2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738937 بازدید | 44705 پست
سلام مینیمالیست های آف و آن سایت روزتون بخیر گزارش خروج ؛ خروجی های این مدت:  همه ی کفش و لبا ...

من با دخترم چکار کنم 13 سالشه اتاقش داره میترکه همه لباس ها داخل کمد و روی صندلی تلنبار اصلا یه وضعیه 

اصلا دلش نمی یاد اینا رو کم کنه باز دیروز چند تا هم ورودی جدید داشته هر چی میگم از قبلی ها کم کن بعذ بخر میگه عه حیفه این همه پول میدیم اصلا توجیه نمیشه الان لباس هایی که عید گرفتیم لابلای لباساش گم شده و پر چروک

سلام روزتون بخیر 

خروجی اول هفته؛ 

یه بسته گز که همسرم از ماموریت سوغات آورده بود رو دیروز که داشتم میرفتم خونه دوستم براش بردم. اینجوری هم از شر این خوشمزه ی چاق کننده خلاص شدم هم دست خالی نرفتم. 

دوتا شومیز قشنگ، که قسمت بازوش برام تنگ شده بود مدتها بود میخواستم یه بلایی سر آستینش بیارم ولی نه بلد بودم نه فرصتش رو داشتم دیگه ازشون دل کندم زنگ زدم به خواهرم که بعد تعطیلات بیاد خونمون ببره. 

ورودی؛ یه بند عینک. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با دخترم چکار کنم 13 سالشه اتاقش داره میترکه همه لباس ها داخل کمد و روی صندلی تلنبار اصلا یه وضعی ...

بهش پول ندید اگر پول خواست بهش بگید اتاق و وسایلت رو مرتب کن کم کم مرتب کنه هودش بزرگتر بشه عادت میکنه ببین نسل جدید تنوع طلب تر هستن

مینیمال 
من با دخترم چکار کنم 13 سالشه اتاقش داره میترکه همه لباس ها داخل کمد و روی صندلی تلنبار اصلا یه وضعی ...

یه کاری کن مرتبش کنه 

شاید متوجه بشه چقدر زیاد داره و راضی بشه اونهایی که نمیپوشه رو بده بره.

گلم ورودی هاشم کنترل کن اجازه نده وقتی لباس داره باز لباس بخره 

❌لایک❌

وسایلی که خانه را پر از انرژی منفی میکنند:

اشیای تزئینی که دوست‌شان ندارید را از فضای خود دور کنید.

گیاهان مصنوعی و پژمرده انرژی منفی زیادی با خود به همراه دارند.

گیاهان خاردار مثل کاکتوس می‌توانند خلق و خوی خشن را به شما تلقین کنند.

برای دور کردن انرژی منفی در خانه فضای خود را به طور مرتب جارو کرده و گردگیری کنید.

شیشه‌های شکسته انرژی منفی در خانه را تشدید می‌کنند

هیچ گاه از پوست حیوانات مرده، دندان یا شاخ آن‌ها برای تزئین دکوراسیون خود استفاده نکنید

شما باید فقط کفش‌هایی را در جاکفشی خود نگهدارید که می‌پوشید یا قرار است که به زودی از آن‎ها استفاده کنید. کفش‌های پاره و قدیمی را باید دور بیندازید. یک راهرو تمیز و روشن می‌تواند انرژی مثبت را به خانه‎ی شما بیاورد.

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

خروجی امروزم یه اسباب بازی دخترم یه جفت کفش مجلسی خودم که شدیدا پامو اذیت می‌کرد چون درحد نو بود دلم نمیومد بذارمش خروجی ولی بالاخره ازش دل کندم🥰🥰🥰

من قبلنا اصلا به راحتی کفش توی پام دقت نمیکردم فقط مدل کفش برام مهم بود 

ولی باید یه ورودی جدید کفش تابستونی داشته باشم اینبار خیلی دقت میکنم که حتما کفش خوب بخرم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
وسایلی که خانه را پر از انرژی منفی میکنند: اشیای تزئینی که دوست‌شان ندارید را از فضای خود دور کنی ...

چقدر خوبه اين پست   

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

سلام خروجی امروز یه باکس پارچه ای اسباب بازی که پاره شده یکم دیگه میدم پسرم بازی کنه تا شوهرمم ازش دل بکنه. دیگه جایگزین هم نمیخرم چون دوتا دیگه داریم سبد.

قبلنا خیلی به سبد علاقه داشتم نمیدونم چرا😶😶😶😶 دوتا سبد دیگه هم میخواستم بخرم خداروشکر اینجارو پیدا کردم.

الان ی سبد لباس داریم یه سبد اسباب بازی که یکمش شکسته ولی قابل تعمیره ی دونه هم تو کمده برای ملافه و پتو مسافرتی های دم دستیم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

من همش دارم فکر میکنم چجوری وسایل خونمون رو کم کنیم بدون اینکه اشغالی به طبیعت اضافه کنیم؟؟؟

خیلی چیزایی که دور میندازیم البته چاره ای هم نیست خیلی طول میکشه تا تجزیه بشه و از بین بره مثل پارچه ها و کفش ها.

حالا یه سری وسیله هایی که میبخشیم به دیگران کمتر به ادم عذاب وجدان میدن ولی چیزایی که سالمن ولی میرن سطل اشغال خیلی به من عذاب وجدان میدن.

من سه ماه زندگی بدون پسماند رو امتحان‌ کردم،خیلی عالی بود زباله های ترمونو خشک میکردم

تنها زباله ای که از خونمون خارج میشد بسته بندی مواد غذایی و دستمال کاغذی بود

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم