2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738349 بازدید | 44695 پست
راستی دوستان تولد یک سالگی دخترم نزدیکه،و من واقعا موندم واسه تولدش چیکار کنم،چندروز پیشا ی لباس دید ...

والا من برا بچه هام تولد ۱ سالگی نگرفتم اصلا

از نظر روانشناس کودک میگن ۱ سالگی هیچ درکی از تولد نداره،وقتی خونه شلوغ میشه و همه هم به بچه حمله میکنن و بغل میکنن،می‌ترسه و مامانش هم مهمون داره و سرش گرم پذیرایی میشه

به بچه اصلا خوش نمی گذره

درواقع تولد ۱ سالگی فقط واس بقیه شیرینه،مامان که انقدر سپاس خسته میشه،بچه هم میخواد بره بغل مامانش چون خونه شلوغ هست و میترسه،ولی مامان در کنارش نیست..

بچه تو اون سن کیک هم نمیخوره که بگی از خوراکی ها میدم بهش

تولد رو بذار برای ۲ سالگی به بعد که یه چیزی بدونه از تولد

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
به نظرم برا خود دختر کوچولوت لباس اگه داره نگیر چون میگی بعذ سایز نمیشه براش کادویی بخر که دوسش داره ...

نه پیرهن می‌خوام براش بخرم،نداره اونجوری ولی واقعا قیمتش بالا بود واسه ی شب پوشیدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من برا بچه هام تولد ۱ سالگی نگرفتم اصلا از نظر روانشناس کودک میگن ۱ سالگی هیچ درکی از تولد ...

درسته گلم،جشن بزرگ منظورم نبود،یکی دوتا خانواده منظورم بود

درسته منم میگم ساده برگزار کنم سالهای دیگ ک بزرگ تر شد تولد بزرگ هم میگیریم،ولی چون آتلیه می‌خوام ببرمش می‌خوام لباس پیرهن بخرم براش،ک واقعا قیمتش بالا بود واسه یک شب

درسته گلم،جشن بزرگ منظورم نبود،یکی دوتا خانواده منظورم بود درسته منم میگم ساده برگزار کنم سال ...

بعضی جاها اجاره میدن،ببین اگه جایی پیدا کردی برو اجاره کن یه اندازه یکی ۲ ساعت که میبری آتلیه

البته من تولد ۱ سالگی خواهر زادم رو دیدم،فقط خودمون بودیم و خانواده مادربزرگ پدری اش

باز هم دختر آبجیم از شمع ترسید چون می‌گفتیم بشین رو مبل و عکس بگیریم بعد بلند شی و ...،ما که بهمون خوش نگذشت خیلی

چون دلمون نمی اومد اذیت شه

تولد یکی دیگه از بچه های فامیل هم میگفتن بردیم آتلیه و آنقدر گریه کرد و آروم نگرفت که دیگه بیخیال عکس شدم،خودش هم به شدت عصبی شده بود که کلی پول لباس دادم و حتی ۲ دقیقه آروم نگرفت یه عکس داشته باشه 

واس همون من کلا تصمیم نداشتم تولد بگیرم برای ۱ سالگی شون

ولی الان هم تولد قمری میگیرم و هم شمسی😄چون پسرم خیلی تولد دوست داره،حتی تولد من یا باباش هم میگه تولد دو تامون باشه؟

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
راستی دوستان تولد یک سالگی دخترم نزدیکه،و من واقعا موندم واسه تولدش چیکار کنم،چندروز پیشا ی لباس دید ...

سلام دوست عزیز 

به نظرم  یه لباس که هم پارچه اش  (سنگین و پولکی و تور و زرک دار نباشه ) هم مدلش( پرنسسی و سنگین ) نباشه واسش تهیه کنید هم کاربردی باشه بتونه مناسبت های مختلف بپوشه سرچ کنید تو اینستا پینترست از این مدلها زیاده 

خب من امروز دست پر اومدم 😊❤️

_یک کت ،یه کت دامن و یه مانتو از سالها قبل مثلا هفت سال پیش داشتم که خیلی دوستشون داشتم  ولی نمیپوشیدمشون😑😑😁 شش ماه پیش گذاشتم تو چمدون چشمم بهشون نیفته دیگه مهلتشون تموم شد گذاشتم تو کیسه ببرم برای خیریه 

_یه کیسه بزرگ خنزپنزر و اسباب بازی های غیر قابل استفاده دخترم (هر دفعه این دور ریزها رو میبینم غصه میخورم 🤦🤦🤦

_یه تاپ شلوارک دخترم که واسش کوچیک شده بود رفت خیریه 

_یه پلوپز پارس خزر هشت نفره دادم به اقوام استفاده کنند من اصلا استفاده نکرده بودم 

درسته گلم،جشن بزرگ منظورم نبود،یکی دوتا خانواده منظورم بود درسته منم میگم ساده برگزار کنم سال ...

ب نظر من اصلا کسی رو هم دعوت نکن فقط ی لباس براش بکیر و کیک ببر آتلیه 

لباس بیرونی هم الان همین قیمته عزیزم قیمتا بالاست ولی سایزشون یک تا دو سال هست و برا یک سالش اندازه ست ارزش داره ب نظرم 

مینیمال 

عزیزم بگردی یه لباس باقیمت مناسب تر پیدا کنی 

منم پارسال یه سالگی دخترم خونه مادرشوهرم بودیم لباسی که برای عروسی یکی از بستگان گرفته بودم برا دخترمو چون نو بود همونو تنش کردم

یه کیک گرفتیم بعد بردم آتلیه عکس گرفتیم ازش

امسالم تصمیمم یه مینی کیکه یا هم تو خونه خودم کیک بپزم با یکم خوراکی سه نفری جشن کوچیک بگیریم بعدشم ببرمش پارک که دوس داره لباس هم احتمالا نخرم چندتا لباس داره در حد نو یه مناسبش میپوشونم برا عکس

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
بعضی جاها اجاره میدن،ببین اگه جایی پیدا کردی برو اجاره کن یه اندازه یکی ۲ ساعت که میبری آتلیه ال ...

درسته،یا ببینم آتلیه خودش لباس داره واسه عکس؟اینجوری بهتر میشه

بله دختر منم الان شیطونه و معلوم نیس چی بشه😁،از طرفی هم آخه تولد ۱سالگیشه ذوق دارم ببرم آتلیه و خونه عکسای خوب بگیریم کیک و تم خوب و....

انشاالله ببینیم چی پیش میاد ممنون عزیزم

عزیزم بگردی یه لباس باقیمت مناسب تر پیدا کنی  منم پارسال یه سالگی دخترم خونه مادرشوهرم بودیم ل ...

بله ..آخه اون مدلش عروسکی بود و خیلی جدید بود طرحش و فوق العاده شیک و خب گرون🙂تصمیم گرفتم ی چیز سبک بگیرم که بتونه مهمونی هم استفاده کنه...بخاطر یک شب و یک عکس ،،بجای لباس گرون میتونم پولشو بزارم براش طلا بگیرم

ب نظر من اصلا کسی رو هم دعوت نکن فقط ی لباس براش بکیر و کیک ببر آتلیه  لباس بیرونی هم الان همی ...

اگر دعوت کنم مادرشوهرم اینا و خواهرم رو دعوت میکنم چون خانواده خودم شهرستانن ،،اخه اگه دعوت نکنم اینارو ناراحت میشن،

بله لباس بچه واقعا گرونه چند روز پیشا ی شلوار لی گرفتم براش ۴۵۰،،،،شما میگی ینی همون لباس و بخرم؟اخه لباس بیرون و آدم پول میده چندماه میپوشه،،،ولی این مجلسی تور توریه نمیتونه روز مره و حتی مهمونی بپوشه،فقط واسه یکی دوساعت تولدشه

سلام عزیزم .ممنونم بزرگوارین .چه جالب و چقدر اطلاعاتتون خوبه .بله خیللللللی گر گرفتگی دارم بشدت .واق ...

سلام عزیزم، نه طب سنتی  به اون شکل نخوندم  ، یکم در مورد کبد چرب و سبک زندگی سالم و .....این طرف و اون طرف خوندم  در حد نیاز خودم و خانواده ..‌‌

شما بهتر شدید؟