!

یه عالمه کاشی، سرامیک، آهن آلات و..

🌸
خانما شما برای کارای خونه چطوری برنامه ریزی میکنید که همیشه تمیز باشه ؟  من یه مدت همه را میزا ...

سلام ماهی جان. تابستون شب قبل کارهایی که باید انجام بدم رو مینویسم و هر روز یه جا رو میریزم از 7تا 9.30نهایت 10 کارام تموم میشه و بقیه روز دیگه برای خودمه ولی طول سال چون سرکارم همه کارای تمیزکاری میمونه برای 2روز آخر هفته که خیلی خسته کننده میشه. بنظرم ریز ریز تمیز بشه همیشه تمیزه و خیلی هم خسته نمیشیم. 

خانوما سطل اشغال آشپزخونه رو چکار میکنید؟منتو کابینت میذارم احساس میکنم بو میگیره...بیرون هم جلوه خو ...

من یدونه از اینایی که به در کابینت وصل میشن گرفتم چون زباله های ماهم کمه توی کابینت بو میگیره 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
خانما شما برای کارای خونه چطوری برنامه ریزی میکنید که همیشه تمیز باشه ؟  من یه مدت همه را میزا ...

عزیزم من بلافاصله بعد خوردن غذا ظرفارو سعی میکنم بشورم رو تمیزی اجاق گازم خیلی حساسم بعد شستن ظرفا یه دستمال نمدار میکشم برای همین همیشه تمیزه 

از وقتی با این تاپیک آشنا شدم کلی خرت و پرت های اضافه رو گذاشتم خروجی برا همین وسیله ی اضافی بدرد نخور نداریم که تو دست و پا باشه فقط اسباب بازیای دخترمه که خودش بعد بازی میذاره سرجاش 😊

میمونه یه جارو که اکثر مواقع نپتون میکشم یه روز درمیون یا دو روز یبار هم جارو برقی 

دو روز در هفته هم میرم سراغ آشپزخونه هر بار یه جایی رو تمیز کاری میکنم

یه روز در هفته هم  میرم سراغ گرد گیری و پاک کردن پنجره ها و...

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
خیلی دلم میخواد یه سریشونو بفروشم تو دیوار ولی فکر نمیکنم نشتری بیاد براش هم اینکه اگر کسی بخواد پست ...

من یه زمانی خیلی از لوازمهای اضافه م رو میفروختمش.نو یا در حد نو

تو دیوار یا یه گروهی داشتم تو ایتا 

خیلی خوب فروش میرفت 

الان مدتهاست که هرچیزی که میخوام بدم خروجی اگه نو باشه اصولا هدیه میدم به اطرافیانم،اگه در حد نو باشه میبخشم به یه بنده خدایی که خواهر و برادر زیاد دارن میدونم اگه خودشم نیاز نداشته باشه میده به اطرافیانش که استفاده میکنن...

و اگه طوری باشه که دیگه روم نشه بدم به کسی میذارم سر کوچمون زود میبرنش.

کلا اینجوری بیشتر حال دلم خوبه تا فروشش😇😇

❌لایک❌
اونایی که مینیمالیست شدین چه اثری تو زندگیتون داشته؟

آرامش

آرامش

آرامش

پولام بیشتر جمع میشه چون صرف خرت و پرت خریدن نمیره.

پس انداز و خریدام هدفمندتر و لذت بخش تر شده.

وقتی میرم مسافرت مطلقا برای کسی سوغات پوشیدنی و لوازم دکوری نمیارم مگر یه مقدار خوراکی نوبر اون شهر.

برای سفرهای بزرگ و زیارتی هم برای همه بعد از اومدن از این شمش های کوچیک میدم.دیگه بارمو سنگین نمیکنم دغدغه چی بخرمم براشونم ندارم

حسم اینه اینجوری بیشتر خوشحال میشن،بیشتر میتونم طبیعت گردی داشته باشم تا بازار گردی.

راااااحت و سریع خونم تمیز میشه 

فکرم آزاده

بیرون رفتنی فقط از دیدن دکوری ها،صنایع دستی و...لذت وافر میبرم عجییییب!

همیشه تو مسافرتها کلی خوراکی های مخصوص اون شهر مثلا عسل،کشک،شیرینی و کلوچه ها و ... میگرفتم ولی الان نه.گاها شده یه "کوچولو🤏" شیرینی مخصوص اون شهر گرفتیم اوردیم تو هتل و ظرف چند روزی که اونجا بودیم خوردیم و تموم شده و راضی بودیم خداییش.یا اگه نیاز بوده فقط یه ظرف عسل خریدیم نه بیشتر و کارت یا تلفن بنده خدا رو گرفتیم نیاز داشتیم برامون پست کنه.

لباس و کفش و کیفمون مینیمال شده خداییش در حد دو سه دست،خیلی حالمون خوبه انگار یه طنابهایی به روحمون و اون وسایل بسته بودن و وابستگی ایجاد شده بود نمیذاشت آرامش داشته باشم،الان فوق العاده م

تمرکزم فوق العاده بالاتر رفته راحت میتونم کتاب بخونم،استراحت کنم به کارام برسم.

راحت میبخشم راحت دل میکنم این حسش خیلی ناب بوده برام.

و ...

و...

و...

و...

❌لایک❌