2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44706 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم برا اینکه اسراف نشه. وسیله ها رو به جای اینکه بندازیم بره،،بفروشیم،،ببخشیم به کسی یا بدیم به ...

بله عزیزم اکثر قریب به اتفاق اینجا میبخشن یا میفروشن یا میرسونن دست نیازمند

❌لایک❌

سلام خانما 

من از فنجون های چای خوری ام فقط ۵ تا مونده

میخوام ۲ دست فنجون بگیرم که خیلی شیک باشه و هرکی میبینه محو زیبایی اش بشه😁

مارک و مدلی اگه می‌شناسید معرفی کنید لطفا

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
اووهوم یسری چیزا  مثلا اینا که الان فرستادم انبار که کتاب و اینا هستن امروزیا همیشه فکر می ...

سلام به همگی من تازه با این گروه آشنا شدم 

عزیزم من همیشه دوست داشتم فقط وسایل کاربردی رو نگه دارم، اما با این وجود تو انباری کلی کتاب ‌‌‌‌‌‌، دیکشنری، پاکت و غیره بود که حداقل ۵ سال بود استفاده نشده بود 

همه رو فروختم الان نسخه الکترونیکی و صوتی کتاب ها اومده 

حتی اگر دوست دارید می تونید به کتابخونه اهدا کنید و هر وقت خودتون خواستید مطالعه رو شروع کنید از کتابخونه قرض بگیرید.

به نظرم برا اینکه اسراف نشه. وسیله ها رو به جای اینکه بندازیم بره،،بفروشیم،،ببخشیم به کسی یا بدیم به ...

دقیقا منم لباس های نو رو فروختم 

وسیله هایی که دیگه استفاده نمی کردم و جا می گرفت 

الان چرخ خیاطی رو با اینکه نو هست اما ۵ سال هست استفاده نکردم ۵ سال دیگه هم بگذره استفاده نمی کنم اونم گذاشتم بفروشم 

واقعا آدم حس سبکی می کنه، اینکه به وسیله ای نچسبیدی حال خوبی داره

من همیشه که پادکست گوش میدم همزمان یک گوشه از خونه رو مرتب می کنم و بررسی می کنم وسیله اضافی جمع نشده باشه چون خونه ما کوچیک هست دوست ندارم با وسیله زیادی شلوغ به نظر برسه.

تو برنامه ام هست یک روز برم انباری یک مرحله دیگه از وسیله هاش رد کنم بره 

برای محافظت و از محیط زیست خب میشه وسیله و ابزار زندگیمون دوستدار محیط زیست باشه ..‌ چیزایی هم ک ا ...

خوش به حالش حتما شوهرش هم باهاش همراه بوده من شوهرم اصلا چیزی از زندگی مینیمال درک نمیکنه فکر میکنه خسیس هستم که این کار ها رو میکنم فکر میکنه هرچی بیشتر تابلو تو خونه باشه خوشگل تره هرچی بیشتر شلوغ باشه بهتره خانوادشم همین طورن برا همین فکر میکنه اینجوری قشنگه

دقیقا همین امروز بچه هام گذاشتم پیش مادرم رفتم بازار بازم فکرم مشغول شد که چقدر مرتب کنم کمک کنم ولی ...

عزیزم خوب به یک نفر بگید هفته ای یک بار بیاد مرتب کنه اینجوری خدایی نکرده تو سن بالا شما می مونی و کلی مریضی و درد 

شما هم بگو دستم درد می کنه رفتم دکتر 

شما خودت باعث شدی خواهر برادرت ازت توقع داشته باشن

یه تخت خاب تک نفره تو اتاق داریم بیشتر حکم انباری رو داره چون زیرش خرت و پرت میزاریم جای دیگ نداریم ...

باور کنید نصف بیشتر اون وسایل اضافی هست و نمی تونید ازش دل بکنید 

روزی که ما ازدواج کردیم همسرم لباس هاش رو از خونه پدرش آورد.

شاید باور نکنید اما با توجه به اخلاق مادر پدرش که روی ایشون هم تاثیر گذاشته بود 

هنوز لباس های دوران دبیرستانش رو داشت.😱

تو این ۵ سال به درجه ای رسیده که هر چند وقت لباس هایی که نمی پوشه رو رد می کنه می کنه یک کمد خلوت کاربردی داره

سلام دوستان. یه سوال دارم در مورد اینکه زباله خشک و تر رو جدا میکنید.بعد زباله خشک رو چکار میکنید. اونم مثل بقبه زباله ها میندازید بره. یا کار دیگه ای میکنید. مثلا در مورد پوست میوه و اینا 

میگفت :هیچ زنی احساس خوشبختی نمیکند~تاکید کردم چون هییییچ زنی خوشبخت نیست

سلام خوبان. خیلی قشنگ تاپیکتون

منم به جمع خودتون. راه بدین 

من  از همون اول روحیه ام طوری بود که همه چیز رو کوچیک.  وخلوت دوست داشتم.  موقع جهاز خریدن. سعی کردم هرچی که ضروری است بخرم.   تا جایی که  بیشتر وسایل برقی. اضافه رو نخریدم. در عوض لباسشویی.  رو بجای همسرم  خریدم. که دستش تنگ بود ( البته هنوز هم  دست و بالش  تنگه .  خخخ)

چرخ خیاطی نخریدم  ولی الان دوست دارم داشته  باشم.   وخیلی خرط وپرت  که خیلی ها میخریدن.  نخریدم . 

مربوط به ده سال پیش 

هیچی رو عوض نکردم.  و هیچ دکوری هم نخریدم   

چون دوست دارم خونه که خریدم   بعد انشالله  همه  رو نو  کنم 

زندگی مینی‌مال   ظاهرا  ساده بنظر میاد ولی یکم گرون تموم میشه.  همه چیز شیک و کم وگران. و زیبا 

خانواده  با ارزش ترین دارایی جهان است