2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739097 بازدید | 44705 پست
صبحانه مینیمال که ساعت ۷ خوردم نصف پنیر هم نتونستم بخورم

خیار و پنیر نباید باهم خورده بشن.سردی میاره.

حالا که مینیمال میخورید باید سعی کنید باهمون خوراک مینیمال بیشترین سودو واسه بدن داشته باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا من بیکار نمیتونم بشینم با اینکه یه دوره کامل همه کشو هارو پاکسازی کردم،ولی هر روز باز ب یه کشو سر میزنم،امروزم رفتم سراغ کشو مدارک ها،و چندتا کاغذ کپی از مدارک بهداشت دخترم بود که ب درد نمیخورد،گزاشتم خروجی،و یه سرنگ که داروهاشو میدادم،و یه ورق قرص و ی پماد تاریخ گذشته،شیر دوش هم گزاشتم کنار ،بزارم پیش وسایل نوزادی دخترم

سلام بر دوستان خوب مینیمالم .خروجی های امروز من یک پیاله نو که دخترم شکوندش .یک بشقاب ملامین اونم ترک برداشته بود .یه سوهان .دوتا مانتو رو خروج دادم .البته مانتو هارو دادم دوستم .یه جفت دمپایی صندل .دوتا کش مو .....من خداروشکر میکنم وخیلللی خوشحالم که دارم ازدست اون همه کوه لباس به درد نخور خلاص میشم ...یعنی من چندساله فقط لباسامو احتکار کرده بودم .و ازاین خونه به اون خونه می‌بردم .واصلا هم توجهی به اینکه من یک مستاجرمو‌نباید این کوه لباس رو دنبال خودم اینور اونورنکنم ونکرده بودم.هرچند برای من راه خیلی طولانیی درپیش هست برای پاکسازی لباسهام .اما بازهم خداروشکر میکنم که ازدست اون  همه لباس بدرد نخور رها شدم .خدایاشکرت 🌺عکس چنتا ازکشوهارو‌میذارم خیلی خیلی خلوت شدن🤩

👩‍❤️‍👨

راستی دوستان  دوتا سبد پیک نیک دارم .یکیشون در داره .می‌خوام همینی رو که درداره نگهدارم واون یکی رو بذارم خروجی ...بنظرتون بعدا پشیمون نمیشم که چرا گذاشتم خروجی ؟اخه تا حالا ازش استفاده نکردم .والا سبدم گرون شده میترسم بعدا بکار بیاد 🤭😂

👩‍❤️‍👨
سلام بر دوستان خوب مینیمالم .خروجی های امروز من یک پیاله نو که دخترم شکوندش .یک بشقاب ملامین اونم تر ...

سلام عالیه عزیزم خسته نباشی✨ماها که الان بچه کوچیک داریم باید سعی کنیم سبک مینیمال رو از بچگی بهشون یاد بدیم تا در آینده مثل ما نباشن

امروز میخواستم چالش سی روزه ک دوستمون گفتن انجام بدم دخترم بخاطر دندون هاش خیلی بی تابی کرد منم دیگ گذاشتم برا وقت بهتری 

ی مشکلی ک من برا خروجی هام دارم 

من خونه م جا نداره واقعا 

خروجی هام رو یا میزارم کنار سطل زباله یا میدم به کسی 

الان دو ماهه ی سری خروجی ها مونده داخل تراس نمیان ببرن اونا ک قراره بیان ببرن امروز تصمیم گرفتم دیگ ی کسی ندم بزارم دم در نیازمند می‌بره 

خسته شدم اینقدر منتظر موندم 

یکم ادامه پیدا کنه همسرم نصفشو برمیگردونه همه زحمت ب هدر می‌ره 

مینیمال 

خوشحالم که دیگه خرید هیجانی ندارم .و پولامو خرج چیزای الکی نکردم .عکس گذاشتم تا دوستان لذت ببرن .و انگیزه ای بشه تا دوستان مینیمالم هم از پس اندازشون برای ما بگن تا ما هم انگیزه بگیریم .شادو پیروز باشین 🌺♥️

👩‍❤️‍👨
راستی دوستان  دوتا سبد پیک نیک دارم .یکیشون در داره .می‌خوام همینی رو که درداره نگهدارم واون یک ...

من سه تا دارم 

ی بدون در  کوچیک برای جلوی پام موقع سفر تند تند  همسرم چایی میخوره 

ی دونه از میشه توی ماشین 

توی یکی هم شوینده هام رو گذاشتم 

الان جا ندارم ایشالا خونه بعدی م بزرگتر بود این سومی رو رد میکنم 

مینیمال