2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739623 بازدید | 44717 پست
بچها من اوایل ازدواج جوگیر بودم و یه عالمه شاسی درحد بیست الی 25 تا شاسی بزرررگ و کوچیک دارم که الان ...

من مجردی ام چند سری رفتم اتلیه چون مد بود همش روی تخته شاسی بود.باورت نمیشه سه تا سایز متوسط که خیلی دوستشون دارم نگه داشتم.با یه دونه بزرگ که عکس هنریه.

بقیه عکس هام از روی تخته شاسی پاره کردم چوبش انداختم دور ببین دیگه چقدر منیمال بودم.

برای عروسی مونم یه سری فیلمبردار زده رو تخته شاسی گذاشتم همسرم یادش بره عکس هامون پاره کنم چوبش بندازم دور.

اونایی که روی تخته شاسی همونی که توالبوم عروسی مون.

شادی صدام کنید
بچها من اوایل ازدواج جوگیر بودم و یه عالمه شاسی درحد بیست الی 25 تا شاسی بزرررگ و کوچیک دارم که الان ...

نمیشه داد عکاسی یه عکس منظره یا خواهرزاده و برادرزادتونو بزنه روش؟ بعد کادو بدید

نخندینا گفتم شاید بشه🤦‍♀️

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام منم کمک‌لازم دارم هر وسیله ای که در موردش حرف میزنین فکر میکنم میبینم منم ازش اضافی دارم سریع میرم سراغش،الان دارم دنبال میز نهارخوری میگردم البته تو خود اشپزخونه ام جا نداره باید بزارم کنار سالن، دنبال یه مدل جمع و جور والبته شیک میگردم میتونین کمکم کنین لطفا😘😘

بچه ها راجبع میز نهار خوری من نظرم میگم اگه اشتباه می کنم اصلاح کنید.به نظرم میز نهار خوری ۴ نفره اصلا نباشه بهتره همون زمین سفره بندازیم بهتره ۴ نفره دوتا بشقاب می ذاری روش ویه دیس برنج پر میشه.مهمونم بیاد که اصلا میزش جا نداره.

به نسبت فضایی که می گیره.

من اگه به عقب بر می گشتم ۸ نفره می گرفتم که هم خودمون استفاده کنیم هم مهمون میاد راحت باشیم.

البته به متراژ خونه ها هم بستگی داره.

شادی صدام کنید
سلام منم کمک‌لازم دارم هر وسیله ای که در موردش حرف میزنین فکر میکنم میبینم منم ازش اضافی دارم سریع م ...

میز ناهارخوری من جم و جور هس الان عکسشو مبفرستم گلم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
بچه ها راجبع میز نهار خوری من نظرم میگم اگه اشتباه می کنم اصلاح کنید.به نظرم میز نهار خوری ۴ نفره اص ...

ما ۴ نفره داریم و برای استفاده روزانه خودمون مناسبه.

اما اگر موقع جهیزیه مون بود بزرگتر میگرفتم که برای مهمون تعداد کم مجبور نشم سفره بندازم.

من مجردی ام چند سری رفتم اتلیه چون مد بود همش روی تخته شاسی بود.باورت نمیشه سه تا سایز متوسط که خیلی ...

مگه کنده میشه از روش؟!

چجالب

افرین بشما

لطفا بیشتر از تجربیاتتون بگید من ک خیلی مشتاقم😁🤩

ببین من دوتا کند دیواری تو دواتاق+کابینت ها+۸ کشو مربوط به کل تخت وپاتختی+کمد جلوی در که بالاش اویز ...

عزیزم بولت ژورنال رو چحوری باهاش آشنا شدی؟

من یه تاپبک تو سایت نوعروس داشتم که موضوعش همین بولت ژورنال بود حیف که بخاطر کرونا سایت کلا از دسترس خارج شد 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

و منی که یکسال ازدواج کردم و تو یه اتاق پونزده متری دارم زندگی میکنم ..چگونه میشه مینیمال شد😁😁😂

دوس دارم و چون جا کمه نمیشه خلوتش کنم .همش شلوغ پلوغه

نی نی دوس دالم .میشه برام دعا کنی دامنم سبز شه🥺🥺🥺