2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738787 بازدید | 44705 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میز ناهارخوری ندارم حالا یه دست مبل 9 نفره سلطنتی و یه دست مبل راحتی 7 نفره هست با میز تی وی  ...

منم همه میگفتن حیفه چطور دلت میاد لااقل راحتی رو بفروش اما به حرف کسی گوش نکردم چون خسته شده بودم از بس باید چوباشو هی پاک میکردم از من نو بودن اصلن روش نمینشستیم مدلش هم خاص بود و کمیاب من فروختم سی تومن 

خیلی خوبه رو حرف خودتون هستین این خیلی نکته مهمی هست نگفتین سالن 45 متری وقتی مهمان دارین چکار می کن ...

یه سری رو مبل میشینن بقیه براشون پتو و پشتی کنار دیواری میزارم میشینن رو زمین بعد که رفتن پتو و پشتی را جمع میکنم 

یه سری رو مبل میشینن بقیه براشون پتو و پشتی کنار دیواری میزارم میشینن رو زمین بعد که رفتن پتو و پشتی ...

خوب دخترم هم الان میکه خوب مامان الان روی مبل ها میشینیم اون موقع بایذ رو زمین بشینن

ولی من رو مخم هست همش میگم اگه یه دست باشه باز تر و خلوت تره

خوب دخترم هم الان میکه خوب مامان الان روی مبل ها میشینیم اون موقع بایذ رو زمین بشینن ولی من رو مخم ...

مگه رو زمین چشه راحتی خودتو بسنج مگه شما کل سال مهمون داره نهایتا دو ماهی یه بار یکی بیاد خونتون

برای محافظت و از محیط زیست خب میشه وسیله و ابزار زندگیمون دوستدار محیط زیست باشه ..‌

چیزایی هم ک اینجوری نیست ترجیحا جابجا و دست ب دست بشه

شاید خیلیا نپسندن این مدل رو ولی من دوستایی دارم ک سبک زندگیشون همینه

مثلا پوست میوه چای خشک ک قبلا دم شده و ... دور ریخته نمیشه، خشک میشه.

چیزی وسیله زندگی معمولا نمیخرن

مثلا میز نهارخوریش در چوبی قدیمی خونه مادر بزرگش بود که خییییلی میز خاصی بود و دوتا نیمکت چوبی قدیمی . خیلی قشنگ بودن

یا فرشش فرش قرمز دستبافت قدیمی خونه مادربزرگش بود که قشنگ انگار جون داده بود ب خونش

چیزی  دور نمیریخت 

لباساشم حتی بیشتر جابجا میکرد اگر. ورودی هم داشت قبلیا رو خروجی میداد

یا دوستا و اطرافیان و عروسا و ...

یا نیازمندایی ک اطرافش بودن

وسیله های برقی و ...  هم همینطور

چیز اضافه نه میخرید نه نکه میداشت

فوق العاده بودا

هر چیزی هم داره تا جایییی ک میشه استفاده کرد استفاده میکنه

همین دوستم پیشنهاد داد که تا جایی ک میشه و مشکل بهداشتی و ... نداره

وسیله ها حتی دست دوم گرفته بشه مث وسیله برقی سالم ک خب یکی شاید مورد استفادش نیست و میخواد خروجی یده

اونو میگیره بجای خرید

که تولیدات جدید ب طبیعت اسیب نزنن و همین فرهنگ جا بیوفته اینا ب حداقل میرسه

بله درسته متاسفانه باباش بهش پول میده دیگه میگه بی پول نباید باشه یعنی از من ناامید باشه امیدش به با ...

۱-باید باهمسرتون هماهنگ باشید

۲- وقتی میگید لباسات نامرتب باشه میذارم خروجی اگه بعد مدتی دوباره نامرتب بود شما سر حرفت بمون،البته اون نو ها رو نریزی دور،فقط کهنه ها و اونهایی که یه سال یا بیشتر نپوشیده و همینجور به پاکسازیت ادامه بده،دختر گلتم‌متوجه شد بهش گوشزد کن که من که بهت گفتم،پس مرتب باش!

۳-یه وقتهایی که لباسهای خودتونو میدید به نیازمند یا احیانا میرید تو محله هایی که مردم با سطح پایین تر زندگی میکنن که لوازمتون رو تحویلشون میدید دختر خانمتونم با خودتون به بهونه اینکه دست تنهایید همراه خودتون ببرید تا از نزدیک ببینه که خیلی از مردم چجوری زندگی میکنن و خیلیا با همون لباسها و لوازمی که دیگه به چشم ما نمیان خوشحال میشن و زندگی میکنن....این روش غیر مستقیم هم ان شاالله بتونه کمک کنه تا جلو خرید های بی رویه و خارج از حساب کتابشو بگیره.

۴-اگه بتونید بهش یاد بدید که خریدهای هیجانیشو کنترل کنه و مزه پس انداز رو بچشه و نهایتا بتونه با همون پولها یه طلای ظریف و قشنگ بخره هم براش سرمایه میشه و هم یاد میگیره چجور مدیریت کنه پولشو عزیزم 

"و این مستلزم اینه که به راحتی همه چیز در اختیارش قرار نگرفته باشه مثلا پیش پدرشون تا لب تر کنه من فلان مدل زنجیر طلا رو میخوام براش فی الفور حاضر شده باشه گلم." 

❌لایک❌
[QUOTE=294332146]میشه یه عکس بدید؟[/QUOTE نمی تونم عزیزم 

به نظرم مبلهای راحتیتو داشته باش 

اگه جایی داری فعلا از جلو چشمت دورش کنی این کارو بکن 

مثلا بذار تو انباری

یا انباری خونه مادرتون یا خواهرتون یا ....

یه سالی ببین میتونی باهاش کنار بیای و راحتی یا نه فکر میکنی اگه باشن بهتره بعد تصمیم بگیر بفروشیشون یا برشون گردونی سر جاشون

❌لایک❌