سلام بچه ها چطورین چطوری پس انداز کنم من تا پول میاد دستم میرم وسیله میخرم و گاهی وقتا از خر ...
سلام :)
درباره خاطرات ، منم اين عادت رو داشتم مخصوصا زمان ١٦تا ٢٠ سالگى ... خوب و بد همه رو نوشته بودم ، چندين بارم خونده بودمشون ، يبار دو تا دفتر ٢٠٠ برگ رو بدون ورق زدن انداختم دور، بعدش هيچى از چيزاى توش يادم نموند، خوبيش اينه كه انگارى خاطرات بدم رو ريختم دور
لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
راستی دوستان تولد یک سالگی دخترم نزدیکه،و من واقعا موندم واسه تولدش چیکار کنم،چندروز پیشا ی لباس دیدم براش ۷۰۰تومن،از طرفی دلم نمیاد ۷۰۰بدم ب لباس فقط یکی دوساعت بپوشم دخترم،چون نزدیکی ها عروسی هم نداریم بتونه بپوشه،و بمونه هم سایزش نمیشه،،،،،و راجب خود کیک و تم و اینکه مهمون دعوت کنم یا نه راهنمایی کنید دوستان ممنون
اها الان یادم اومد همین دوسه روز پیش پاسماوری ...کاپشن ..منقل ذغالی ...والا ایقد زیاد گذاشتم دیوارو فروش رفتن که بیشترشون یادم نیست .الان حضور ذهن ندارم . شاید باورتون نشه نصف وسایلای خونمو تو دیوار فروختم ..الان دیگه وسیله ی زیادی ندارم .باز خدارو شکر از دستشششسون خلاص شدم .آخه من مستاجرم .همش رو اعصابم بودن