2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740436 بازدید | 44731 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه ی ما حدود ۶۰ متر هست و کاغذ دیوارهای به شدت زشت و شلوغی داشت‌. خیلی صبر کردیم تا معجزه بشه و بتونیم خونه رو عوض کنیم که با توجه به وضعیت قیمت ها از ما جلوتر بودند. 

جایی هم نداشتیم بریم و کار هر دومون هم من هم همسرم تو خونه هست 

خلاصه خودمون شروع کردیم خونه رو کم کم رنگ کردیم 

نگم براتون که خونه چقدر دلباز و روشن شد 

ایشالا مرحله ی بعدی تعویض کابینت ها به رنگ سفید باشه 

البته بگم خونه ی ما نوساز نیست و نیاز به تغییرات داره

من مجردی ام چند سری رفتم اتلیه چون مد بود همش روی تخته شاسی بود.باورت نمیشه سه تا سایز متوسط که خیلی ...

آفرین شما یک قهرمانید  

میگفت :هیچ زنی احساس خوشبختی نمیکند~تاکید کردم چون هییییچ زنی خوشبخت نیست
وقتی شروع کردم به دورانداختن یا بخشیدن وسیله های اضافی واقعا حس خوبی داشتم

آره واقعا خیلی خوبه 

من این کارو کردم

اما چند وقته نتونستم 

وقت نکردم 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
امروز کابینت زیر سینک تمیز کردم. چند تا شیشه شور،مایع فرش تاریخ گذشته و چند تا ظرف پلاستیکی از توش ...

عزیزم از کیسه های خرید به جای کیسه زباله استفاده بکن 

من حتی برای سرویس بهداشتی هم استفاده می کنم 

دسته هاش رو فیجی کنید بذارید تو سطل اصلا معلوم نمیشه

ممنون عزیزم حتمابازم پاکسازی میکنم،فک کن هفته ی قبل لباس خریدم برای دورهمی،یک بارپوشیدم،بازبرااین هف ...

یکبار کمد رو پاکسازی کنید 

دسته بندی کردن خیلی مهم هست، شلوارها، پیرهن ها و غیره 

هر بار که جایی دعوت شدید راحت می تونید لباس انتخاب کنید 

همون پولی که می خواستید لباس بخرید رو بذارید کنار 

از تاپیک های مدیریت مالی نی نی سایت استفاده کنید.

من ظرف مسی زیاد داشتم اما دیگه دوستشون نداشتم همه رو فروختم. 

دو تا ظرف لازم داشتم که تو لیستم بود بخرم. شاید باورتون نشه اما هر دو رو از طرف یکی از مهمون ها هدیه گرفتم 

من وسایلی که می فروشم پولش رو نمی ذارم تو کارت تا خرج بشه حتما باهاش طلا یا چیزی می خرم هر چند کوچیک

سلام خانما  من از فنجون های چای خوری ام فقط ۵ تا مونده میخوام ۲ دست فنجون بگیرم که خیلی شی ...

؟؟

یه مدل فنجان چای خوری لطفا معرفی کیند که خوشگل و شبک باشه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
خوش به حالش حتما شوهرش هم باهاش همراه بوده من شوهرم اصلا چیزی از زندگی مینیمال درک نمیکنه فکر میکنه ...

بعضیا ذاتا اینجورین

شما کار خودتو بکن گلم

ماهم اطرافیانمون پراز این آدمهاست

❌لایک❌