2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738937 بازدید | 44705 پست
ورودی دیشبم‌ هم این النگوها بودن .خوشحالم که دارم روش پس انداز کردن رو یاد میگیرم 

آفرین گلم عالیه الان موقع خرید طلا هست کف نمودار هست طلا مبارکت باشه منم ۱۵ ام حقوق میگیرم طلا میخرم 

مینیمال 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشحالم که دیگه خرید هیجانی ندارم .و پولامو خرج چیزای الکی نکردم .عکس گذاشتم تا دوستان لذت ببرن .و ا ...

واقعا عالیه ک عکس میزاری گلم منم طلا بخرم عکس میزارم حتما 

منم قببل کل حقوقم می‌رفت برا لباس و خرید اینترنتی وووو الان مستقیم میدم طلا چیزایی ک قصد خرید دارم ی مدت یادداشت میکنم ی خودم زمان میدم اگر واقعا بعد مدتی بازم نیازش رو حس کردم میخرم همین باعث شده اصلا پولام رو حروم نکنم

مینیمال 
ولی من هروق هرچیز اضافیو‌دور انداختم بعدش نیازم شد.واقعا چرا؟

من سالی دو سه بار چتر لازمم میشه ولی اونو دور نمیندازم 

باید مطمین باشی استفا ه نمیکنی 

همسرم ابزار و آچار هاش رو گاهی بعضی رو سالی یک بار لازمش میشه اما دور نمیندازه 

باید ببین چی رو دور مینداری مثال بزن مثلا چی بوده 

مینیمال 
امروز میخواستم چالش سی روزه ک دوستمون گفتن انجام بدم دخترم بخاطر دندون هاش خیلی بی تابی کرد منم دیگ ...

عزیزم دخترتون چند ماهشه ؟شاید باورتون نشه منم بخاطر دندون درآوردن دخترم این نزدیک شش ماهه درست درمون نخوابیدیم .هم خودش اذیت میشه هم ما بشدت اذیت میشیم .دختر من سه روز دیگه ۱۴ماهش میشه ...الان هم دارم تایپ میکنم بهم چسبیده و داره گریه می‌کنه .استامینوفن هم بهش میدم انگار نه انگار ...خیار هویج پوست هندونه اینا هم میدم دستش فقط برا چند لحظه آرومش می‌کنه ..بنظرت چکار میشه کرد ؟ازدوستان گل مینیمالم هم پوزش میخوام که سوال خارج از بحث تاپیک رو اینجا میپرسم ♥️🌺

👩‍❤️‍👨
ای جونم دستشو 😍😍😍😍 خدا حفظش کنه  خیلی خوب شده آفرین

زنده باشی عزیزم .لطف بسیار داری ♥️🌺والا برامنی که هیچگونه نظمی تو وجودم نبوده این شاهکاره که انجام دادم 🤭🤭😂😂😂

👩‍❤️‍👨
واقعا عالیه ک عکس میزاری گلم منم طلا بخرم عکس میزارم حتما  منم قببل کل حقوقم می‌رفت برا لباس و ...

اره عزیزم.کاش بقیه ی دوستانمون هم عکس بذارن .من وختی عکسهای بقیه رو ببینم انگیزه میگیرم و میفتم به جون خونه و کلی پاکسازی میکنم .یا مثلا وختی از ورودی های قشنگشون عکس میذارن من خیلی خوشحال و شاد میشم و در من انگیزه ی خریدهای هدفمند و کارآمد بوجود میادش .انشاالله شما هم هروقت ورودی قشنگ داشتی عکس بذار 🤩🤩🤩♥️♥️🌺پیشاپیش بهتون میگم مبارکت باشه هر ورودی قشنگی رو که داری 🤩🤩🤩چه طلا باشه چه وسایل خونه باشه لباس باشه هرچی که دلت رو شاد می‌کنه عزیزم مبارکت باشه

👩‍❤️‍👨
راستی دوستان  دوتا سبد پیک نیک دارم .یکیشون در داره .می‌خوام همینی رو که درداره نگهدارم واون یک ...

آآفرین همین که شروع کردیا مهم هست بقیه اش پیش میره بی شک فقط اینجا گزارش میدی هم انگیزه ات بالا میره هم بیشتربراهدفت تلاش میکنی 

النگوهات مبارکت عزیزم به شادی بپوشیش وبیشتربشه انشالله 

سبدت ودورننداز بزارانباری یاجایی ظرف ترشی ابلیموآبغورع این چیزا بچین توش این سبدا موارداستفادشون زیاده