2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738867 بازدید | 44705 پست
من با دخترم چکار کنم 13 سالشه اتاقش داره میترکه همه لباس ها داخل کمد و روی صندلی تلنبار اصلا یه وضعی ...

عزیزم تا شما پول ندین چطور میخره ؟ یکم باهاش صحبت کنید الان تو‌سنی هست ک دوست داره شیک باشه و بگرده زیاد سخت نگیرین ولی اگه اتاقش اونقدر شلوغه بگین همه رو اتو کنه و بزاره تو جالباسی تو کمدش بگو هرچی رو زمین باشه کثیف یا چروک باشه و جلو دست و پا ببینم میندازم دور و اینکه از هر ایتم کهنه ترینش رو کنار کنید و بندازین

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوب داشتم پیش میرفتم متاسفانه یکی از عزیزانمو از دست دادم کلا زندگیم به هم ریخت نتونستم ادامه ب ...

پس اگر یه بار این کار و کردی بازم میتونی عزیزم یکم تلاش و انگیزه میخواد😘

بچه ها من هنوزم نميدونم چيزى كه تصميم به خروجش ميگيرم هم خروجيه ينى؟ 

اگر آره خروجىِ امروزم يه شلواره، كه تنگ شده زياااااد 

بچه ها من واقعا پوستمم داره تنگم ميشه 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
بچه ها من هنوزم نميدونم چيزى كه تصميم به خروجش ميگيرم هم خروجيه ينى؟  اگر آره خروجىِ امروزم يه ...

ینی میخوای بعدا بندازی اگه مطمئنن میندازی اره دیگه خروجیه 

عزیزم تا شما پول ندین چطور میخره ؟ یکم باهاش صحبت کنید الان تو‌سنی هست ک دوست داره شیک باشه و بگرده ...

بله درسته متاسفانه باباش بهش پول میده دیگه میگه بی پول نباید باشه یعنی از من ناامید باشه امیدش به باباشه 

شوهرم هم میگه هر چی مامان بگه ولی بازم کار خودش رو میکنه مثلا امروز رفته یه جفت کفش صندل سفید گرفته من که دیدم گفتم این کجاش صندله جلو بسته و نوک تیز پشت باز و پاشنه تخت دو تا بند تزئینی هم دور مچ پا قشنگه ولی صندل راحتی نیست برای مجلس خوبه میگه من دوست دارم و می یاره کنار کمد میداره بعذ میخوایم بیرون بریم باز همون کفش های همیشگی رو میپوشه

لباس هاش رو هم بارها گفتم ميندازم بره رو زمین باشه یکی دو روز خوبه باز همون آش و کاسه شایذ بزرگتر بسه بهتر بشه نمی دونم... 

عزیزم تا شما پول ندین چطور میخره ؟ یکم باهاش صحبت کنید الان تو‌سنی هست ک دوست داره شیک باشه و بگرده ...

بارها یواشکی وسایلی رو از اتاقش انداختم رفته اصلا یادش نبود بعد یه مدت زیاد شایذ یادش بیاد 

بارها یواشکی وسایلی رو از اتاقش انداختم رفته اصلا یادش نبود بعد یه مدت زیاد شایذ یادش بیاد 

انشالله یکم بزرگتر بشه حرفاتون رو بهتر درک میکنه وقتایی که میبینین حالش خوبه و انرژی داره باهاش صحبت کنید 

انشالله یکم بزرگتر بشه حرفاتون رو بهتر درک میکنه وقتایی که میبینین حالش خوبه و انرژی داره باهاش صحبت ...

یه سوال به نظرتون داخل پذیرایی که عرصش 4 و طولش 8 باشه چند دست مبل خوبه؟؟ 

توصیح بدم یه طرف عرض کامل  پرده خورده 

و عرض دیگه یعنی روبروی پرده تی وی هست راهروهای اتاق ها وسط یه طول هست و یه طول دیگه هم جزیره آشپزخانه 

نمی دونم خوب توضیح دادم یا نه 

در ورودی هم از کنار عرضی که تی وی هست 

یه سوال به نظرتون داخل پذیرایی که عرصش 4 و طولش 8 باشه چند دست مبل خوبه؟؟  توصیح بدم یه طرف عر ...

عزیزم یک دست به نظر من هفت نفره کافیه من سالنم 45 متری بود دو دست مبل هفت نفره داشتم دیوانه میشدم یک دستشو فروختم اینقدر راحت شدم که نگو یه دو تا تیکه تیرو تخته هم داره اونا رو هم اینشالله عید میزارم تو دیوار میفروشم راحت میشم

عزیزم یک دست به نظر من هفت نفره کافیه من سالنم 45 متری بود دو دست مبل هفت نفره داشتم دیوانه میشدم یک ...

مرسی عزیزم 

اون وقت 45 متری طول و عرضش چقدر بود 

سالن خیلی خالی دیده نمیسه اینجوری چه مدل مبلی گذاشتی و چه رنگی 

اونایی که فروختی در چه حد بود و چند فروختی 

مرسی عزیزم  اون وقت 45 متری طول و عرضش چقدر بود  سالن خیلی خالی دیده نمیسه اینجوری چه مد ...

دقیق نمیدونم عرض پنج و خورده ایی طول سالن هم هشت متر و خورده ایی نه بهتر اونجوری خیلی شلوغ بود من میز غذا خوریم تو سالانه با ویترین نه بابا به نظر خودم که هنوز شلوغه من مبل راحتیامو نگه داشتم منبتی هامو فروختم

یه سوال به نظرتون داخل پذیرایی که عرصش 4 و طولش 8 باشه چند دست مبل خوبه؟؟  توصیح بدم یه طرف عر ...

من پذیرایی ام خیلی بزرگتر از این ابعاده

فقط یک دست نه نفره هست همراه ناهارخوری

دقیق نمیدونم عرض پنج و خورده ایی طول سالن هم هشت متر و خورده ایی نه بهتر اونجوری خیلی شلوغ بود من می ...

من میز ناهارخوری ندارم حالا یه دست مبل 9 نفره سلطنتی و یه دست مبل راحتی 7 نفره هست با میز تی وی 

خودم دوست دارم مبل های سلطنتی رو رد کنم ولی نزدیکا همش میگن نه حیفه نکنی این کاررو البته خوب مبل 60 70 تومنی رو بایذ بدم نهایت 8 یا 10 تومن نمی دونم چکار کنم 

البته شما برای نشیمن جا کم نمی یاری؟