2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738385 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان نظرتون راجبع پاسماری چیه ؟بنظر من یه چیز اضافه است مگه نه؟من می‌خوام بفروشمشون .کیا پاسماوری ...

من سماور ندارم

ولی برای گنار گاز یه سینی دکوراتیو دارم با چای و نبات و نمک واویشن و پاپریکا و زردچوبه  و ابلیمو و روغن زیتون و فلفل سیاه

مال جهازمو دوست نداشتم سال اول رد کردم 

اینارو خیلی دوست دارم 

ولی رو کابینتهام دیگه هیچی ندارم 

خیلی دوستشون دارم

هیدوا جان چندتا سوال دارم ازت بپرسم ؟من حالم خوب نیست واقعا .همش تشنمه همش عطش دارم .یکسره دارم میخو ...

گرمیجات زیاد نمیخوری که انقدر تشنه ای؟

سزارین و داروی بیهوشی خودش فوق العاده طبعش سرده و بعد زایمان منجر به افسردگی میشه 

من تو دوره های شیردهیم فوق العاده شیرینی و غذا دوست داشتم و ۱۰-۱۵کیلو هر دفعه وزن اضافه کردم 

به نظرم یه پزشک طب سنتی برو حتما راهکار داره برات که این عطش درمان میشه 

نتیجه رو هم بیا بگو لطفا چون خیلی برام عجیبه عزیزم

❌لایک❌
گرمیجات زیاد نمیخوری که انقدر تشنه ای؟ سزارین و داروی بیهوشی خودش فوق العاده طبعش سرده و بعد زایمان ...

گرمیجات مثلا چی ؟خرما اره زیاد میخورم .اما هرچی رفتم دکتر خوب نشدم میگن چیزیت نیست .اره یه چیز عجیبیه بخدا .داغون شدم .روم نمیشه برم مهمونی باورت میشه .مثلا یبار رفتم مهمونی به جون بچه ام ۱۰تا چایی خوردم .آبروم رفت .نمیدونم چمه..شما سر بچتون گفتین تشنه می‌شدین یعنی چقدر تشنگی داشتین .؟؟؟ببخشید بد تایپ میکنم دخترم نمی‌ذاره 

👩‍❤️‍👨
هیدوا جان ازت سوال پرسیدم میشه پست بالاتر و بخونی ببخشید .یکمی حالم خوب نیست ممنون میشم

به یاد عطش امام حسین (ع) و خونواده شون،یه زیارت عاشورا نذر کن بخون 

چون خیلی انگار داری اذیت میشی پس بیشتر درک میکنی و میتونی حاجتتو بگیری عزیزم 

امتحان کن.

استاتر و کاربرای عزیز ببخشید بابت این پست🌺

❌لایک❌
بله رو زمین اصلا حس زلزله ندارم ولی رو تخت همش فکر می کردم زمین میلرزه

یه جا خوندم زمین حس آرامش رو انتقال میده به انسان،یه جورایی ارتعاش مثبت داره 

ان شاالله همیشه آرامش مهمون دلتون باشه بانو🌺

❌لایک❌