2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738521 بازدید | 44697 پست
سلام بچه ها چطورین چطوری پس انداز کنم  من تا پول میاد دستم میرم وسیله میخرم و گاهی وقتا از خر ...

سلام :) 

درباره خاطرات ، منم اين عادت رو داشتم مخصوصا زمان ١٦تا ٢٠ سالگى ... خوب و بد همه رو نوشته بودم ، چندين بارم خونده بودمشون ، يبار دو تا دفتر ٢٠٠ برگ رو بدون ورق زدن انداختم دور، بعدش هيچى از چيزاى توش يادم نموند، خوبيش اينه كه انگارى خاطرات بدم رو ريختم دور 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی دوستان عزیز میشه بگین کلا چنتا پتو دارین؟ لازهمشون استفاده میکنین ؟من۱۳تا پتو دارم .بنظر خودم ...

من چهار دست رخت خواب مهمان دارم 

با هشت تا بالش مهمان 

برا خوپمون هم ک رو تخت می‌خوابیم و ی پتو دو‌نفره 

تا حالا بیشترین مهمانی ک برا شب خونه م خوابیدن همون چهار نفر بوده . میدونم ببشتر از این هم نمیشه 

مینیمال 

خروجی امروزم :یه چادر گل گلی که استفاده نمیشد دادم ب کسی.

یک دست بلوز و شلوار دخترم که دیگه هوا گرمه نمیپوشه و تا پاییز هم دیگ اندازش نمیشه،ی بادی و جوراب شلواری دخترمم کوچیک شده بودن رفتن خروجی،

و ی شلوار خودم.

راستی دوستان تولد یک سالگی دخترم نزدیکه،و من واقعا موندم واسه تولدش چیکار کنم،چندروز پیشا ی لباس دیدم براش ۷۰۰تومن،از طرفی دلم نمیاد ۷۰۰بدم ب لباس فقط یکی دوساعت بپوشم دخترم،چون نزدیکی ها عروسی هم نداریم بتونه بپوشه،و بمونه هم سایزش نمیشه،،،،،و راجب خود کیک و تم و اینکه مهمون دعوت کنم یا نه راهنمایی کنید دوستان ممنون

سلام عزیزم .هم پست هم میان دم خونه میبرن ...البته کار پست و رفتن دم در و مشتری راه انداختن با همسرمه ...

سلام عزيزم، يه سوال راجع به فروش و اينا دارم ازت ، درخواست دوستى بدم ؟ 

چییا گذاشتی

سلام عزیزم .من فرش .کتری قوری .زیرانداز ..کلاه موتور سواری ...لباس .سینی ..قابلمه ...میوه خوری ...هیتر ...رورویک .میز تی وی ..تابلو . وسایل ماشین ...کاردو چنگال و خیلی چیزای دیگه رو تو دیوار فروختم‌ .آها کیف و ساک ....

👩‍❤️‍👨
راستی دوستان تولد یک سالگی دخترم نزدیکه،و من واقعا موندم واسه تولدش چیکار کنم،چندروز پیشا ی لباس دید ...

به نظرم برا خود دختر کوچولوت لباس اگه داره نگیر چون میگی بعذ سایز نمیشه براش کادویی بخر که دوسش داره برا مهمونی هم اگه خواستی دعوت کنی فینگر فود خونگی میتونی درست کنی 

سلام :)  درباره خاطرات ، منم اين عادت رو داشتم مخصوصا زمان ١٦تا ٢٠ سالگى ... خوب و بد همه رو ن ...

مننم دارم. دلم نیومد بریزم بیرون . ولی میریزم بره اگر انقد تاثیرش مثبته .‌ جالبه حس دوگانه دارم . بریزم بره یا نه!

چییا گذاشتی

اها الان یادم اومد همین دوسه روز پیش پاسماوری ...کاپشن ..منقل ذغالی ...والا ایقد زیاد گذاشتم دیوارو فروش رفتن که بیشترشون یادم نیست .الان حضور ذهن ندارم . شاید باورتون نشه نصف وسایلای خونمو تو دیوار فروختم‌ ..الان دیگه وسیله ی زیادی ندارم .باز خدارو شکر از دستشششسون خلاص شدم .آخه من مستاجرم .همش رو اعصابم بودن 

👩‍❤️‍👨
مننم دارم. دلم نیومد بریزم بیرون . ولی میریزم بره اگر انقد تاثیرش مثبته .‌ جالبه حس دوگانه دارم . بر ...

به نظر من بریز بره اونا دیگه تموم شده مال گذشته هست  یعنی زمانش تموم شده مثل چند ثانیه قبل که همین پست رو گذاشتی بزار سبک بشی حال و آینده رولذت ببر

مننم دارم. دلم نیومد بریزم بیرون . ولی میریزم بره اگر انقد تاثیرش مثبته .‌ جالبه حس دوگانه دارم . بر ...

بستگى به خاطراتتونم داره ، مثلا من خاطره بدامم نوشته بودم

الانم گاهى دلم از كسى ميگيره، ميام كاراى بدشو مينويسم، يه ليسسست بلند بالا درست ميكنم بعد ١-٢ روز پاك ميكنم ، بعدش هر چى فك ميكنم ديگه يادم نمياد طرف چيكارا كرد ... البته گودرتِ بى نهايتِ حافظه ى منم بى تاثير نيست تو اين قضيه