2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741752 بازدید | 44750 پست
سلام خانم های عزیز خوبین وقتتون بخیر باشه ❤️ یه سری لباسهای زیر همسرم رفت خروجی و چون چند دست نو دا ...

من شربت نمی‌خورم فقط همسرم اونم داخل شیکر باشگاهش براش درست میکنم 

بعلاوه لیوان فقط ی مدل دارم هم سر سفره استفاده میشه هم شربت 

چند تا هم جورواجور دم دستی دارم ک این طور ک دارم پیش مبرم تا دو ماه دیگ همه شون می‌شکنه 😐😐😐

مینیمال 
سلام روال این تاپیک چه جوریه؟  هر کسی تجربیات و ایده های خودش را درباره مینیمالیست شدن میگه ی ...

سلام خوش آمدی . هر جور راحتی گلم من خودم سعی میکنم گزارش روزانه هم بدم ک هم خودم و هم دوستای خوبم انگیزه بگیرن 

مینیمال 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منکه فکر میکردم فعلن خروجی ندارم رفتم چند تا کلیپ مینی‌مال دیدم و حسابی جوگیر شدم و کلی چیز میز ریخت ...

من از نظر ادویه خیلی دارم مینیمال میشم ی ادویه پلویی همه کاره دارم ی ترکیب فلفل سیاه و زردچوبه و فلفل قرمز 

مدت زیادی هست ک از آویشن و کاری استفاده نکردم اگر تا آخر این ماه استفاده نکردم میدم شون ب مادرشوهرم 

دارچین هم چوبش رو ترجیح میدم تا خود دارچین 

اما ی مقدار دارچین دارم ک باید تو خونه باشه برا رو حلیم مثلا 

بقیه ادویه ها مثل زیره و زنجبیل و این چیزا خیلی اوایل ازدواج جو گیر شدم خریدم ک واقعا با ذائقه ما جور نبود 

قدیما ب دومدل ادویه چه غذاهای خوشمزه ای درست میکردن

ی مقدار هم پاپریکا دارم ک اونم میدم ب جاری م ک دوست داره توی غذاها ش 

البته چون هنوز اینا رو فرصت نکردم جدا منم جزو خروجی در نظر نمی‌گیرم 

مینیمال 
بنظرم با پدرتون خیلی منطقی صحبت کنید که هم این کار زیاده روی و هم بچه بدعادت میشه بنظرم ازش بخواید ...

به خدا اینا رو بهش میگم که بدعادت میشه و بعدها فکر می‌کنه هرچی میخواد باید درجا براش بخری 

یک بار هم گفتم به جای اسباب بازی تو تولد و مناسبت ها براش یا پول بدین یا لباس .

بعد گفت خب یه کامیون براش میخرم یه کاپشن هم میخرم😐😐😐😐

بآید فکر کنم ببینم چیا نیاز هست تولد به تولد بگم بخره.تو این موارد باهاشون راحتم.مثلا تولد دو سالگی ش گفتم براش یه چادر بزرگ خرید که تو پیک نیک نیاز میشه .خودمون هم داخلش جا میشیم😅

ولی بازم حرفامو تکرار میکنم تا به هدفم برسم.چون خوده شوهرم هم راضی نیست به این وضع

بیمه عمر هم خودمون براش گرفتیم 

من شربت نمی‌خورم فقط همسرم اونم داخل شیکر باشگاهش براش درست میکنم  بعلاوه لیوان فقط ی مدل دارم ...

هوا گرم شده همسر و دختر من نوشیدنی زیاد میخورند حتی موقع خواب دیشب دخترم هی بیدار شده واسه خودش آب آورده سه تا لیوان بالا سرش بود همسرم دوتا لیوان من یکی 

دو تا هم قبل از خواب آبمیوه خورده بودند دوتا لیوان نصفه شربت  تو یخچال بود در آوردم شستم صبح نزدیک دو دست لیوان شستم 😂😂

بعد این ده تا لیوان باز ظهر میشه میبینم تو ظرفشویی هستن 😑😑

,سلام دوستای گلم صبح همگیتون بخیر و خوشی خروجی های اول صبحیم   : دو تا مانتو  یه شلوار ...

مبارکه بانو 💖

چقدر از این ورودی هاتون خوشحال میشم 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

❌لایک❌
سلام خانم های عزیز خوبین وقتتون بخیر باشه ❤️ یه سری لباسهای زیر همسرم رفت خروجی و چون چند دست نو دا ...

من دقیقا برعکس خیلی لذت میبرم از استفاده مجددشون 

واسه همه ظروفی که شسته میشه و قبل از رفتن به کابینت دوباره استفاده میشن

❌لایک❌
من از نظر ادویه خیلی دارم مینیمال میشم ی ادویه پلویی همه کاره دارم ی ترکیب فلفل سیاه و زردچوبه و فلف ...

پاپریکا و آویشن واسه ماکارونی،پیتزا و انواع غذاهایی که با پنیر پیتزا و گوشت درست میشن عالین 

❌لایک❌
سلام ،قبلا عرض کردم ،من تخت و سرویس نخریدم میخواستم باکس بخرم اونم منصرف شدم ،تشک  رو،روی کفی ت ...

آهان یعنی همون دور تشک تخت رو چرم زدین؟ نیاز به اون تخت چهار پایه که زیرش میزاریم نداره؟ 

ماشالا خلاقیت 👌 

منم بعد اگه پسرم گفت تخت همین کارو کنم

سلام سلام 😍

من اومدم باسرعت نورکه بگم چقدخوشحالم ازخروجی های اومروز تقریباغول خونه رو شکستم😍💪🏼

بالا کمددیواری ها که گمون میکردم تنهایی از پسش برنیام وسیله ها زیادبودن

7صبح که همسرم رفتن پریدم تواتاق تا بچه ها خواب بودن چارپایه گذاشتم و همشوآوردم پایین 😍

یکی یکی نگاه کردم و کنارگذاشتم ی خروجی مفصلی دادم که نگم براتون😍😍😍

اول هرچی سیسمونی بالا بود آوردم پیش تموم سیسمونی ها یی که پایین بودن کامل شدن از تشک لبه دار وسرویس خواب چن دست وکریروپشه گیرو چن تا عروسکا وجغجغه وی دنیا لباس هنشو ی جا کردم که ببرم برای کسی این خروجی تپل اولم😍😊

بعدی سری لوازم همسرم ی کیسه زباله شدانتقال دادم به بالای پله هاکه تا نخواستش ردکنم برن 🫠

حالا اینایی که ریختم رفت😍

لوله بخاری

سینی فلزی

کارتن چن تا.. 

پلاستیک کلی... 

بطری چن تا....

2تا پاپوش خوب بودن من استفاده نداشتم

تکه موکت

بنر

2تا پادری

ی پلاستیک پررتکه پارچه

چن تا میله استیل مال پایه قابلمه

2جفت دمپایی

تقویم 

دسته میزاتو

2تا پادری

پرده قدیمی

بافت دخترم اصلا تن نکرده بود

مقنعه اشم همینطور

تونیک جین خودم 

اضافه پرده 

15تا شال وروسری خیلی خوب ببخشم به کسی 

پدال چرخ بی مصرف بود

چن تا بدلیجات

تیوپ موتور2تا

کلیپس بزرگ 

قنداق فرنگی نوبود

روبالشی

نوارپرده 

چن تا سطل وسبد 

بچه ها اینایی که ریختم بیشترش نوبودن ولی همیشه ی بخشی میبخشم ی بخشی چیزای نومیزارم کنار سطل زباله زودمیبرن میدونم لازمشون میشه ومیخوانش مث لباس وقنداق بچه ودمپایی و....همه اونا لازم دارن میبرن خوبه هم من اطرافم سبک 

تمیز تی زدم بالای کمدو باقی لوازم وچیدم 

کلی چیز پایین بود که گذاشتم بالا جا بازشد 

ازهمه مهم تر همون لوازم بالا هنوزم کلین ولی موردنیازانقدجمع وجوروسبک شدن که هرچی لازم بشه سه سوت میتونی برداری😍

خدایا شکرت که بمن قدرت این همه تلاش ودادی امروز ممنونم❤🌿

صحبت در مورد ورودی ذهن بود چند صفحه قبل 

منم تازگیا کمابیش سعی میکنم ذهنم رو تمیز نگه دارم .

بر خلاف تصور خیلیا که فک میکنن کنترل ورودی ذهنی راحته اتفاقا سخت تره.چون هوشیاری بیشتری میخواد 

یه مثال بزنم 

شما چشم تون به یه وسیله میخوره تا روزها فرصت به خودتون میدین و فکر میکنید که آیا این وسیله رو وارد خونه کنم؟ چه فایده ای داره؟ چه ضرری؟ آیا مطمئنم همیشه به دردم میخوره ؟ کلی تحقیق میکنید .از کسایی که داشتن نظر سنجی میکنید ووووو

اما وقتی حرفی بشنوید،تیتر خبری ببینید،متنی بخونید.... فقط تو چند ثانیه باید تصمیم بگیرید که آیا اجازه بدم انرژی منفی این حرف این خبر وارد بدنم بشه؟ اجازه بدم روزها منو درگیر کنه 

اونجا فقط خودتون هستین.تنها

دیگه نمیتونی از بغل دستی ت بپرسید جواب این آدم رو چی بدم .این متن بد رو بخونم یا نخونم....

چون وقتی یه تیتر در مورد قتل و جنایت میبینیم فورا هیجان زده و کنجکاو میشیم که ببینیم جریان چی بوده و به هیچ چیز دیگه هم فکر نمی‌کنیم 

همین تاپیک های پربازدید که اکثرا در مورد خانواده شوهر،فقر و ناامیدی هست هرچی نخونید بهتره..نمیشه بگیم اونا تاپیک نزنن.

اما ماها که میتونیم نبینیم

اگه کسی فیلم ترسناک میبینه و تا چند روز از سایه خودش وحشت داره،حالش بد شده و همچنان هم به دیدن فیلم ترسناک ادامه میده پس احتمالا ببخشید اااا  بیماری داره

یا وقتی حرف برخورنده ای میشنویم اگه مهارت داشتیم که همونجا جواب طرف رو کف دستش بندازیم که هیچ .انرژی منفی که میخواست به ما وارد کنه به خودش برگردان میشه👌 

اما اگه نتونستیم دفاع کنیم و تا چندین روز بهش فکر کنیم ،تو ذهن مون با طرف جنگ و جدال کنیم و نقشه بکشیم برای برخورد های بعدی،حالمون تا چند وقت گرفته باشه و .....این میشه ورودی زاید 

برای یادگیری هضم اینجور مشکلات اجتماعی که تقریبا همه باهاش درگیریم بهتره تاپیک های بانو آرتمیس و دختر گرانبها رو حتما مطالعه کنید 

در کل آدم های سمی هرچی نادیده گرفته بشن درست تره تا اینکه زیادی باهاشون گرم بگیریم به امید بهتر شدن روابط که آخرشم آتیشش خودمون را بسوزونه 

در کل ورودی های ذهن بسته به شرایط زندگی هر کسی متفاوت هست 

من این موارد که خودم باهاشون روبرو هستم و تقریبا مشکل مشترک همه مون هست رو مطرح کردم 

خیلی جا داره که سعی کنیم بیشتر از اینها عادت بدیم ذهن را به مینیمال شدن 

اول کتاب« اثر مرکب» و بعد «عادتهای اتمی» رو حتما مطالعه کنید 

سلام سلام 😍 من اومدم باسرعت نورکه بگم چقدخوشحالم ازخروجی های اومروز تقریباغول خونه رو شکستم😍💪🏼 ...

عالی 

عالی 

عالی 

قشنگ میشه خلوتی و سبکی و آرامشو حس کرد 

آفرین👏👏👏👏👏👏👏👏👏

❌لایک❌

خروجی من

یه بلوز پاییزه پسرم که پارسال براش گرفته بودم کوچیکش شده بود گذاشتم خروجی.فعلا ورودی از این نمونه نخواهد داشت چون یه دونه دیگه داره که شبها وقتی کولر روشنه تنش میکنم یا جایی که هوا سرد باشه میپوشه.💫💫

یه بلوز عید کادو گرفتم از بس شستم و پوشیدمش دیگه از ریخت افتاده هرچند چون خودم نگرفتم جنسش اونی که باید باشه نبود،این مورد هم جایگزین نمیشه چون فعلا نیاز ندارم💫💫

یه دمپایی هم از حدود ۲ سال پیش داشتم که چون همسرم گرفته بود برای تو حیاط اصلا جنسش اونی که میخواستم نبود و پامو اذیت میکرد ولی ناچارا نگهش داشته بودم چون باهاش راحت نبودم گذاشته بودمش تو پله های زیر زمین که وقتی میرم اونجا بپوشم،خلاصه اون رفت خروجی و یه صندل قدیمی دوستداشتنیم چون بندهاش دیگه قابل تعمیر نبود رو کندم و شد دمپایی و اونو جایگزین کردم😁

❌لایک❌
میبینم که یه نفر مثل من تو این تاپیک اومده 😅  برای ما بچه دار ها نگهداری از وسیله خیاطی خیلی ...

عزیزم آره اگر دم دست باشن امکان داره برابچه ها خطر جبران نشدنی داشته باشه خوشبختانه ی کمدباریک که تاپایین نیست 

دارم طبقه بندیه برا خرده ریزمث نخ ودکمه وقرقره 

که تحت هیچ شرایطی دستشون نمیرسه ولی بقیه لوازم بزرگتر کمددیواری هستن که همه جوری چیدم که نخوان بریزبپاش کنن