2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738384 بازدید | 44695 پست
درسته،یا ببینم آتلیه خودش لباس داره واسه عکس؟اینجوری بهتر میشه بله دختر منم الان شیطونه و معلوم ...

اره من هم ذوق داشتم،کلا بچه اول خیلی ذوق داره

ان شاءالله که خوب پیش میره

من از تولد پسر اولم که رفته بودیم مشهد زیارت،یه عکس اونجا به عنوان عکس تولدش گرفتیم 

الانم انقدر میارن نگاش میکنن دست میزنن،دوست دارم هرچه سریع تر خراب شه بندازم بره

همینجوری همسرم نمیذاره بذارم بیرون،ولی اگه خراب کنن بچه ها،دیگه چی بگه😁

چون عکس تکی هم هست خیلی دوست دارم تا روان بچه خود برتر بین و من من نشده،زودی پاره شه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

سلام 

خروجی امروز یه ماشین بزرگ از پسرم که شکسته

هم حیفم میاد بندازم هم شکسته پسرم دائم میارتش میگه مامان درستش کن هرچیم میگم نمیشه متوجه نمیشه🙄😬

واقعا چه پولهایی که صرف این اسباب بازیای به درد نخور شده😶

ما پارسال ک اسباب کشی کردیم چهار پنج تا کیسه زباله بززززگ فقط اسباب بازیای پسرم بود.خداروشکر از وقتی این تاپیکو دیدم دیگ خیلی کمتر خریدیم هم شکسته هارو جدا کردم کلا شده دوتا کارتن

یه سه چرخه و یه دوچرخه و یه کالسکه😬😬

هنوزم خیلیه باید کمتر بشن

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 

خیلی چیزا رو نگه میداشتم

کلا وابستگی عجیییییب به خاطرات و هر چیزی ک وصلم کنه ب زمان یا شرایطی ک دوست داشتم دارم

دفترای خاطرات و تیکه نوشته اینجوری زیاد نگه داشتم

ولی دقیقا جاییه که برام انکار بندای وایستگی شدید دارم بهش

ینی از طرفی نمیتونم دور بندازمش انگار یه تیکه از خودمه

از یه طرف دیگه دلم نمیخواد بخونمشون

نمیدونم نگه دارم یا نه

از حدود سال 78 دفتر چه این مدلی دارم و نگه داشتم

سلام بچه ها چطورین چطوری پس انداز کنم  من تا پول میاد دستم میرم وسیله میخرم و گاهی وقتا از خر ...

یه دوره ای مینویسی و دفتراتو نگه میداری،به خودت زمان بده 

اگه دوست داری بندازی دور بندازشون 

اگه ته دلت هنوز دل نکندی بذار تو انباری جایی تا اطرافت زیاد شلوغ نشه عزیزم 

میدونی اینجا دوستان اینجوری پس انداز میکنن،میکنیم😁

مثلا یه مقدار مشخص درامدمونه

اینجا در کنار همدیگه یاد میگیریم چجوری ورودی هامونو کنترل کنیم 

در عین حال که داریم خونه رو پاکسازی میکنیم و از انباشتگی جلوگیری میکنیم یاد میگیریم دیگه چیزهایی که استفاده ای ازش نداریم و کیفیت ندارن نخریم 

نتیجه این میشه اون ورودی های هیجانی جای خودشو میده به ورودی های عقلانی،و کم کم مقدار قابل توجهی از درامد برامون میمونه که اونا میرن برای پس انداز.

"مثلا" من خودم کلی خرت و پرت تو نمایشگاه های مختلف میخریدم،تو پاکسازی ها متوجه شدم چقدر انواع گیره  مو دارم،چقدر لوازم التحریر دارم که آنچنان کیفیتی ندارن یا زیاد مورد استفاده م نیست ولی خریدم،چقدر از انواع شال و روسری دارم و ...

دیگه همون نمایشگاه که میرم یاد گرفتم که خرید هیجانی نداشته باشم اگه از یه مدل گیر مو خوشم اومد با خودم میگم فعلا که داری چه نیازیه دوباره بخری؟! یا تو که از این مدل استفاده نمیکنی چرا هزینه میکنی و میندازی گوشه کمد؟!

خلاااااااااصه الان به اون مرحله ای رسیدم که میرم نمایشگاه گل و گیاه،صنایع دستی،پرندگان زینتی و ... فقط تماشا میکنم و لذت میبرم و دست خالی با دل خوش میایم خونه 

نهایت خرجمون یه بستنیه که میخریم😍😍😍

البته ناگفته نماند اگه نیییییییییییاز باشه حتما خرید میکنم ولی اصولا کم پیش میاد. 🌟

❌لایک❌
راستی دوستان تولد یک سالگی دخترم نزدیکه،و من واقعا موندم واسه تولدش چیکار کنم،چندروز پیشا ی لباس دید ...

اگه لباس طوریه که میتونه تو مهمونیا هم بپوشه براش بگیرید 

برای دعوت مهمون هم در حدی خرج کن که میدونی مصرف میشه و چیزی زیاد نمیاد در عین حال خودتو خسته نکن از خود تولد لذت ببر 

مبارک باشه عزیزدلم🌟🌟🌟🌟🌟🌟

❌لایک❌
سلام :)  درباره خاطرات ، منم اين عادت رو داشتم مخصوصا زمان ١٦تا ٢٠ سالگى ... خوب و بد همه رو ن ...

منن چیزای بد نمینوشتم

فقط چیزای خوب

ولی خب انگار یه حس دافعه دارم برای مواجه شدن با اونموقع خودم

از یه طرفم حس میکنم با یه بند ضخیییم ب قلبم وصلن

ولی نسبت بهشون حس سنگینی دارم

ینی حس میکنم بار روانی دارن برام

فشار روحی !

انگار یه دوره و زمان تموم شده رو 

اونجوری زنده نگه داشتم و دارم با خودم حملش میکنم

اگه لباس طوریه که میتونه تو مهمونیا هم بپوشه براش بگیرید  برای دعوت مهمون هم در حدی خرج کن که ...

نه گلم مهمونی نمیشه لباس تور توریه و فقط واسه عروسی میشه،که عروسی نداریم نزدیکیا،،،،،،،اره قصد دارم زیاد ریخت و پاش نکنم و همه چی منظم و ب اندازه باشه.ممنون عزیزمم هم واسه راهنمایی هم تبریک😍🌹

اره من هم ذوق داشتم،کلا بچه اول خیلی ذوق داره ان شاءالله که خوب پیش میره من از تولد پسر اولم ...

درسته همینطوره✨

واقعا چای کردن عکس زیاد اشتباهه 😕فقط بار الکی هست،البته الان کمتر شده،خوبه باز آدم تو ی فلش کلی عکس نگه میداره

اگر دعوت کنم مادرشوهرم اینا و خواهرم رو دعوت میکنم چون خانواده خودم شهرستانن ،،اخه اگه دعوت نکنم این ...

عزیزم ی لباس کاربردی تر بخر و سفید تک رنگ بخر ک تو عکس حلوه داشته باشه 

ب نظرم زوده برا دعوتی فقط ی مینی کیک بخر ببر آتلیه دو تا عکس بکیر یکی خودش تکی یکی با شما و پدرش کافیه بعدا خوشحال میشی ک الکی خودتو بچه رو  ادیت نکردی 

مینیمال 
عزیزم ی لباس کاربردی تر بخر و سفید تک رنگ بخر ک تو عکس حلوه داشته باشه  ب نظرم زوده برا دعوتی ...

ایده خوبیه ممنون بابت راهنمایی،خوبیه مشورت اینه آدم نظرای مختلفو می‌شنوه و مناسب ترین و انجام میده